Reclamă

Kate Middleton are o regulă strictă pentru persoanele pe care le angajează. Care este cerința Ducesei de Cambridge

În mod cert nu orice persoană poate ajunge să lucreze pentru membrii Familiei Regale Britanice. Candidatul ideal trebuie să aibă multe atribute, dar mai ales să respecte intimitatea Casei Regale. Kate Middleton are o regulă foarte strictă pentru persoanele pe care le angajează. Ducesa de Cambridge se așteaptă să întâlnească un om care să dea dovadă de profesionalism, care să știe cum să se comporte cu cei trei copii ai săi.

Publicat: 7 februarie 2022, 7:28

Kate Middleton și Prințul William au împreună trei copii minunați. De când s-au căsătorit cei doi și-au mutat reședința la Palatul Kensington, acolo unde trăiesc alături de micuții lor. Conform publicației Cosmopolitan, cei doi au la dispoziție peste 20 de încăperi pentru familia lor. Astfel, este de înțeles de ce Ducesa are nevoie de ajutor pentru a se ocupa de îngrijirea casei sale, dar și de îngrijirea celor trei copii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton are o regulă strictă pentru persoanele pe care le angajează

Una din regulile standard pentru o persoană care dorește să ajungă să lucreze pentru Ducii de Cambridge presupune multă seriozitate. Ducii vor să-și țină viața privată departe de ochii celor curioși. Un anunț publicat pe site-ul oficial al Royal Household spune că Ducii oferă o ”oportunitate încântătoare” unei persoane dornice să se alăture staff-ului de la Palatul Kensington.

Vezi mai multe imagini cu familia Ducesei de Cambridge în Galeria Foto!

Prințul William alături de Kate Middleton și cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, în vacanță în Iordania în fotografia aleasă pentru felicitarea de Crăciun
Imaginea cu familia Ducilor de Cambridge a fost realizată într-una din vacanțele acestora din Iordania / Profimedia Images

Ducii au menționat deja că nu vor tolera o persoană care nu menține confidențialitatea Casei Regale Britanice. În plus, Kate Middleton mai are o regulă strictă pentru persoanele pe care le angajează. Ducesa ca viitoaarea persoană pe care o angajează să nu ridice vocea atunci când lucrează, în special la cei trei copii ai săi. Viitoarea îngrijitoare a casei trebuie să fie foarte atentă la detalii.

Reclamă

”Strigătul de orice fel este interzis, mai ales dacă cei trei copii ai Cuplului Regal se află prin apropiere. Abaterea de la această regulă poate duce la concedierea persoanei însărcinate cu îngrijirea casei.”

”Dacă se întâmplă ca unul din copiii Ducilor să țipe unul la celălalt, atunci acesta trebuie dus într-un loc liniștit unde va putea să discute calm cu Prințul William sau cu Ducesa Kate. Copiii trebuie să înțeleagă consecințele acțiunilor lor și să se asigure că nu le vor mai repeta.”

Astfel, viitoarea îngrijitoare a casei trebuie să aibă un ton calm și liniștiti și totodată să fie foarte atentă la detaliile din jur, spune un apropiat al Familiei Regale Britanice.

Reclamă

Cum își educă Ducesa de Cambridge copiii

Ducii de Cambridge s-au implicat întotdeauna în îngrijirea copiilor lor. Aceștia sunt foarte atenți ca micuții să aibă parte de cea mai bună creștere, mai ales că viața lor este mereu în atenția celor din jur.

Potrivit unei prietene apropiate a Ducesei, aceasta conduce acasă toate activitățile pe care copiii le au și tot ea decide programul acestora. Recent, Prințul William a dezvăluit faptul că micuții lor adoră să-și petreacă cea mai mare parte a timpului în fața ecranelor. Acesta este de părere că trebuie să le limiteze micuților interacțiunea cu ecranele.

”Copiii noștri sunt fascinați de tehnologie. Prințesa Charlotte este încă mică, dar ador să se uite la filme și desene animate. La fel și Louis. Prințul George este cel care iubește jocurile video și ar vrea tot timpul să stea în fața ecranului. Facem tot ce ne stă în putere pentru a le ajusta programul.”

De-a lungul timpului Ducii au încercat să le ofere copiilor tot ce au mai bun. Programul lor aglomerat nu e permite tot timpul să se afle în apropierea micuților. S-a vorbit despre posibilitatea de a-l trimite pe Prințul George la o școală specială cu internat.

O sursă apropiată cuplului a declarat faptul că moștenitorul tronului regal nu va fi niciodată forțat să facă acest lucru dacă nu dorește. O regulă a Familiei Regale Britanice spune că moștenitorii tronului Marii Britanii urmează cursurile unei școli cu internat. Prințul William a mers la o astfel de școală atunci când în jur de opt ani, vârsta actuală a fiului său.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×