Reclamă

Salma Hayek a primit o stea pe Walk of Fame. Cum a apărut actrița alături de fiica sa

Salma Hayek a primit o stea pe Bulevardul Walk of Fame de la Hollywood. Actrița a fost vizibil emoționată și s-a simțit onorată să-i fie încununată cariera cu o astfel de distincție. Alături de ea s-a aflat și fiica acesteia în vârstă de 14 ani. Valentina Paloma Pinault a strălucit lângă mama sa.

Publicat: 22 noiembrie 2021, 13:56

Salma Hayek nu a venit singură la marele eveniment. Actrița a fost însoțită de fiica și soțul său Francois-Henri Pinault. Vedeta internațională a atras privirile tuturor într-o rochie neagră elegantă. Valentina, fiica artistei, a purtat o ținută care ia pus în evidență frumusețea naturală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salma Hayek a primit o stea pe Walk of Fame

Salma Hayek a primit una dintre cele mai mari distincții pentru un actor. Vedeta în vârstă de 55 de ani a fost înconjurată de prietenii apropiați și de familie. Înainte de a ține discursul de mulțumire, Hayek a primit mai multe aprecieri de la regizorul filmului Eternals, Chloe Zhao.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Salma Hayek într-o rochie neagră în timp ce stă pe jos după ce a primit o stea pe Walk of Fame
Vedeta în vârstă de 55 de ani a fost înconjurată de prietenii apropiați și de familie / Profimedia Images

Aceasta a felicitat-o pe actriță pentru întreaga sa carieră și pentru munca pe care o depune zi de zi. Salma Hayek și-a impresionat fanii cu interpretarea din cel mai nou film Marvel. Mai mult, actrița urmează să apară și în producția mult așteptată, House of Gucci.

Reclamă

Toate eforturile sale au fost răsplătite cu o stea pe Walk of Fame. Salma spune că acest dar a însemnat pentru ea foarte mult și că i-a vindecat amintirile neplăcute privind bulevardul celebru de la Hollywood. Salma le-a povestit fanilor săi cum la începutul carierei sale un bărbat a amenințat-o pe ea și un grup de prieteni cu un cuțit atunci când a venit în vizită pe Walk of Fame.

”De fiecare dată când mă gândesc la Bulevardul din Hollywood acest eveniment îmi revine în memorie. Adevărul este că în noaptea aceea am fost complet șocată și mi-am pus multe întrebări cu privire la  parcursul meu. Mă întrebam ce caut aici, mai ales că fusesem amenințată cu moartea și aproape am fost omorâtă. Mereu m-am gândit că nimeni nu mă dorește aici și că ar trebui să mă întorc în țara mea, dar cumva am rămas.”

Salma Hayek a primit o stea pe Walk of Fame și le-a mulțumit fanilor săi pentru faptul că i-au dat curajul de a rămâne în Statele Unite ale Americii și pentru a-și continua cariera în lumea filmului. Vedeta internațională și-a încurajat admiratorii să nu renunțe la ceea ce-și doresc și să lupte pentru visul lor.

Reclamă

Salma Hayek a fost însățită de familia sa

Salma Hayek a primit o stea pe Walk of Fame și a ținut un discurs de mulțumire în care și-a amintit câteva evenimente neplăcute din viața sa. Actrița în vârstă de 55 de ani a venit însoțită de întreaga familie. Alături de ea a fost Francois Henri Pinault, soțul vedetei și Valentina Paloma Pinault, fiica artistei.

La doar 14 ani, Valentina a strălucit alături de mama sa. Nu este prima dată când cele două apar împreună pe covorul roșu. Valentina a optat pentru o rochie neagră minnie la care a asortat un sacou oversize. La întreaga ținută, Valentina a accesorizat o pereche de cizme înalte din piele cu toc.

Salma Hayek alături de fiica sa, Valentina Pinault pe Walk of Fame
La doar 14 ani, Valentina a strălucit alături de mama sa / Profimedia Images

Fiica actriței îi calcă pe urme mamei sale și impresionează cu frumusețea sa. Valentina a apărut rareori în public, însă Salma pare că vrea să o obișnuiască cu lumina reflectoarelor. Tânăra în vârstă de 14 ani este fiica Salmei și a omului de afaceri Francois Pinault.

Salma și soțul său și-au anunțat logodna încă din martie 2017, iar fiica lor a venit pe lume în septembrie 20007. Cei doi s-au căsătorit ulterior în 2009 în Paris. Familia artistei i-a fost întotdeauna alături, iar Salma a declarat în repetate rânduri că se simte cel mai bine alături de cei dragi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×