Reclamă

Regina Elisabeta a zburat cu elicopterul la Casa Sandringham. Motivul pentru care a luat această decizie cu puțin înainte de aniversarea celor 70 ani de domnie

Regina Elisabeta a zburat cu elicopterul la Casa Sandringham din Norfolk. Conform publicației People, Majestatea Sa urmează să-și petreacă timpul aici pentru a-l comemora pe Prințul Philip, dar și pentru a celebra aniversarea a 70 de ani de domnie a Marii Britanii. Monarhul are multe amintiri legate de împrejurimile de la reședința sa din Norfolk.

Publicat: 26 ianuarie 2022, 5:50

Ziua de 6 februarie 2022 va marca 70 de ani de când Majestatea Sa se află la cârma Regatului Unit. Deși pentru mulți este un motiv de fericire, pentru Regină ziua aniversării domniei sale vine cu amintirea morții tatălui său, Regele George al VI-lea. Chiar dacă vor fi organizate parade și multe alte evenimente care să celebreze Jubileul de Platină al Reginei, se pare că monarhul preferă să-și petreacă această perioadă în liniște și singurătate.

Regina Elisabeta a zburat cu elicopterul la Casa Sandringham

Conform publicației Marie Claire.com, Regina Elisabeta a zburat cu elicopterul până la una din reședințele sale de suflet, Casa Sandringham. Sursele spun că aceasta nu va sta în încăperile în care obișnuiește. În schimb ea se va retrage în apropierea de Wood Farm. Este un loc de suflet pentru Majestatea Sa, dar și pentru soțul său, Prințul Philip.

Vezi mai multe imagini cu Regina Elisabeta și Prințul Philip în Galeria Foto!

Cei doi obișnuiau să-și petreacă verile în grădinile din apropierea fermei unde trăiau ”o viață obișnuită”. Se pare că acolo există și o casă pe care Majestatea Sa a renovat-o și aranjat-o alături de Prințul Philip la începutul domniei Sale. Mai mult, Prințul Philip și-ar fi petrecut o bună parte a timpului în acea casă. Soțul Reginei a stat acolo după ce s-a retras de la îndatoririle oficiale în anul 2017. Aceste locuri au o însemnătate aparte pentru Majestatea Sa.

Reclamă

Pe lângă celebrarea celor 70 de ani de domnie, Regina va putea să reflecte asupra vieții sale într-un loc liniștit și drag. Sursele apropiate Familie Regale spun că Majestatea Sa nu a avut planificată nicio întâlnire importantă în Londra în perioada următoare, motiv pentru care a decis să se retragă la Norfolk.

Se apropie o perioadă dificilă pentru monarhul Marii Britanii. Data de 9 aprilie 2022 va marca un an de la pierderea iubitului său soț, Prințul Philip. Sursele spun că motivul pentru care Majestatea Sa ar fi ales căsuța de la Wood Farm este acela de a-l comemora pe soțul său. 

Istoria Casei Sandringham și importanța sa pentru Regina Elisabeta

Reclamă

Regina Elisabeta a zburat cu elicopterul la Casa Sandringham, după care a fost condusă cu mașina până la Wood Farm. Reședința de la Norfolk are o istorie veche în Familia Regală Britanică. Casa Sandringham a fost pentru prima dată achiziționată de Regina Victoria și soțul său, Albert în anul 1862.

Reședința se bucură de o priveliște impresionantă, iar împrejurimile sunt acoperite cu peisaje superbe și multe grădini. Experții Regali spun că este unul dintre locurile de suflet ale Majestății Sale. Aici, monarhul poate să se bucure de natură fără a se gândi la presiunea pe care domina i-a adus-o de-a lungul timpului.

De altfel, Elisabeta obișnuiește să vină aici pe timpul verii, dar și la începutul lunii decembrie atunci când se retrage alături de familia sa. Anul acesta, Regina a decis să petreacă sărbătorile de iarnă la Castelul Windsor din cauza pandemiei de COVID-19. Aceasta a petrecut într-un cadru restrâns alături de Prințul Charles și soția sa.

Majestatea Sa obișnuia să stea la Sandringham înainte de a deveni Regină. Tatăl său, Regele George al VI-lea s-a stins din viață aici la data de 6 februarie 1952. Reședința a fost una din favoritele Regelui și obișnuia să se retragă la Sandringham unde își petrecea timpul cu familia.

Tot la Sandringham s-a stins din viață și Regele George al V-lea în anul 1936. Este un loc cu o puternică însemnătate, unde monarhii Marii Britanii obișnuiau să se retragă pentru a reflecta asupra vieții lor, scriu publicațiile externe.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie mov merge prin pădure
Horoscop
Top 3 femei geniale din zodiac. Ele sunt cele care au întotdeauna lumea la picioare
Este normal ca reprezentantele sexului frumos să aibă lumea la picioare, însă există top 3 femei geniale din zodiac. Ele sunt cele care au tot ce își doresc și știu cum să facă ca...
2
Două borcane cu dulceață din flori de soc
Rețete
Dulceață din flori de soc, gustoasă și aromată
Dacă adori parfumul florilor de soc, află că poți profita de el și în diferite preparate culinare. Îți oferim o rețetă de dulceață din flori de soc, gustoasă și aromată, perfectă pentru răsfățul de...
3
Angelina o ține în brațe pe Vivienne, la balconul unei camere, pe când fata era mică
Divertisment
Vivienne Jolie-Pitt seamănă perfect cu sora sa, Shiloh. Diferența de vârstă dintre cele două este de 2 ani
Vivienne Jolie-Pitt seamănă perfect cu sora sa, Shiloh. Vivienne și fratele ei geamăn, Knox, au fost fotografiați recent în timp ce își cumpărau înghețată în Los Angeles. Actrița a încercat mereu să-și țină copiii...
4
O femeie care spală la chiuvetă o pensulă de machiaj
Sănătate
5 obiceiuri care dezvăluie multe despre igiena ta. Ce nu e recomandat să faci
Igiena ta are foarte mult de-a face cu sănătatea și bunăstarea. Dacă nu știi deja, igiena precară te poate răni în mai multe feluri. Iată o listă cu 5 obiceiuri care dezvăluie multe despre...
5
Aishwarya Rai, elegantă și machiată la Festivalul de Film de la Cannes 2022
Divertisment
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor pe covorul roșu, iar vedeta a primit aplauze pentru look-ul impresionant. Apariția sa la premiera filmului...
PARTENERI
×