Reclamă

Regina Elisabeta a zburat cu elicopterul la Casa Sandringham. Motivul pentru care a luat această decizie cu puțin înainte de aniversarea celor 70 ani de domnie

Regina Elisabeta a zburat cu elicopterul la Casa Sandringham din Norfolk. Conform publicației People, Majestatea Sa urmează să-și petreacă timpul aici pentru a-l comemora pe Prințul Philip, dar și pentru a celebra aniversarea a 70 de ani de domnie a Marii Britanii. Monarhul are multe amintiri legate de împrejurimile de la reședința sa din Norfolk.

Publicat: 26 ianuarie 2022, 5:50

Ziua de 6 februarie 2022 va marca 70 de ani de când Majestatea Sa se află la cârma Regatului Unit. Deși pentru mulți este un motiv de fericire, pentru Regină ziua aniversării domniei sale vine cu amintirea morții tatălui său, Regele George al VI-lea. Chiar dacă vor fi organizate parade și multe alte evenimente care să celebreze Jubileul de Platină al Reginei, se pare că monarhul preferă să-și petreacă această perioadă în liniște și singurătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Elisabeta a zburat cu elicopterul la Casa Sandringham

Conform publicației Marie Claire.com, Regina Elisabeta a zburat cu elicopterul până la una din reședințele sale de suflet, Casa Sandringham. Sursele spun că aceasta nu va sta în încăperile în care obișnuiește. În schimb ea se va retrage în apropierea de Wood Farm. Este un loc de suflet pentru Majestatea Sa, dar și pentru soțul său, Prințul Philip.

Vezi mai multe imagini cu Regina Elisabeta și Prințul Philip în Galeria Foto!

Cei doi obișnuiau să-și petreacă verile în grădinile din apropierea fermei unde trăiau ”o viață obișnuită”. Se pare că acolo există și o casă pe care Majestatea Sa a renovat-o și aranjat-o alături de Prințul Philip la începutul domniei Sale. Mai mult, Prințul Philip și-ar fi petrecut o bună parte a timpului în acea casă. Soțul Reginei a stat acolo după ce s-a retras de la îndatoririle oficiale în anul 2017. Aceste locuri au o însemnătate aparte pentru Majestatea Sa.

Reclamă

Pe lângă celebrarea celor 70 de ani de domnie, Regina va putea să reflecte asupra vieții sale într-un loc liniștit și drag. Sursele apropiate Familie Regale spun că Majestatea Sa nu a avut planificată nicio întâlnire importantă în Londra în perioada următoare, motiv pentru care a decis să se retragă la Norfolk.

Se apropie o perioadă dificilă pentru monarhul Marii Britanii. Data de 9 aprilie 2022 va marca un an de la pierderea iubitului său soț, Prințul Philip. Sursele spun că motivul pentru care Majestatea Sa ar fi ales căsuța de la Wood Farm este acela de a-l comemora pe soțul său. 

Istoria Casei Sandringham și importanța sa pentru Regina Elisabeta

Reclamă

Regina Elisabeta a zburat cu elicopterul la Casa Sandringham, după care a fost condusă cu mașina până la Wood Farm. Reședința de la Norfolk are o istorie veche în Familia Regală Britanică. Casa Sandringham a fost pentru prima dată achiziționată de Regina Victoria și soțul său, Albert în anul 1862.

Reședința se bucură de o priveliște impresionantă, iar împrejurimile sunt acoperite cu peisaje superbe și multe grădini. Experții Regali spun că este unul dintre locurile de suflet ale Majestății Sale. Aici, monarhul poate să se bucure de natură fără a se gândi la presiunea pe care domina i-a adus-o de-a lungul timpului.

De altfel, Elisabeta obișnuiește să vină aici pe timpul verii, dar și la începutul lunii decembrie atunci când se retrage alături de familia sa. Anul acesta, Regina a decis să petreacă sărbătorile de iarnă la Castelul Windsor din cauza pandemiei de COVID-19. Aceasta a petrecut într-un cadru restrâns alături de Prințul Charles și soția sa.

Majestatea Sa obișnuia să stea la Sandringham înainte de a deveni Regină. Tatăl său, Regele George al VI-lea s-a stins din viață aici la data de 6 februarie 1952. Reședința a fost una din favoritele Regelui și obișnuia să se retragă la Sandringham unde își petrecea timpul cu familia.

Tot la Sandringham s-a stins din viață și Regele George al V-lea în anul 1936. Este un loc cu o puternică însemnătate, unde monarhii Marii Britanii obișnuiau să se retragă pentru a reflecta asupra vieții lor, scriu publicațiile externe.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×