Reclamă

Regina Elisabeta nu mai are pe birou poza Ducilor de Sussex. Detaliul a fost observat imediat de experții regali

Experții regali au remarcat imediat un detaliu extrem de important în filmările discursului oferit de Majestatea Sa în fiecare an în apropierea Crăciunului. Se pare că Regina Elisabeta nu mai are pe birou poza Ducilor de Sussex. Prințul Harry și Meghan Markle nu au mai petrecut sărbătorile de iarnă cu Familia Regală Britanică din anul 2019.

Publicat: 23 decembrie 2021, 10:35 / Actualizat: 23 decembrie 2021, 14:00

Ducii de Sussex și-au petrecut Crăciunul din anul 2019 în Canada alături de mama lui Meghan Markle. Anul trecut, Prințul Harry și familia sa nu s-au putut întoarce în Marea Britanie din cauza restricțiilor de călătorie instalate după creșterea cazurilor de Covid-19. Anul acesta, Ducii de Sussex nu au confirmat încă dacă se vor întoarce la Casa Regală pentru Crăciun. Sursele spun că acesta ar putea fi al treilea an consecutiv în care nu se întorc la Castelul Reginei Elisabeta pentru sărbătorile de iarnă.

Regina Elisabeta nu mai are pe birou poza Ducilor de Sussex

De când au decis să părăsească Familia Regală Britanică și să se mute în Statele Unite ale Americii, Ducii de Sussex au fost urmăriți la fiecare pas. Experții regali au observat un detaliu important în alegerile făcute de Regina Elisabeta. La începutul lunii decembrie, Majestatea Sa a dezvăluit o fotografie rară cu strănepoții săi din partea Ducilor de Cambridge.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Imaginea a fost surprinsă în timpul unei întâlniri oficiale pe care Regina Elisabeta a găzduit-o la Castelul Windsor. Se pare că de pe biroul monarhului a lipsit însă o imagine foarte importantă. Regina Elisabeta nu mai are pe birou poza cu Ducii de Sussex sau cu micuțul Archie. Experții regali se așteaptă ca acest detaliu să fie din nou remarcat în cadrul discursului pe care monarhul îl ține în fiecare an de Crăciun.

Reclamă

În fiecare an, Majestatea Sa înregistrează un discurs oficial pentru supușii săi care este difuzat în ziua de Crăciun. Încă din anul 2019 s-a putut observa că pe biroul Reginei nu mai există o fotografie a Ducilor de Sussex, scrie publicația The Sun.

Oimd Scobie și Carolyn Durand, experți regali, au declarat că Meghan Markle și Prințul Harry s-au simțit îndepărtați din Familia Regală Britanică. În camera de la Palatul Buckingham de unde Majestatea Sa transmite în fiecare an mesajul oficial nu s-a mai zărit nicio imagine a familiei Prințului Harry.

Unde ar putea petrece Crăciunul familia Ducilor de Sussex

Reclamă

Experții regali au remarcat că Regina Elisabeta nu mai are pe birou poza cu Ducilor de Sussex. Familia Prințului Harry s-ar putea să nu se întoarcă nici anul acesta în Marea Britanie. Meghan Markle și soțul său nu au mai fost la Casa Regală de Crăciun încă din anul 2019.

Sursele spun că anul acesta ar putea rămâne la fel de departe. Conform Express.co.uk, Ducii de sussex sunt așteptați să petreacă Crăciunul în Montecito, California. Acesta va fi primul Crăciun al familiei în noua formulă.

De când Meghan Markle a devenit mamă pentru a doua oară, Ducii au fost văzuți rareori în public. Experții Regali spun că Doria Ragland ar putea să li se alăture Ducilor în perioada sărbătorilor de iarnă. Au existat speculații că Prințul Harry s-ar putea întoarce de Crăciun în Marea Britanie.

Cei mai mulți au spus că acesta ar putea s-o prezinte pe micuța Lilibet străbunicii sale, Regin Elisabeta. Cu toate acestea, Ducii de Sussex nu și-au confirmat prezența la Casa Regală. Cel mai probabil aceștia vor rămâne în Statele Unite ale Americii de Crăciun.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry alături de Meghan Markle îmbrăcați pentru ceremonia de nuntă din anul 2018 în timp ce fac cu mâna publicului dintr-o trăsură
Divertisment
Jurnalista Camilla Tominey a vorbit despre nunta Ducilor de Sussex. Ce detalii noi a oferit despre evenimentul din 2018
Nunta Ducilor de Sussex a fost așteptată de oamenii din lumea întreagă în anul 2018. Evenimentul la care au participat o mulțime de celebrități și nume importante din Familia Regală Britanică a fost urmărit...
2
Kendall Jenner, la un eveniment Harper's Bazaar, într-o rochie transparentă
Divertisment
Kendall Jenner a îmbrăcat un costum de baie minuscul. Cizmele care i-au completat ținuta au atras atenția tuturor
Kendall Jenner a îmbrăcat un costum de baie minuscul. A atras atenția pentru că ținuta aleasă a fost purtată în mijlocul zăpezii. Aceasta și-a completat look-ul cu o pereche de cizme cu blană, iar...
3
Regina Letizia, cu masca pe față, la un eveniment în Spania
Divertisment
Regina Letizia a purtat rochia Reginei Sofia. Ținuta veche de 45 de ani a fost foarte apreciată
Regina Letizia a purtat rochia Reginei Sofia. Soția Regelui Felipe al Spaniei a impresionat participanții de la un eveniment cu o rochie purtată de soacra sa pentru prima dată în anul 1977. Regina Letizia...
4
Patrick Schwarzenegger la un eveniment public din anul 2019
Divertisment
Patrick Schwarzenegger a fost în vacanță în Hawaii. Imagini rare cu fiul lui Arnold Schwarzenegger la 28 de ani
Patrick Schwarzenegger a fost în vacanță în Hawaii, acolo unde și-a expus fizicul de invidiat. Fotografii l-au urmărit la fiecare pas și au încercat să-l surprindă din toate unghiurile. La 28 de ani, fiul...
5
Thylane Blondeau pe covorul rou la Festivalul de Film de la Cannes
Divertisment
Thylane Blondeau s-a pozat în costum de baie. Cum arată la 20 de ani tânăra care în copilărie era supranumită „cea mai frumoasă fetiță din lume”
Thylane Blondeau a atras atenția tuturor atunci când s-a pozat în costum de baie. Modelul în vârstă de 20 de ani a distribuit imaginile pe contul personal de Instagram. Fanii s-au bucurat să o...
PARTENERI
×