Reclamă

Angelina Jolie a avut o ținută elegantă în timp ce pleca dintr-un hotel din New York. Actrița a fost însoțită de fiul ei, Pax Jolie-Pitt, în vârstă de 19 ani

Angelina Jolie a avut o ținută elegantă în timp ce pleca dintr-un hotel din New York. Actrița a fost însoțită de fiul ei, Pax Jolie-Pitt, în vârstă de 19 ani. Vedeta a demonstrat încă o dată că stilul elegant este cel care o caracterizează. Indiferent de context, ea are mereu ținute de admirat.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 20 iulie 2023, 8:15

Actrița în vârstă de 48 de ani a îmbrăcat un trenci negru elegant. Angelia arăta impecabil în timp ce și-a arătat din nou preferința pentru comoditate. De data acesta a optat pentru o pereche de balerini negri, din piele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angelina Jolie a avut o ținută elegantă

Ea a purtat de asemenea o pereche de ochelari mari, ușor nuanțați, cu rame negre. Din păcate însă, în partea de sus nu s-a putut observa bluza pe care o purta. Cu toate acestea, de sub trenci ieșea o fustă plisată tot de culoare neagră.

Actrița a radiat și în ceea ce privește părul. L-a lăsat să cadă liber pe spate, dar nuanța pentru care a optat recent i se potrivește de minune. Fiul ei de 19 ani arăta lejer și cool într-o cămașă cu mâneci lungi de culoare somon și pantaloni negri.

Jolie care a fost căsătorită în trecut cu Brad Pitt, a strălucit și la capitolul machiaj. Actrița a optat pentru nuanțe discrete, dar care i-au scos în evidență trăsăturile frumoase ale chipului.

Angelina Jolie, cu părul lăsat liber pe spate și cu ochelari de vedere la ochi
Actrița în vârstă de 48 de ani a îmbrăcat un trenci negru elegant / Profimedia Images
Reclamă

Ea a zâmbit încet în timp ce fiul ei, născut în Vietnam, pe care l-a adoptat în 2007, a stat mereu în urma ei. Pax și-a completat look-ul cu o pereche de pantofi sport în nuanțe de roz și alb.

Adolescentul, pe care Jolie îl împarte cu Pitt, a purtat un lanț lung de argint cu un pandantiv la gât. Tânărul a crescut destul de mult și acum poartă mustață și părul pe o parte.

Angelina a fost ocupată în ultimul timp să creeze noul ei brand Atelier Jolie în Manhattan. Ea plănuiește să deschidă afacerea într-o clădire deținută cândva de Andy Warhol, care este și ultimul loc în care a locuit și a lucrat Jean-Michel Basquiat.

Reclamă

Ce spune actrița despre deschiderea propriului atelier

Actrița a descris atelierul drept o „familie globală” de croitori subreprezentați care lucrează cu articole reciclate.

„Sperăm să creăm o comunitate de creativitate și inspirație, indiferent de mediul socio-economic”, a scris Jolie pe site-ul Atelier Jolie.

Va fi „un loc în care oamenii creativi să colaboreze cu o familie de croitori calificați și diversificați”, precum și „un loc în care să se distreze”. Proprietatea a fost pe piață cu prețul de 60.000de dolari pe lună, cu un termen de închiriere minim de 10 ani.

Clădirea de 6.600 de metri pătrați era pe piață din luna noiembrie. Agentul imobiliar a spus că Jolie a fost „foarte practică” cu privire la încheierea tranzacției și a vizitat spațiul de mai multe ori în decurs de șase luni.

Jolie și Pitt au împreună șase copii: Maddox, 21 de ani; Pax, 19; Zahara, 18; Shiloh, 17 ani, și gemenii Vivienne și Knox, 14.

Ca și Pax, Zahara și Maddox au fost primiți în familie prin adopție. Ceilalți trei copii sunt copiii naturali ai actriței cu Brad Pitt.

A existat recent o știre despre disputa legală a Angelinei cu Pitt în legătură cu crama lor Chateau Miraval, pe care au achiziționat-o împreună în 2008. Actorul în vârstă de 59 de ani a acuzat-o pe Jolie că și-a vândut partea sa cu intenția de a „a provoca un rău” în mod intenționat, încălcând astfel acordul lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×