Reclamă

Imagini cu Ducii de Cambridge au devenit virale pe TikTok. Ipostaza inedită în care au fost surprinși în Bahamas

Prințul William și Kate Middleton sunt în general foarte atenți atunci când se afișează în public. Deși își poartă o dragoste profundă, rareori sunt văzuți în ipostaze tandre. În timpul îndatoririlor regale, William și Kate au grijă să afișeze o atitudine potrivită unul față de celălalt. Cu toate acesta, în viața privată lucrurile par să stea diferit. Imagini noi cu Ducii de Cambridge au devenit virale pe TikTok.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 19 mai 2022, 7:02

Cei doi Duci au fost surprinși în timp ce se țineau de mână în timpul turneului regal din Caraibe. Videoclipul viral pe TikTok i-a surprins pe cei doi chiar în perioada în care s-au aflat în Bahamas. Admiratorii Casei Regale s-au arătat foarte bucuroși să-i vadă pe William și Kate în ipostaze tandre și rare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imagini cu Ducii de Cambridge au devenit virale pe TikTok

Prințul William și Kate Middleton au petrecut opt zile în cadrul turneului regal din Caraibe. Ducii au avut ocazia să cunoască cultura și obiceiurile localnicilor și s-au bucurat să afle mai multe despre stilul lor de viață.

Vezi mai multe imagini cu Ducii de Cambridge în Galeria Foto!

@mrjimmyrex

This couple staying in the Bahamas had 35 security guards! #princewilliam #katemiddleton #royalfamily #royalty #security

♬ original sound – Jimmy Rex

Un utilizator al platformei TikTok, Jimmy Rex, a reușit să-i surprindă pe Duci în timp ce părăseau hotelul în care au fost cazați în Bahamas. Jimmy spune că a filmat videoclipul fără să știe cu cine s-a întâlnit. Deși a fost postat în luna martie, acesta a devenit abia acum viral pe internet.

Reclamă

În descrierea videoclipului, Jimmy a scris ”acest cuplu care a stat la hotelul din Bahamas în care mă aflam și eu a avut 35 de bodyguarzi.” Imaginile filmate au surprins și un dialog între Duci și utilizatorul rețelei TikTok.

Jimmy a purtat o conversație scurtă cu Ducesa de Cambridge întrebând-o ce mai face și spunându-i că arată minunat. William și Kate au fost extrem de deschiși și i-au urat lui Jimmy o seară minunată.

Comentariile au început rapid să apară la videoclip și astfel Jimmy a aflat că întâlnirea sa extraordinară a fost cu Prințul William și Kate Middleton. Aceste imagini cu Ducii de Cambridge au devenit rapid virale pe TikTok.

Reclamă

Ce au spus utilizatorii platformei TikTok despre imaginile cu Ducii de Cambridge

Ducii de Cambridge au petrecut clipe de neuitat în timpul turneului din Caraibe. Aceștia au fost surprinși distrându-se cu localnicii sau făcând scufundări. Acum, imagini noi cu Ducii de Cambridge au devenit virale pe TikTok, după ce au fost zăvuți în ipostaze tandre.

Admiratorii Casei Regale au reacționat rapid în secțiunea de comentarii acolo unde și-au arătat susținerea față de Prințul William și Kate Middleton.

Un utilizator al platformei a comentat ”Wow, rareori se țin de mână în public”.

Un altul a adăugat: ”Foarte frumos să-i vedem ținându-se de mână! Nu-mi vine să cred că ei chiar se țin de mână”. Un al treilea utilizator a completat:

”Este foarte interesant să-i vedem în timp ce se țin de mână. Nu i-am văzut niciodată făcând asta. Probabil că este un gest pe care nu îl fac în fața camerei, din moment ce se află la îndatoririle regale. Știm că nu se țin de mână în timpul întâlnirilor oficiale, dar se pare că în privat fac acest lucru”.

Fanii Casei Regale au apreciat gestul tandru al Cuplului Regal. Viitorul Rege al Marii Britanii este în general foarte atent cu soția sa. Kate și William se respectă și se iubesc unul pe celălalt, iar acest lucru reiese din fiecare apariție pe care o au împreună. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×