Reclamă

Regina Elisabeta a purtat o ținută roz la un spectacol cu flori. Majestatea Sa a fost plimbată cu o mașină de golf

Regina Elisabeta a purtat o ținută roz la un spectacol cu flori. Majestatea Sa a fost plimbată cu o mașină de golf. În vârstă de 96 de ani, din cauza problemelor de mobilitate, aceasta s-a retras din viața publică. Cu toate acestea, nu ezită să participe la evenimente care îi plac cu adevărat.

Publicat: 25 mai 2022, 7:20 / Actualizat: 25 mai 2022, 10:28

Regina Elisabeta îmbrățișează frumusețea florală a primăverii și a mers la o festivitate care a fost organizată special pentru ea. Aceasta este un alt eveniment care precede marea sărbătoare a Jubileului de Platină ce va avea loc în iunie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Elisabeta a purtat o ținută roz

Luni, monarhul în vârstă de 96 de ani a fost la Chelsea Flower Show din Londra. Aceasta a fost adusă cu o mașină de golf. Toți au admirat-o, Majestatea Sa alegând pentru eveniment un costum roz strălucitor. The Sun a scris anterior că Regina a fost transportată cu o mașină de golf de lux alimentată cu baterii, pe fondul problemelor ei de mobilitate.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Regina Elisabeta, zâmbitoare, într-o mașină de golf, la un eveniment cu flori
Regina și-a îndeplinit în mare parte sarcinile în spatele ușilor închise la Castelul Windsor în ultimul timp / Profimedia Images

„Au fost făcute ajustări pentru confortul Reginei”, a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham despre noua călătorie a Reginei Elisabeta, scrie People.

Reclamă

Însoțită de rude, inclusiv fiul ei, Prințul Edward și soția sa Sophie, Contesa de Wessex, nepoata ei, Prințesa Beatrice și soțul lui Beatrice, Edoardo Mapelli Mozzi, ea a privit o expoziție de comemorare a 70 de ani de domnie pe tron. Renumitul spectacol de horticultură a fost anulat în 2020 din cauza COVID și amânat în 2021.

La eveniment au mai fost și verii Reginei, Ducele de Gloucester, Ducele de Kent, Prințul Michael de Kent și Prințesa Alexandra.

Construcții proeminente au fost expuse pentru membrii regali. Printre acestea s-a numărat Royal Air Force Benevolent Fund Garden, care onorează Bătălia Marii Britanii în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. De asemenea, celebrează sprijinul organizației caritabile pentru personalul RAF, veteranii și familiile acestora de mai bine de 100 de ani.

Reclamă

Cele mai recente decizii ale Reginei Elisabeta a II-a

În altă parte, o grădina amenajată de organizația caritabilă Mind pentru sănătatea mintală din Marea Britanie oferă un loc plin de culoare și odihnitor pentru ca vizitatorii să se conecteze între ei. După expoziția de flori de săptămâna aceasta, acesta va fi dus la o filială locală a Mind, oferind eco-terapie pentru cei cu probleme de sănătate mintală.

Regina și-a îndeplinit în mare parte sarcinile în spatele ușilor închise la Castelul Windsor în ultimul timp. Salonul de Flori este al patrulea eveniment la care a participat în ultimele săptămâni. Marțea trecută, ea s-a alăturat lui Edward la deschiderea oficială a noii căi ferate emblematice. Elizabeth Line a fost numită în cinstea ei.

Săptămâna viitoare, Regina speră să participe la multe dintre evenimentele care sărbătoresc Jubileul de Platină. Totul începe cu Trooping the Colour pe 2 iunie.

Palatul Buckingham a anunțat recent că Ducii de Susex și Prințul Andrew nu mai au voie să apară la balcon. Din declarație reieșea că Regina a decis acest lucru din cauza problemelor pe care aceștia le-au avut cu Familia Regală. Nici Ducii de Sussex, nici Prințul Andrew nu mai au titluri regale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×