Reclamă

Soțul Prințesei Anne a fost testat pozitiv pentru Covid-19 înaintea primului Crăciun al Reginei Elisabeta fără Prințul Philip

Prințesa Anne și viceamiralul Sir Timothy Laurence se izolează în Gloucestershire. Acest lucru îi va forța să rateze vizita de Crăciun la Regina Elisabeta. Soțul Prințesei Anne a fost testat pozitiv pentru Covid-19 înaintea primelor sărbători de iarnă fără Prințul Philip.

Publicat: 23 decembrie 2021, 10:19 / Actualizat: 9 martie 2022, 17:27

Prințesa Anne nu va putea petrece ziua de Crăciun cu mama ei, regina Elisabeta. Au trecut doar opt luni de la moartea tatălui ei, Prințul Philip.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soțul Prințesei Anne a fost testat pozitiv pentru Covid-19

Publicația People a confirmat că soțul Annei, viceamiralul Sir Timothy Laurence, a fost testat pozitiv pentru Covid-19. În conformitate cu îndrumările guvernamentale, cuplul se izolează la casa lor din Gloucestershire timp de 10 zile, scrie People.

Vestea vine la doar câteva zile după ce Regina, în vârstă de 95 de ani, a decis să nu călătorească la moșia ei din Sandringham. Acolo petrece de obicei un Crăciunul tradițional cu Familia Regale. Până acum ar fi trebuit să fie și prânzul anual de Crăciun al Familiei Regale extinse. Regina a anulat evenimentul săptămâna trecută din cauza creșterii numărului de cazuri de COVID în Regatul Unit. Totul este cauzat de varianta Omicron.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințesa Anne și Regina Elisabeta, la Braemar Highland Gathering, în anul 2018, fotografiate în timp ce zâmbesc
Regina Elisabeta a celebrat-o pe Prințesa Anne în ziua în care cea din urmă a împlinit 71 de ani / Getty Images
Reclamă

O sursă regală a declarat recent că decizia Reginei de a rămâne la Castelul Windsor pentru al doilea an consecutiv a fost una personală luată după „o analiză atentă” și reflectă o „abordare de precauție” continuă.

Sursa a adăugat că ea va fi vizitată de diverși membri ai familiei în perioada sărbătorii de Crăciun. Și, deși nu a fost încă confirmat dacă monarhul îi va vedea pe Prințul Charles, Camilla, Ducesa de Cornwall, Prințul William și Kate Middleton, ale căror case sunt mai îndepărtate, necesitând mai multe drumuri cu mașina, cei doi fii ai ei mai mici, Prințul Andrew și prințul Edward, și familiile lor sunt situate în zona Windsor și se așteaptă să-i facă mamei o vizită în zi de sărbătoare.

Ce au transmis Ducii de Cambridge lucrătorilor din prima linie

Reclamă

Vestea despre Prințesa Anne, în vârstă de 71 de ani, și despre soțul ei, în vârstă de 66 de ani, vine și în momentul în care Ducele și Ducesa de Cambridge, ambii în vârstă de 39 de ani, au trimis o scrisoare lucrătorilor din prima linie. Le mulțumesc pentru serviciile și grija pe care le-au acordat în timpul pandemiei.

„Dăruirea și angajamentul întregului personal NHS au fost uimitoare”, a scris cuplul, care sunt patronii organizațiilor caritabile NHS. Ei au adăugat: „Compasiunea nesfârșită a însemnat atât de mult în cele mai întunecate momente”.

Pe măsură ce se apropie ziua de Crăciun, William și Kate anticipează, de asemenea, difuzarea specialului ei Royal Carols: Together at Christmas, care a fost filmat pe 8 decembrie și difuzat vineri seara în Marea Britanie.

În timpul slujbei, Ducesa de Cambridge i-a lăudat pe cei care au făcut mai mult decât atât pentru a-i ajuta pe alții și comunitățile lor. Pandemia de coronavirus a dat planurile tuturor peste cap.

În programul concertului, ea a scris: „Prin despărțirea noastră de ceilalți, ni s-a reamintit cât de puternică este conexiunea umană pentru noi toți. Cât de mult avem nevoie unii de alții. Și cât de iubitor și simțind un sentiment de apartenență la unul. altul poate oferi confort în vremuri grele. Importanța pur și simplu a fi împreună.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×