Reclamă

Micuța Lilibet împlinește un an. Ducii de Sussex se vor afla cu întreaga familie în Marea Britanie pentru a lua parte la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta

Micuța Lilibet împlinește un an pe data de 4 iunie 2022. Acesta se va afla în Marea Britanie alături de părinții săi pentru a lua parte la celebrarea Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta. Va fi prima călătorie pe care Lilibet o face în afara Statelor Unite ale Americii. Totodată, evenimentul va marca și prima întâlnire dintre monarhul Marii Britanii și strănepoata sa.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 1 iunie 2022, 10:16 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:32

Prințul Harry și Meghan Markle vor călători în Marea Britanie săptămâna aceasta pentru a se alătura Familiei Regale Britanice la celebrarea Jubileului de Platină. Ducii de Sussex au decis că de data aceasta trebuie să vină însoțiți de cei doi copii ai lor, Lilibet și Archie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Micuța Lilibet împlinește un an pe data de 4 iunie 2022

Întreaga familie se va bucura de evenimentele care marchează 70 de ani de când Regina Elisabeta a urcat pe tronul Marii Britanii. Călătoria Ducilor va marca și prima vizită a micuței Lilibet în țara natală a tatălui său. Fiica Ducilor de Sussex s-a născut în California, iar de atunci nu a fost adusă niciodată n vizită la Casa Regală Britanică.

Vezi mai multe imagini cu Familia Ducilor de Sussex în Galeria Foto!

Întâlnirea Ducilor cu Regina va fi cu atât mai emoționantă cu cât Majestatea Sa își va putea vedea strănepoata. De altfel, micuța în vârstă de un anișor îi poartă numele de alint al Reginei Elisabeta, Lilibet.  Conform publicației People, Ducii vor petrece aniversarea micuței la Frogmore Cottage, reședința pe care o aveau în Marea Britanie.

Reclamă

Frogmore Cottage se află în apropiere de Castelul Windsor, prin urmare aceștia o vor putea vizita deseori pe Majestatea Sa.

Deși Ducii de Sussex sunt încântați să ia parte la Jubileul de Platină, Regina Elisabeta a anunțat că doar membri Familiei Regale care se află în desfășurarea îndatoririlor vor putea urca la balcon alături de ea.

Astfel, Ducilor de Sussex le este interzis să urce la balcon în timpul ceremoniei. Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la îndatoririle regale în momentul în care au decis să părăsească Marea Britanie.

Reclamă

Motivul pentru care Ducii de Cambridge nu vor lua parte la aniversarea fiicei Ducilor de Sussex

Deși micuța Lilibet împlinește un an și se află în Marea Britanie în timpul acestui eveniment, Ducii de Cambridge nu o vor putea vizita. Prințul William și Kate Middleton nu vor putea lua parte la acest eveniment important din viața nepoatei lor.

Cu ocazia Jubileului de Platină, William și Kate vor avea de făcut mai multe călătorii. Conform surselor externe, Ducii de Cambridge urmează să facă în acea perioadă o vizită oficială în Cardiff.

Ducii de Sussex se vor retrage la Frogmore Cottage, reședința care obișnuia să le fie casa. Proprietatea aparține acum Prințesei Eugenie și a familiei sale. Sursele regale au confirmat faptul că Prințesa Eugenie este încântată să-i găzduiască pe Ducii de Sussex.

Aniversarea micuței va avea loc sub forma unei petreceri restrânse, relatează Marieclaire.com. Duci de Sussex își doresc ca la aceasta să poată lua parte inclusiv Regina Elisabeta. Rămâne de văzut dacă Majestatea Sa își va întâlni strănepoata.

Din cauza problemelor de mobilitate, Regina a fost văzută tot mai rar. Ducii de Sussex vor rămâne în Marea Britanie pentru cel puțin patru zile pentru a lua parte la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta. Așadar, întâlnirea dintre fiica lor și ceilalți membrii ai Familiei Regale Britanice ar putea avea loc într-una din aceste zile.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală pe un fundal auriu
Horoscop
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024. Sunt pregătiți să se bucure de viață
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024 sunt mai pregătiți decât oricând să se bucure de viață și să-și urmeze propria cale pentru a obține împlinirea sufletească care i-a cam ocolit...
2
Fată fericită stă pe o canapea cu un laptop în brațe pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Venus în Balanță deschide oportunități pentru optimism și romantism. 4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024 își vor duce planurile la bun sfârșit. Deși nativii vor profita de aceste schimbări...
3
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
4
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
5
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
PARTENERI
×