Reclamă

Kate Middleton a strălucit la premiera filmului Top Gun: Maverick. Ducesa de Cambridge a făcut senzație pe covorul roșu

Kate Middleton a strălucit la premiera filmului Top Gun: Maverick. Ducesa de Cambridge a făcut senzație pe covorul roșu cu o rochie alb cu negru. Kate și Prințul William au atras toate privirile la evenimentul de lansare al noului film cu Tom Cruise.

Publicat: 20 mai 2022, 13:25

Ducesa de Cambridge s-a alăturat Prințului William la premiera din Londra a filmului Top Gun: Maverick. Ea a îmbrăcat o rochie neagră, elegantă și simplă, creată de Roland Mouret, cu un decolteu alb, scrie People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a strălucit la premiera filmului Top Gun: Maverick

Middleton, în vârstă de 40 de ani, si-a accesorizat ținuta cu un clutch Alexander McQueen și cercei cu diamante. Prințul William, în vârstă de 39 de ani, a purtat o jachetă McQueen din catifea albastră și pantaloni negri. Detaliul care a atras atenția la Ducele de Cambridge este faptul că pantofii săi au fost decorați cu avioane F18.

Ducesa și-a coafat părul drept cu cărare pe mijloc pentru a completa aspectul modern.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Tom Cruise o ține de mână pe Kate Middleton la premiera filmului Top Gun: Maverick
Ducesa de Cambridge s-a alăturat Prințului William la premiera din Londra a filmului Top Gun: Maverick / Profimedia Images
Reclamă

Cuplul regal s-a pozat cu Tom Cruise. Actorul a optat pentru un frac Brioni și i-a salutat pe colegii lui, Jennifer Connelly, Jon Hamm și Miles Teller. Kate și William au ajuns pe covorul roșu pentru premiera din Marea Britanie a filmului Top Gun: Maverick în Piața Leicester din Londra, joi seară, alături de starul filmului, Tom Cruise.

William, care a fost el însuși pilot de elicopter al Royal Air Force, a fost acalamat de cei prezenți la eveniment. În timp ce discuta cu Tom Cruise, numele lui era pronunțat intens în public.

Premiera a fost găzduită de Paramount Pictures și The Film and TV Charity și va fi a 72-a Royal Film Performance organizată de organizație de caritate în istoria sa de aproape 100 de ani. Organizația de caritate sprijină sute de mii de oameni care lucrează în culise în industria filmului și televiziunii din Marea Britanie. Pe fondul pandemiei de COVID-19, mulți tehnicieni și meșteșugari calificați și-au pierdut mijloacele de existență.

Reclamă

Evenimentele regale care au avut loc în ultimul timp

Pentru Cruise, în vârstă de 59 de ani, aceasta nu este singura întâlnire regală a săptămânii. Duminică, actorul a co-gazduit un eveniment televizat care a sărbătorit domnia de 70 de ani a Reginei Elisabeta la Royal Windsor Horse Show. Monarhul, în vârstă de 96 de ani, a mers la spectacolul „A Gallop Through History”. Majestatea Sa a părut încântată în timp ce urmărea reprezentații de actorie precum și spectacole cu cai.

Ultima premieră de film la care au participat Ducii de Cambridge a fost pentru filmul James Bond No Time to Die în 2021. Middleton a uimit atunci într-o rochie cu pelerină aurie, strălucitoare, de la Jenny Packham.

Prințul Charles și Camilla, Ducesa de Cornwall, au fost la același eveniment anul trecut. De această dată nu au fost prezenți pe covorul roșu de la Top Gun.

Între timp, Middleton a participat în ultima vreme la o serie de evenimente publice. A mers la petrecerea din grădina regală a Palatului Buckingham și la o ceremonie de decernare a premiilor de modă la Muzeul de Design din Londra la începutul acestei luni. De asemenea, Kate a participat și la un omagiu adus victimelor atacului terorist din 2017 de la Manchester Arena.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×