Reclamă

Kate Middleton a dezvăluit ce activități are în comun cu cei trei copii ai săi. Cum își petrece timpul liber familia Ducilor de Cambridge

Kate Middleton a dezvăluit ce activități are în comun cu cei trei copii ai săi. Ducesa de Cambridge a povestit mai multe amănunte despre modul în care își petrece timpul alături de familia sa. Se pare că micuții Ducilor se bucură cel mai mult atunci când își petrec timpul alături de părinții lor.

Publicat: 15 mai 2022, 6:04

Admiratorii Casei Regale știu că Ducesa de Cambridge încearcă să-și petreacă cea mai mare parte a timpului liber împreună cu micuții săi. Deși îndatoririle regale p țin de multe ori ocupată, Kate își face mereu timp pentru familia sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a dezvăluit ce activități are în comun cu cei trei copii ai săi

Familia este extrem de importantă pentru Kate Middleton și Prințul William. Acest lucru a fost demonstrat de Ducii de Cambridge în nenumărate ocazii. Kate este o mare iubitoare de copii, iar presa internațională o surprinde deseori pe Ducesă în compania micuților.

Vezi mai multe imagini cu familia Ducilor de Cambrdige în Galeria Foto!

Prințul William alături de Kate Middleton și cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, în vacanță în Iordania în fotografia aleasă pentru felicitarea de Crăciun
Imaginea cu familia Ducilor de Cambridge a fost realizată într-una din vacanțele acestora din Iordania / Profimedia Images

Atunci când nu este ocupată cu îndatoririle regale, Kate își petrece timpul liber cu Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. În ciuda programului aglomerat, Kate are o relație cu totul deosebită cu cei trei micuți ai săi.

Reclamă

În vârstă de 40 de ani, Kate știe cât de importantă este relație pe care o formează cu micuții săi. Aceasta încearcă să le ofere o educație potrivită și să-i implice în cât mai multe activități de familie. Kate a dezvăluit în trecut ce activități are în comun cu cei trei copii ai săi.

Kate Middleton gătește deseori alături de familia sa

Nu este nicio surpriză faptul că Ducesa de Cambridge este pasionată de gătit. De-a lungul timpului aceasta și-a exprimat interesul față de prepararea unora dntre cele mai gustoase feluri de mâncare. Kate a dezvăluit în trecut că adoră să gătească alături de copiii săi.

Reclamă

Ducesa spune că micuții se distrează să-și pregătească singuri preparatele pe care urmează să le servească. Preparatul preferat al micuților ar fi pastele cu bârză, conform publicației People. Cei tri micuți se ajută și se completează reciproc în timp ce gătesc sub supravegherea atentă a mamei lor.

”Gătesc deseori, iar cu George și Charlotte fac de cele mai multe ori pizza. Adoră să pregătească aluatul pentru că se murdăresc și se distrează gătind”.

Grădinăritul este un hobby de familie

Cpubșicația Hello spune că Ducesa de Cambridge obișnuiește să-și includă copiii în activitățile ce țin de grădinărit. Prințul William a vorbit în trecut despre pasiunea soției sale și despre timpul pe care îl petrece în grădină cu micuții săi.

”Kate face cele mai multe lucruri în grădină. Îmi place să mă implic alături de ea, însă nu mă pricep la fel de bine”.

Mai multe imafini cu Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis în timp ce se distrau în grădină au apărut în documentarul Prince William: A Planet For Us All.

Kate Middleton joacă tenis alături de copiii săi

Kate Middleton a dezvăluit în trecut ce activități are în comun cu cei trei copii ai săi. Printre acestea s-a nuărta și tenisul. Ducesa de Cambridge a fost întotdeauna atrasă de activitățile sportive și a încercat să-și implice copiii în acestea ori de câte ori a avut ocazia.

În luna aprilie a anului acesta, Kate a fost surprinsă în timp ce a juca tenis într-un club sportiv din Londra. Prințul George împărtășește aceeași pasiune pentru tenis ca mama sa.

William și Kate Middleton au instalat un loc special pentru ca micuții lor să poată juca tenis chiar la ei acasă. Conform publicațiilor internaționale, atât Prințul George, cât și Prințesa Charlotte, au luat lecții private de tenis.

Copiii Ducilor de Cambridge iubesc să se joace cu animalele

James Middleton, fratele Ducesei de Cambridge, i-a oferit familiei acesteia în anul 2020 un prieten patruped. Deși numele patrupedului nu a fost dezvăluit, Prințesa Charlotte și frații săi au fost văzuți deseori în compania cățelușului.

Ducii de Cambridge au fost întotdeauna iubitori de animale. Cei doi au mai avut un câine pe nume Lupo. Acesta s-a stins din viață în luna noiembrie 2020.

Prințesa Charlotte, cu câinele familiei în brațe, într-un portret adorabil
Prințesa Charlotte a apărut de mai multe ori în public anul acesta / Profimedia Images

Imaginile cu Prințesa Charlotte la aniversarea acesteia de 7 ani au surprins-o alături de cățelușul familiei. Fotografiile au fost realizate chiar de Ducesa de Cambridge.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×