Reclamă

Prințul Charles va prelua din atribuțiile Reginei Elisabeta a II-a. Ce spun editorii regali despre această schimbare

Prințul Charles va prelua din atribuțiile Reginei Elisabeta a II-a. Acesta urmează să își asume responsabilitatea la un eveniment organizat în mod normal de mama sa. Fiul Reginei Elisabeta va participa la o reuniune prestigioasă a Commonwealth-ului în această vară.

Publicat: 1 februarie 2022, 11:52

Prințul de Wales, în vârstă de 73 de ani, va participa probabil la cea de-a 26-a reuniune a șefilor de guvern din Commonwealth (CHOGM). Regina, în vârstă de 95 de ani, este șefa Commonwealth-ului, funcție pe care a ocupat-o în cei 70 de ani în care a fost Monarh al Marii Britanii, scrie express.co.uk.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Charles va prelua din atribuțiile Reginei Elisabeta a II-a

Prințul Charles o va succeda în funcție pe Regina Elisabeta când domnia ei se va termina. Drept urmare, Chris Ship, editorul ITV News Royal, a postat pe Twitter că moștenitorul este probabil printre cei care se vor aduna în Kigali, Rwanda, pe 20 iunie. Nu a făcut nicio referire la dacă Regina va fi prezentă și ea.

Evenimentul are pe lista de zi întâlnirea celor 54 de șefi ai guvernelor membre. Summitul din acest an va avea loc în Rwanda, o locație aleasă la ultimul summit din 2018. Întâlnirea se ține în mod obișnuit la fiecare doi ani și este cea mai înaltă adunare consultativă și de elaborare a politicilor din Commonwealth.

Pe Twitter, Ship a spus: „După o întârziere de doi ani, @commonwealthsec a anunțat o dată pentru întâlnirea celor 54 de șefi ai guvernelor membre. Este probabil să meargă și Prințul Charles. Se desfășoară în Kigali, Rwanda, pe 20 iunie. Evenimentul a fost anulat de două ori din cauza Covid-19.

Vestea a venit în vreme ce Majestatea Sa locuiește la Wood Farm, Sandringham. Majestatea Sa onorează memoria a doi îndrăgiți membri ai Familiei Regale. Wood Farm a fost reședința principală a regretatului Prinț Philip după pensionarea sa în 2017. Dar Sandringham are și legături cu regretatul tată al Reginei, regele George al VI-lea.

Reclamă

Regele a murit în somn în noaptea de 5 spre 6 februarie. Fiica sa, Elisabeta, a urcat pe tron la vârsta de 25 de ani. Pe data de 6 februarie începe cel de-al 70-lea an de succesiune la tron al Majestății Sale.

Detalii despre evenimentul cu șefii de guvern din Commonwealth

Cel mai recent anunț regal despre întâlnirea Commonwealth-ului este o etapă cheie. Reprezentanții trebuiau să se întâlnească în iunie 2020. Evenimentul a fost anulat de două ori din cauza pandemiei. Comentatorul regal Dickie Arbiter spune: „Prințul Charles, care o reprezintă pe Regină, este probabil să participe”.

Reclamă

Tema din acest an este „Oferirea unui viitor comun: conectarea, inovarea, transformarea”. Liderii de la summit vor discuta despre cum să onoreze lucrurile care au fost discutate la summitul de la Londra din 2018. Înainte de CHOGM din acest an, membri ai parlamentului, activiști pentru tineret și gen și reprezentanți ai societății și ai afacerilor se vor întâlni la forumuri speciale.

Aceste forumuri au scopul de a se asigura că vocile femeilor, tinerilor, întreprinderilor și altor organizații sunt auzite la summit. Președintele Rwandei, Paul Kagame, și-a exprimat bucuria că grupul se va întâlni din nou personal după o pauză.

Într-o declarație la momentul anunțării datei, el a spus: „Rwanda este încântată să ureze bun venit tuturor delegaților și participanților la Kigali pentru un CHOGM Rwanda 2022 sigur și productiv. Ultimii doi ani ne-au arătat clar că suntem mai conectați decât oricând. Trebuie să lucrăm împreună pentru a obține rezultatele tangibile și durabile pe care le dorim”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×