Reclamă

Prințul Harry și Meghan Markle au pierdut un membru cheie al echipei lor. Secretarul de presă de la Fundația Archewell a demisionat

Prințul Harry și Meghan Markle au pierdut un membru cheie al echipei lor. Ducii de Sussex s-au despărțit de secretarul lor de presă. Presa tabloidă scrie că e unul dintre cei mai buni membri ai personalului lor. E de asemenea al doisprezecelea angajat care a plecat din 2018 și până acum.

Publicat: 23 mai 2022, 13:19

Toya Holness, care are o diplomă în PR strategic la Universitatea din California de Sud, s-a alăturat Ducilor în octombrie 2020. Ea a fost promovată pentru a le supraveghea PR-ul de pe ambele maluri ale Atlanticului în martie anul trecut, scrie DailyMail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Harry și Meghan Markle au pierdut un membru cheie al echipei lor

Ea a fost descrisă anterior drept „umbra lui Meghan”. A fost adesea văzută purtând același stil de costume și ochelari de soare de la Hollywood. Fosta angajată făcea parte dintr-un grup restrâns de persoane care vorbește zilnic cu Harry și Meghan. Se pare însă că a renunțat la job, relatează The Sunday Times.

Motivul plecării este faptul că „trebuia să îndeplinească multe funcții pentru cuplu”, au susținut cei din interior.

Reclamă

2018

Harry și Meghan au fost urmăriți de plecarea ajutoarelor lor de la nunta lor din mai 2018. Rând pe rând au demisionat inclusiv secretare private, personal de comunicații. Au plecat chiar și un ofițer de protecție personală și directorul executiv al inițiativei pentru turism a lui Harry.

Secretarul principal de comunicare, Katrina McKeever, un punct de legătură pentru familia lui Meghan în primele luni ale relației de cuplu și-a părăsit în liniște biroul de presă în septembrie 2018.

Două luni mai târziu, se spune că asistenta personală a lui Meghan, Melissa Toubati, și-a dat și ea demisia. Ducesa „a adus-o în lacrimi cu cererile ei”.

Meghan Markle a purtat o pereche de pantaloni scurți și o cămașă albastră pe terenul de polo
Meghan Markle a purtat o pereche de pantaloni scurți din denim și o cămașă albastră / Profimedia Images
Reclamă

2019

În ianuarie 2019, o femeie ofițer de protecție regală a renunțat la slujba ei ca gardă de corp pentru Meghan. Ofițerul era șef al securității lui Meghan și Harry de mai puțin de un an când a părăsit acest job.

La acea vreme, un purtător de cuvânt al Scotland Yard a spus: „Este din motive personale. Plecarea nu are de-a face cu Ducele sau Ducesa, care sunt extrem de dezamăgiți că au pierdut-o”.

În martie 2019, s-a aflat că secretarul privat adjunct al lui Meghan, Amy Pickerill, va demisiona imediat după nașterea lui Archie în mai.

Meghan a descris pierderea drept „foarte tristă”. Sursele au insistat că despărțirea a fost pe cale amiabilă, cu mutarea doamnei Pickerill în străinătate. Ea a jucat un rol esențial în timpul turneului regal al Ducesei în Australia, Noua Zeelandă, Fiji și Tonga.

În aceeași lună, Jason Knauf a renunțat la rolul său principal de secretar de comunicare atât pentru Ducii de Sussex, cât și pentru Ducii de Cambridge. El a devenit directorul executiv al Fundației Regale a Ducelui și Ducesei de Cambridge.

Christian Jones s-a alăturat lui Knauf în această decizie. Asistent regal de lungă durată și fostul secretar privat al Reginei Samantha Cohen și-a părăsit postul în decembrie 2018. Doamna Cohen a demisionat și a preluat un loc de muncă voluntar la Cool Earth. E o organizație care își propune să oprească defrișările tropicale.

Natalie Campbell, militantă pentru diversitate și antreprenor social, care a fost însărcinată să conducă fundația de caritate Sussex Royal în iunie 2020, a demisionat după doar cinci luni.

Doamna Campbell, care era numită drept marele angajat al lui Harry și Meghan pentru a conduce fundația, a plecat pentru a deveni directorul executiv al companiei de apă Belu.

Ce s-a întâmplat după plecarea Ducilor din Familia Regală

Directorul de comunicații al familiei Sussex, Sara Latham, a fost concediat când cuplul a decis să părăsească Marea Britanie. Doamna Latham a preluat apoi un rol de consiliere a biroului privat al Reginei cu privire la proiecte speciale.

Heather Wong, care a lucrat ca secretar privat adjunct al Ducelui de Sussex la Palatul Kensington timp de trei ani înainte ca Harry și Meghan să părăsească Familia Regală, și-a părăsit rolul de director executiv al Travalyst în martie anul trecut.

Plecarea doamnei Holness în această săptămână vine în vreme ce data publicării memoriului lui Harry rămâne un mister.

Autobiografia este „programată provizoriu” pentru publicare la sfârșitul acestui an. Aceasta promite să fie „o relatare de primă mână a vieții mele, care este exactă și pe deplin veridică”. Este de așteptat ca Prințul Harry să-și prezinte amintirile despre mama sa, Diana, Prințesa de Wales, și despre destrămarea căsătoriei părinților săi.

Săptămâna trecută, editorii Penguin Random House nu au putut oferi o dată pentru lansarea sa. Întârzierea este însă binevenită pe fondul temerilor că revenirea lui Meghan și Harry în Marea Britanie riscă să devină „centrul” Jubileului de Platină al Reginei.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×