Reclamă

Angelina Jolie a fost surprinsă de paparazzi când pleca dintr-un hotel din Roma. Fosta soție a lui Brad Pitt i-a salutat zâmbitoare pe toți

Angelina Jolie a fost surprinsă de paparazzi când pleca dintr-un hotel din Roma. Înainte să se urce în mașina care o aștepta, fosta soție a lui Brad Pitt i-a salutat zâmbitoare pe toți.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 2 august 2023, 6:30

Cele mai noi imagini cu actrița au făcut înconjurul lumii. Iar unii dintre fani cred că situațiile delicate care au apărut între ea și fostul partener nu au afectat-o prea mult.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angelina Jolie a fost surprinsă de paparazzi când pleca dintr-un hotel din Roma

În vârstă de 48 de ani, Angelina Jolie a fost surprinsă de paparazzii de peste hotare în timp ce pleca dintr-un hotel din Roma. Motivul pentru care vedeta se află în capitala Italiei nu este cunoscut, deocamdată.

Așa cum se poate observa în fotografiile imortalizate recent, actrița a avut o apariție all black. Înainte să iasă din camera de hotel, ea și-a pus o rochie neagră, cu o croială simplă și lungă până sub genunchi. Deși adeseori este zărită pe tocuri, de data aceasta, a preferat o pereche de balerini care i-au completat armonios ținuta. Deși purta ochelari de soare, prin lentilele acestora i se puteau vedea foarte bine ochii.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Îmbrăcată într-o rochie neagră și lungă până sub genunchi, ea a fost însoțită de un bodyguard spre autoturismul cu care a plecat de la hotel
În vârstă de 48 de ani, Angelina Jolie a fost surprinsă de paparazzii de peste hotare în timp ce pleca dintr-un hotel din Roma / Profimedia Images
Reclamă

În drum spre mașina care a așteptat-o în fața hotelului de lux din Roma, fosta soție a lui Brad Pitt i-a remarcat pe paparazzi.

Chiar înainte să intre în autoturism, i-a salutat zâmbitoare pe toți jurnaliștii. Destinația era știută doar de ea și șofer.

La începutul lunii iulie, Angelina Jolie a fost fotografiată în compania actriței Salma Hayek. În timp ce vedeta americană a fost însoțită de Vivienne Marcheline Jolie-Pitt și Zahara Marley Jolie-Pitt, prietena ei, de unica sa fiică. Valentina Paloma Pinault are 15 ani.

Reclamă

Angelina Jolie a divorțat de Brad Pitt

În 2016, Angelina Jolie a înaintat actele de divorț, însă, magistrații au pronunțat separarea în instanță după aproape trei ani.

Vedeta l-a acuzat pe Brad Pitt în declarațiile depuse la dosar că a fost violent cu copiii. Foștii soți au șase copii împreună: trei adoptați și trei biologici.

Vizitând de mai multe ori state din Africa și Asia, actrița a decis să devină mamă pentru trei copii cărora le-a schimbat complet viața.

În 2007, Angelina Joli l-a adoptat pe Maddox, care avea la acea vreme doar 7 luni. Al doilea copil care a mărit familia vedetei este Zahara.

Ea s-a născut în 2005, în Etiopia. Iar mama sa biologică a fost nevoită să o lase într-un centru de plasament din cauza sărăciei și a unei maladii. Pax este al treilea copil pe care fosta soție a lui Brad Pitt l-a adoptat din Vietnam. Totul s-a întâmplat în 2007, după ce el a fost părăsit de mama lui.

Când a decis să renunțe la mariajul cu bărbatul căruia i-a dăruit trei copii, ea a solicitat custodie exclusivă pentru cei șase copii.

Angelina Jolie a ales să nu își refacă viața amoroasă după divorțul de Brad Pitt. Pe de altă parte, actorul american este în prezent mai îndrăgostit ca niciodată. El trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Ines de Ramon. Ei au fost fotografiați de paparazzi pentru prima dată împreună în noiembrie 2022.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
2
O femeie frumoasă care stă pe o stâncă și ilustrează una dintre zodiile ghinioniste în luna martie 2024
Horoscop
Zodii ghinioniste în luna martie 2024. Trei nativi se confruntă cu probleme
Cele trei zodii ghinioniste în luna martie 2024 sunt reprezentate de Leu, Balanță și Vărsător. Astrele spun că planeta Pluto va avea o influență directă asupra acestor nativi. Este unul dintre motivele pentru care...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie și reprezintă zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024
Horoscop
Zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Află ce spun astrele în dragoste
Astrologii au dezvăluit zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Acest nativ este puternic, misterios și un adevărat cuceritor. Este vorba despre o femeie care știe cum să se pună în...
4
Mai mulți ghiocei albi care se află sub un șnur de mărțișor
Timp liber
Pe ce parte se poartă mărțișorul. Tradiții mai puțin cunoscute
Prima zi din luna martie are o însemnătate aparte. Este și momentul în care multe persoane primesc în dar un mărțișor. În timp ce în ultimii ani au devenit tot mai populare brățările de...
5
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
PARTENERI
×