Reclamă

Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a început cu un spectacol ecvestru. Tom Cruise și Helen Mirren au fost prezenți la eveniment

Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a început cu un spectacol ecvestru. Regina Marii Britanii a fost onorată cu ovații în picioare. La sărbătorile din cadrul Jubileului de Platină au fost prezente vedete importante.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 16 mai 2022, 12:06 / Actualizat: 16 mai 2022, 13:16

Actorii de la Hollywood Tom Cruise și Dame Helen Mirren au condus distribuția de animatori care au apărut în primul eveniment major ce marchează domnia de 70 de ani a Reginei Elisabeta a II-a. Publicul s-a ridicat în picioare aplaudând atunci când monarhul a ajuns la arena din apropierea Castelului Windsor pentru evenimentul muzical și teatral numit Un galop prin istorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a început cu un spectacol ecvestru

Evenimentul a fost organizat de Royal Windsor Horse Show. Acesta a adunat o mulțime de spectatori în ultimele trei zile. Regina Elisabeta și-a petrecut o parte a zilei de vineri admirând expozițiile. Chiar dacă anul acesta a ratat deschiderea de stat a Parlamentului, Majestatea Sa a venit la evenimentul de deschidere din cadrul Jubileului de Platină.

Vezi ma multe imagini în GALERIA FOTO!

Regina Elisabeta se bucură de un spectacol organizat în cinstea ei
Regina Marii Britanii a fost onorată cu ovații în picioare / Profimedia Images

În ciuda problemelor de mobilitate, Regina s-a dus la locul ei din loja regală. Ea a fost condusă în arena castelului escortată de divizii ale Cavaleriei Casei Regale, scrie theeguardian.com.

Reclamă

Contele și Contesa de Wessex i-au fost alături pentru spectacolul care a reflectat pasiunea ei de o viață pentru cai. O gardă de onoare cu trei servicii, cu Garzile Coldstream, Regimentul RAF și Marina Regală a fost la locul ei pentru sosirea Reginei. Momentul a fost semnalat de imnul național interpretat de artiști militari.

Printre celebritățile care au luat parte la spectacol s-au numărat Damian Lewis, Omid Djalili și Katherine Jenkins. Distribuția de talent britanic și internațional pentru spectacolul de duminică a fost transmisă în direct de ITV.

Cruise, cunoscut mai ales pentru francizele de filme de acțiune Top Gun și Mission Impossible, le-a spus prezentatorilor ITV Phillip Schofield și Julie Etchingham că Regina „este o femeie pe care o admir foarte mult”.

Reclamă

Cruise a spus: „Ceea ce a realizat ea este istoric. Ea a întâlnit președinți, lideri mondiali, oameni din toate categoriile sociale. Nu doar americanii, ci lumea cunoaște demnitatea, devotamentul și bunătatea, asta am simțit întotdeauna despre ea. Cineva care îi înțelege poziția și a menținut-o printr-o istorie care a fost extraordinară în ultimii 70 de ani”.

Cum a fost fotografiată Regina Elisabeta în timpul spectacolelor

Regina a stat în loja regală cu o pătură peste genunchi și un șal pe umeri, în timp ce Djalili, vestitorul și povestitorul spectacolului, a condus publicul prin momente istorice cheie.

Gărzile de onoare o salută pe Regina Elisabeta când ajunge la spectacolul ecvestru de la Castelul Windsor
Evenimentul a fost organizat de Royal Windsor Horse Show / Profimedia Images

Mirren, care a câștigat un Oscar pentru portretizarea Reginei în filmul cu același nume, a jucat-o pe Regina Elisabeta I. Spectacolul a început prin a relata evenimentele primei epoci elisabetane. De la încercarea de invazie a Armadei spaniole până la prezentarea unor personaje importante din literatură precum William Shakespeare.

Printre punctele de atracție se numără Cavaleria Regală a Omanului care a umplut arena în demonstrația de călărie. Momentul a făcut-o pe Regina să zâmbească. Abilitățile de precizie în marș și mânuirea puștilor ale Gărzii Regelui din Norvegia sunt impresionante.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×