Reclamă

Prințul Charles are mereu mâinile și picioarele umflate. De ce boală suferă fiul Reginei Elisabeta a II-a

Starea de sănătate a fiului Reginei Elisabeta a II-a a fost mereu evidențiată în timpul aparițiilor publice. Moștenitorul tronului a apărut cu picioarele și mâinile umflate, pe care anterior le-a numit „degete de cârnați”. De ce are Prințul Charles are mereu mâinile și picioarele umflate și cum se numește afecțiunea de care suferă.

Publicat: 11 mai 2022, 12:00

Prințul de Wales, în vârstă de 73 de ani, a vizitat Cumbria pentru a marca cea de-a 50-a aniversare a Tebay Services. A făcut turul serviciilor Tebay, întâlnindu-se cu ucenicii care participau la programul de pregătire a măcelăriei. A vizitat secția de brânzeturi și a întâlnit un producător local de lână. Acesta a dezvelit o placă pentru a comemora vizita sa și a sărbători aniversarea. Imaginile cu el au atras atenția asupra mâinilor sale, nu pentru prima dată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, Prințul Charles a susținut un discurs în Parlamentul Britanic, în locul Reginei Elisabeta. Acesta va prelua treptat din atribuțiile Majestății Sale.

Prințul Charles are mereu mâinile și picioarele umflate

Într-un turneu regal anterior în India în 2019, sănătatea lui Charles a fost evidențiată, deoarece fanii regali nu au putut să nu observe degetele umflate. Umflăturile și roșeața de pe mâinile fiului Reginei Elisabeta au fost expuse în timp ce el își îndeplinea angajamentele la New Delhi.

După un zbor de nouă ore, Prințul s-a urcat într-o ricșă alimentată de baterii în timp ce își începea turul capitalei. S-a oprit la echivalentul din India al Met Office și a aflat, de asemenea, despre smogul gros, care coboară de obicei peste oraș în fiecare toamnă.

Prințul Charles și Regina Letizia în timp ce se îndreaptă către o expoziție de artă
Prințul Charles a întâmpinat-o pe Regina Letizia cu multă căldură în suflet / Profimedia Images
Reclamă

Prințul a pășit mai apoi desculț într-un templu, după ce și-a scos pantofii și șosetele la locul sfânt. Imaginile de la ieșire au arătat că Charles avea umflături dureroase la picioare, precum și la mâini.

Extremitățile umflate ale regalului ar fi putut fi cauzate de căldură sau din cauza zborului pe distanță lungă. Inactivitatea și modificările condițiilor atmosferice în timpul zborului pot duce la umflături și retenție de apă.

După un zbor lung către Australia în 2012, Charles a glumit că are „degete de cârnați” odată ce a aterizat. Umflarea brațelor sau a mâinilor este cauzată de acumularea de lichid și adesea poate dispărea de la sine.

Reclamă

Degetele Prințului Charles au fost de multă vreme de interes pentru publicul britanic, iar căutările pentru „degetele prințului Charles” au fost multe pe Google. Deci, de ce a are Charles degetele umflate și care este cauza afecțiunii.

Prințul Charles în Tokyo, Japonia, la Ambasada Marii Britanii. Are un pahar în mână și poartă un costum albastru
În timpul unei vizite oficiale în Tokyo, Prințul Charles a degustat specialitățile locale / Profimedia

Ce cauzează umflarea mâinilor

Mâinile și degetele umflate pot fi cauzate de o varietate de lucruri, așa că este important să discuți simptomele cu un medic dacă te confrunți cu acest lucru.

Potrivit NHS, o afecțiune numită edem se referă la brațele și mâinile umflate ca urmare a acumulării de lichid, iar această umflare va dispărea adesea de la sine. Dar dacă starea se înrăutățește sau nu se îmbunătățește după câteva zile de tratament la domiciliu, se recomandă pacienților să-și contacteze medicul de familie.

Simptomele edemului includ brațe sau mâini umflate ri piele strălucitoare, întinsă sau roșie.

Potrivit NHS, edemul este de obicei cauzat de:

  • aceeași poziție prea mult timp;
  • consumul de sare;
  • medicamente pentru tensiunea arterială, pilule contraceptive, antidepresive sau steroizi.

Edemul poate fi cauzat și de:

  • o accidentare – cum ar fi o entorsă;
  • schimbări bruște de temperatură – cum ar fi vremea foarte caldă;
  • o mușcătură sau o înțepătură de insectă;
  • alergie cutanată, cum ar fi angioedem;
  • probleme cu rinichii, ficatul sau inima;
  • un cheag de sânge;
  • o infecție;
  • unele afecțiuni precum limfedemul sau artrita psoriazică.
Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×