Reclamă

Meghan Markle și Prințul Harry s-au sărutat la un meci de polo. Ducesa de Sussex i-a dus un omagiu Prințesei Diana

Meghan Markle și Prințul Harry s-au sărutat la un meci de Polo. Momentul tandru al celor doi amintește de un alt sărut memorabil pe care l-au avut tot la un meci de polo, dar în anul 2018. Ducii de Sussex nu s-au ferit niciodată să-și ofere sărutări în public. Ei și-au arătat mereu iubirea chiar dacă acest lucru este interzis de protocolul regal.

Publicat: 24 mai 2022, 11:35

Meghan Markle l-a felicitat pe Prințul Harry la turneul său de polo de duminică cu un sărut dulce.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ducesa de Sussex, în vârstă de 40 de ani, și-a aplaudat soțul la Santa Barbara Polo & Racquet Club din California. Locul nu e departe de casa lor din Montecito. Ducii locuiesc împreună cu cei doi copii ai lor, Archie, în vârstă de 3 ani, și Lilibet care împlinește 1 an pe data de 4 iunie.

Meghan Markle și Prințul Harry s-au sărutat la un meci de polo

Meghan a venit îmbrăcată cu o bluză alb-negru cu buline și pantaloni scurți albi. Și-a accesorizat aspectul elegant cu o pălărie neagră cu boruri largi și ochelari de soare. Ea a purtat, de asemenea, unul dintre colierele sale, care are un medalion în formă de „A”. Este simbolul pentru fiul cuplului, Archie.

Lui Meghan i s-a alăturat prietena ei și fosta co-protagonistă la Suits, Abigail Spencer. Cele două au purtat ținute cu buline alb-negru, semn că au dorit să se asorteze.

Unii fani au făcut comparații cu personajul Juliei Roberts din Pretty Woman. De fapt, se pare că Meghan Markle s-a inspirat pentru look-ul ei de la soacra sa, Prințesa Diana.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Meghan Markle, într-o ținută cu buline și pantaloni scurți, la un meci de polo
Ducesa de Sussex, în vârstă de 40 de ani, și-a aplaudat soțul la Santa Barbara Polo & Racquet Club din California / Profimedia Images

Prințesa de Wales a purtat o rochie cu buline alb-negru 1987 pentru a-l vedea pe Prințul Charles jucând un joc de polo, la Windsor. Deși ea nu a avut o pălărie și a optat pentru bijuterii cu perle, specialiștii spun că există unele asemănări între cele două look-uri.

Reclamă

Echipa Prințului Harry, Los Padres, care înseamnă tații/părinții în spaniolă, a câștigat trofeul Memorial Lisle Nixon după evenimentul de duminică. Meghan a fost acolo pentru a prezenta trofeul și i-a oferit fiecărui membru al echipei câte un sărut pe obraz. Când a ajuns la soțul ei, i-a dat un sărut pe buze. După ce și-a dat seama că o parte din rujul ei roșu i s-a estompat, ea i-a șters rapid buzele.

Momentul lor amintește de un gest de tandrețe din 2018

Momentul tandru dintre Harry și Meghan amintește de un alt sărut memorabil pe care l-au avut la doar câteva săptămâni după nunta lor regală. În iulie 2018, Meghan i-a oferit lui Harry o felicitare după ce i-a înmânat trofeul câștigător la un meci caritabil de polo.

Clubul de polo al Prințului Harry este condus de jucătorul de polo de renume mondial Nacho Figueres.

„Echipa mea de polo are o platformă și ne folosim de sport pentru a strânge donații. Harry va face parte din această echipă”, a declarat Figueras pentru KCLU.

Recent, Ducii de Sussex au anunțat că vor merge în Marea Britanie pentru a participa la Jubileul de Platină. Chiar dacă ei nu vor putea urca la balconulul Palatului Buckingham, Meghan și Harry vor merge să o viziteze pe Regina Elisabeta împreună cu cei doi copii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×