Reclamă

Prințesa Charlotte ar putea să primească un titlu regal unic. Ce se va întâmpla după ce Prințul William devine rege

Ducii de Cambridge au împreună trei copii minunați. Kate Middleton a adus pe lume doi băieței, Prințul George în vârstă de 8 ani, Prințul Louis în vârstă de 3 ani și o fetiță, Prințesa Charlotte în vârstă de 6 ani. În Familia Regală Britanică există o regulă care se respectă de fiecare generație care ajunge la conducerea Regatului Unit. Astfel, Prințesa Charlotte ar putea să primească un titlu regal unic după ce tatăl său devine rege.

Publicat: 12 noiembrie 2021, 7:14 / Actualizat: 12 noiembrie 2021, 20:53

Prințesa Charlotte este singura fiică a Ducilor de Cambridge. După decesul Reginei Elisabeta, următorul la tron va fi fiul acesteia, Prințul Charles, iar în linie directă după Charles este Prințul William. Datorită acestei succesiuni, fiica Ducilor de Cambridge ar putea să primească titlul care în prezent este deținut de Prințesa Anne, fiica Reginei Elisabeta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Charlotte ar putea să primească un titlu regal unic

Kate Middleton și Prințul William au pus întotdeauna accent pe educarea copiilor lor în cel mai bun mod cu putință. Cei doi se implică în creșterea micuților și îi învață încă de mici să aibă o viață obișnuită. Cu toate acestea, copiii Ducilor de Cambridge dețin un rol foarte important în cadrul monarhiei din Marea Britanie.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințesa Charlotte într-o rochiță albă în timp ce poartă pe cap o coroniță de flori, iar mama sa, Kate Middleton o ține de mână
Prințesa Charlotte a fost fotografiată de mama sa cu ocazia unui nou proiect pe care Ducesa de Cambridge îl sprijină / Getty Images

În momentul în care Prințul William va fi regele Regatului Unit, statutul copiilor săi se va schimba și el. Prințul George, fiul cel mare al Ducilor de Cambridge a aflat deja că se află în linie directă la tron.

Reclamă

Sora sa mai mică, Prințesa Charlotte ar putea să primească și ea un titlu regal unic. În momentul în care membrii Familiei Regale Britanice se căsătoresc, de cele mai multe ori primesc un titlul nou. Cu toate acestea, Prințesa Charlotte ar putea să primească un titlu onorabil fără a fi nevoie să se căsătorească.

Fiind singura fiică a Ducilor de Cambridge, Charlotte să primească titulatura de Prințesă Regală. Acest titlu este oferit din timpuri vechi și este folosit doar de cea mai în vârstă fiică a monarhului Marii Britanii. În prezent, titlul de Prințesă Regală îi aparține Prințesei Anne, fiica Reginei Elisabeta.

Ce reprezintă titlul de ”Prințesă Regală”

Reclamă

Prințesa Charlotte ar putea să primească un titlu regal unic. La venirea Prințului William la tronul Marii Britanii lucrurile s-ar putea schimba în viața fiicei Ducilor de Cambridge. Titulatura de Prințesă Regală este deținută în prezent de Prințesa Anne.

Înainte de Prințesa Anne, titlul a aparținut surorii Regelui George al VI-lea. Prințesa Mary. Titlul este oferit în mod tradițional fiicei celei mai în vârstă al monarhului aflat la conducere. Acest titlul de Prințesă Regală aparține celei care îl primește până în momentul în care se va stinge din viață.

Prințesa Anne, de exemplu, nu a primit acest titlu până în 1987. În același fel Prințesa Charlotte va trebui să aștepte până ce își va putea primi titlul de Prințesă Regală.

Totuși, titlul prestigios va fi deținut de aceasta până ce se va stinge din viață și va fi preluat de următoarea generație care se va afla la conducerea Marii Britanii.

Până atunci, copiii Ducilor de Cambridge se bucură de o viață liniștită alături de părinții lor care încearcă să le ofere un mediu plăcut de educație și o viață cât mai aproape de normalitate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×