Reclamă

Prințul Harry și Meghan Markle au pierdut un membru cheie al echipei lor. Secretarul de presă de la Fundația Archewell a demisionat

Prințul Harry și Meghan Markle au pierdut un membru cheie al echipei lor. Ducii de Sussex s-au despărțit de secretarul lor de presă. Presa tabloidă scrie că e unul dintre cei mai buni membri ai personalului lor. E de asemenea al doisprezecelea angajat care a plecat din 2018 și până acum.

Publicat: 23 mai 2022, 13:19

Toya Holness, care are o diplomă în PR strategic la Universitatea din California de Sud, s-a alăturat Ducilor în octombrie 2020. Ea a fost promovată pentru a le supraveghea PR-ul de pe ambele maluri ale Atlanticului în martie anul trecut, scrie DailyMail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Harry și Meghan Markle au pierdut un membru cheie al echipei lor

Ea a fost descrisă anterior drept „umbra lui Meghan”. A fost adesea văzută purtând același stil de costume și ochelari de soare de la Hollywood. Fosta angajată făcea parte dintr-un grup restrâns de persoane care vorbește zilnic cu Harry și Meghan. Se pare însă că a renunțat la job, relatează The Sunday Times.

Motivul plecării este faptul că „trebuia să îndeplinească multe funcții pentru cuplu”, au susținut cei din interior.

Reclamă

2018

Harry și Meghan au fost urmăriți de plecarea ajutoarelor lor de la nunta lor din mai 2018. Rând pe rând au demisionat inclusiv secretare private, personal de comunicații. Au plecat chiar și un ofițer de protecție personală și directorul executiv al inițiativei pentru turism a lui Harry.

Secretarul principal de comunicare, Katrina McKeever, un punct de legătură pentru familia lui Meghan în primele luni ale relației de cuplu și-a părăsit în liniște biroul de presă în septembrie 2018.

Două luni mai târziu, se spune că asistenta personală a lui Meghan, Melissa Toubati, și-a dat și ea demisia. Ducesa „a adus-o în lacrimi cu cererile ei”.

Meghan Markle a purtat o pereche de pantaloni scurți și o cămașă albastră pe terenul de polo
Meghan Markle a purtat o pereche de pantaloni scurți din denim și o cămașă albastră / Profimedia Images
Reclamă

2019

În ianuarie 2019, o femeie ofițer de protecție regală a renunțat la slujba ei ca gardă de corp pentru Meghan. Ofițerul era șef al securității lui Meghan și Harry de mai puțin de un an când a părăsit acest job.

La acea vreme, un purtător de cuvânt al Scotland Yard a spus: „Este din motive personale. Plecarea nu are de-a face cu Ducele sau Ducesa, care sunt extrem de dezamăgiți că au pierdut-o”.

În martie 2019, s-a aflat că secretarul privat adjunct al lui Meghan, Amy Pickerill, va demisiona imediat după nașterea lui Archie în mai.

Meghan a descris pierderea drept „foarte tristă”. Sursele au insistat că despărțirea a fost pe cale amiabilă, cu mutarea doamnei Pickerill în străinătate. Ea a jucat un rol esențial în timpul turneului regal al Ducesei în Australia, Noua Zeelandă, Fiji și Tonga.

În aceeași lună, Jason Knauf a renunțat la rolul său principal de secretar de comunicare atât pentru Ducii de Sussex, cât și pentru Ducii de Cambridge. El a devenit directorul executiv al Fundației Regale a Ducelui și Ducesei de Cambridge.

Christian Jones s-a alăturat lui Knauf în această decizie. Asistent regal de lungă durată și fostul secretar privat al Reginei Samantha Cohen și-a părăsit postul în decembrie 2018. Doamna Cohen a demisionat și a preluat un loc de muncă voluntar la Cool Earth. E o organizație care își propune să oprească defrișările tropicale.

Natalie Campbell, militantă pentru diversitate și antreprenor social, care a fost însărcinată să conducă fundația de caritate Sussex Royal în iunie 2020, a demisionat după doar cinci luni.

Doamna Campbell, care era numită drept marele angajat al lui Harry și Meghan pentru a conduce fundația, a plecat pentru a deveni directorul executiv al companiei de apă Belu.

Ce s-a întâmplat după plecarea Ducilor din Familia Regală

Directorul de comunicații al familiei Sussex, Sara Latham, a fost concediat când cuplul a decis să părăsească Marea Britanie. Doamna Latham a preluat apoi un rol de consiliere a biroului privat al Reginei cu privire la proiecte speciale.

Heather Wong, care a lucrat ca secretar privat adjunct al Ducelui de Sussex la Palatul Kensington timp de trei ani înainte ca Harry și Meghan să părăsească Familia Regală, și-a părăsit rolul de director executiv al Travalyst în martie anul trecut.

Plecarea doamnei Holness în această săptămână vine în vreme ce data publicării memoriului lui Harry rămâne un mister.

Autobiografia este „programată provizoriu” pentru publicare la sfârșitul acestui an. Aceasta promite să fie „o relatare de primă mână a vieții mele, care este exactă și pe deplin veridică”. Este de așteptat ca Prințul Harry să-și prezinte amintirile despre mama sa, Diana, Prințesa de Wales, și despre destrămarea căsătoriei părinților săi.

Săptămâna trecută, editorii Penguin Random House nu au putut oferi o dată pentru lansarea sa. Întârzierea este însă binevenită pe fondul temerilor că revenirea lui Meghan și Harry în Marea Britanie riscă să devină „centrul” Jubileului de Platină al Reginei.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie verde și ilustrează una dintre zodiile care au de suferit din cauza temperamentului său
Horoscop
Zodii care au de suferit din cauza temperamentului lor. Nativii care se enervează cu ușurință
Astrologii au dezvăluit care sunt cele patru zodii care au de suferit din cauza temperamentului lor. Acești nativi se enervează cu ușurință și ajung de multe ori în situații dificile și nefavorabile. Ele trebuie...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 4 martie – 10 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrele îți dezvăluie ce te așteaptă în cadrul fiecărui aspect din viață. Horoscopul săptămânii 4 martie – 10 martie 2024 aduce schimbări pe plan personal și profesional. Se pare că două dintre zodii vor...
3
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
4
Mai mulți ghiocei albi care se află sub un șnur de mărțișor
Timp liber
Pe ce parte se poartă mărțișorul. Tradiții mai puțin cunoscute
Prima zi din luna martie are o însemnătate aparte. Este și momentul în care multe persoane primesc în dar un mărțișor. În timp ce în ultimii ani au devenit tot mai populare brățările de...
5
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
PARTENERI
×