Reclamă

Regina Elisabeta are un nou animal de companie. Ce nume a primit patrupedul

Regian Elisabeta are un nou animal de companie. Majestatea Sa a deținut de-a lungul domniei sale peste 30 de câini din rasa corgi. Conform publicației DailyMail, monarhul Marii Britanii a primit recent un cocker spaniel care a devenit membru oficial al familiei sale.

Publicat: 24 ianuarie 2022, 11:10

Dacă în mod obișnuit admiratorii Casei Regale s-ar fi așteptat să vadă alături de Regina Elisabeta un corgi, de data aceasta, Majestatea Sa se bucură de sosirea în familie a unui cocker spaniel pe nume Lissy. Cățelușa a fost numită în onoarea Reginei Elisabeta. Cățelușa are deja patru ani și a fost încoronată ”câine de top” la Campionatul Kennel Club Cocker Spaniel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Elisabeta are un nou animal de companie

Lissy este primul câine campion pe care Regina Elisabeta îl deține. Majestatea Sa obișnuia să adopte câini din rasa corgi. De data aceasta, alegerea i-a surprins pe admiratorii Casei Regale. Ducii de Cambridge sunt și ei fani ai acestei rase de câini.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul Charles și Prințesa Anne, în copilărie, în căruț, alături de unul dintre câinii Reginei Elisabeta
Majestatea Sa nu intenționa să mai cumpere câini după ce cei doi corgi ai săi au murit în 2018 / Getty Images

Fratele lui Kate Middleton, James Middleton, le-a oferit Ducilor un cocker spaniel anul trecut după ce patrupedul pe care l-au deținut anterior, Lupo, s-a stins din viață. Câinii din rasa corgi au fost o companie plăcută pentru Majestatea Sa timp de decade.

Reclamă

În întreaga sa domnie se spune că ar fi deținut peste 30 de patrupezi din această rasă. Primul corgi pe care l-a primit la vârsta de 18 ani se numea Susa. Conform publicației Hello Magazine, Majestatea Sa a luat-o pe cățelușa Susan în luna de miere pe care a petrecut-o alături de Prințul Philip.

În trecut, monarhul Marii Britanii s-a referit la animăluțele sale de companie drept ”familie” De altfel, sursele apropiate Casei Regale spun că Regina a fost devastată atunci când Fergus, unul din câinii săi, a murit în luna mai a anului trecut. Evenimentul a avut loc la scurt timp după ce Ducele de Edinburgh s-a stins din viață. 

Câte animale de companie deține în prezent Regina Elisabeta

Reclamă

Regina Elisabeta are un nou animal de companie. Conform publicațiilor externe, Majestatea Sa deține în prezent patru câini.

Ea este întotdeauna atentă cu nevoile patrupezilor săi și are grijă să-i includă în activitățile sale. Unii din câinii săi au însoțit-o în luna de miere, în timp ce alții au fost fotografiați alături de ea în cadrul realizării portretelor cu ocazia aniversării a 90 de ani.

Cățelușul său corgi, Whisper, s-a stins din viață în luna octombrie a anului 2018. De atunci, Majestatea Sa a spus că nu își mai dorește să adopte alți câini. În 2020 și 2021 a mai pierdut alți doi câini, Vulcan și Fergus. Majestatea Sa deține în prezent patru câini. Dintre aceștia doi sunt din rasa corgi.

Cel de-al treilea, Candy este un amestec de rase între dachshund și corgi galez. Alături de ei se va afla acum și micuța Lissy din rasa cocker spaniel. Se crede că Regina Elisabeta ar fi vrut să nu mai adopte câini din rasa corgi încă din anu 2015. Motivul ar fi fost acela că Regina nu dorea să lase pe nimeni în urmă atunci când se va stinge din viață. Cu toate acestea, monarhul Marii Britanii a continuat să se bucure de prezența câinilor săi în viața Familiei regale Britanice.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×