Reclamă

afecțiune

Prințul Charles la un eveniment, cu mâinile umflate și roșii
Divertisment
// 11 mai 2022

Prințul Charles are mereu mâinile și picioarele umflate. De ce boală suferă fiul Reginei Elisabeta a II-a

Starea de sănătate a fiului Reginei Elisabeta a II-a a fost mereu evidențiată în timpul aparițiilor publice. Moștenitorul tronului a apărut cu picioarele și mâinile umflate, pe care anterior le-a numit „degete de cârnați”. De ce are Prințul Charles are mereu mâinile și picioarele umflate și cum se numește afecțiunea de care suferă.
Reclamă
Bruce Willis, la un eveniment monden, într-un costum elegant, negru
Divertisment
// 31 martie 2022

Bruce Willis a renunțat la cariera de actor. Aceasta a fost diagnosticat cu afazie, o boală care îi afectează capacitățile cognitive

Bruce Willis a renunțat la cariera de actor. Vestea a fost dată de familia sa. Potrivit celor mai recente informații, Bruce Willis a fost diagnosticat cu afazie, o tulburare de limbaj care este cauzată de leziuni ce s-au produs la nivelul creierului.
O femeie care arată cu degetul spre gura ei uscată
Sănătate
// 11 martie 2022

Ce înseamnă când ai gura uscată constant. Iată care este explicația specialiștilor

Uscăciunea gurii nu este o stare de sănătate foarte rară. De fapt, este complet normal să ai gura uscată periodic, conform NHS Inform, și 10% dintre toți oamenii se confruntă cu această afecțiune la un moment dat, conform MedicineNet.
Un barista care prepară un cappuccino
Sănătate
// 4 martie 2022

Băuturi care cresc inflamația în organism. Ce spun nutriționiștii

S-au spus multe în ultimii ani despre inflamație. Oricine caută să evite durerea și problemele de sănătate pe termen lung a fost avertizat împotriva acestei afecțiuni, deoarece un nivel crescut de inflamație poate duce la afecțiuni precum cancerul, bolile de inimă și multe altele, dacă ignoră semnale venite de la organism. Iată lista cu băuturi care cresc inflamația în organism.
Reclamă
O femeie care mănâncă pește
Sănătate
// 2 martie 2022

Obiceiuri alimentare pe care e recomandat să le urmezi ca să previi boala Alzheimer

Dacă ai în familie o persoană diagnosticată cu Alzheimer, atunci cu siguranță știi cât de devastator este acest diagnostic. Clasificată drept cel mai frecvent tip de demență, această boală poate afecta diverși factori cognitivi. Ea poate aduce schimbări masive asupra controlului gândirii, memoriei și limbajului. Stilul de viață trebuie schimbat radical, inclusiv dieta alimentară. Află ce obiceiuri alimentare e recomandat să urmezi dacă vrei să te protejezi de această afecțiune.
O femeie care ține între degete o cană albă în timp ce lasă la vedere petele albe de pe unghii
Sănătate
// 15 februarie 2022

Ce sunt petele albe de pe unghii. Afecțiunile indicate de apariția acestora

Petele albe de pe unghii mai sunt cunoscute sub formă de leuconichie. Acestea pot apărea în urma unor factori fizici sau chimici. De cele mai multe ori apariția noițelor se datorează unor mici traumatisme produse la nivelul unghiilor. Cu toate acestea, petele albe de pe unghii pot indica în anumite cazuri dezvoltarea unor infecții fungice sau a insuficienței renale.
Shannen Doherty, cu un câine în brațe, la o ședință foto
Divertisment
// 18 decembrie 2021

Shannen Doherty și-a dezvăluit dorința de Anul Nou. Actrița încă se luptă cu o boală care nu îi dă pace de 6 ani

Shannen Doherty și-a dezvăluit dorința de Anul Nou și vrea cu orice preț să rămână sănătoasă. Actrița spune că își dorește ca starea ei de sănătate să rămână stabilă. Aceasta continuă să se lupte cu cancerul de sân în stadiul IV.
×