Reclamă

De ce Ben Affleck a dormit mult în luna de miere cu Jennifer Lopez. Care este cu adevărat motivul stării sale

După ce au fost făcute publice mai multe imagini cu Ben Affleck în timp ce doarme sau casca în public, mulți s-au întrebat ce se întâmplă cu adevărat cu actorul. Acum s-a aflat de ce Ben Affleck a dormit mult în luna de miere cu Jennifer Lopez.

Publicat: 1 septembrie 2022, 12:46

Internetul s-a amuzat atât de mult despre cât de obosit a fost Ben Affleck în timpul primei sale luni de miere cu Jennifer Lopez. Presa scrie acum că există un motiv medical pentru care actorul părea atât de obosit tot timpul. Starea lui se datorează unei afecțiuni medicale de care suferă de ani de zile. Potrivit unui raport de la Daily Mail, Ben Affleck suferă de migrenă cronică de mulți ani, scrie marca.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce Ben Affleck a dormit mult în luna de miere cu Jennifer

Nu este clar dacă acest lucru are vreo legătură cu dependența lui de alcool. Se pare însă că acesta este motivul pentru care era mereu obosit și avea nevoie să doarmă constant. Au fost momente când Affleck a fost nevoit să se oprească din proiectele sale și să se odihnească.

Migrenele sale au devenit atât de dureroase încât Ben Affleck a fost afectat în toate activitățile sale. Jennifer Lopez este foarte conștientă de ceea ce se întâmplă. Acesta i-a recomandat deja pe unii dintre cei mai de încredere medici ai săi.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Ben Affleck, fotografiat în timp ce cască, la volanul mașinii sale
S-a aflat de ce Ben Affleck a dormit mult în luna de miere cu Jennifer Lopez / Profimedia Images

Potrivit acestui raport Daily Mail, Ben Affleck suferă de aceste dureri de cap în principal din cauza nivelurilor ridicate de stres la care s-a supus. Regizarea unui film implică multe și stresul este un factor prezent. Totuși, toată agitația cu divorțul, împăcarea lui JLo și acum căsătoria cu artista pot fi motive pentru care trece prin această afecțiune. Din păcate, Affleck a fost îndemnat să nu mai lucreze din cauza acestei migrene cronice. Aceasta a devenit o problemă recurentă pe care nu a reușit să o controleze.

Toate acele meme-uri cu el obosit pentru că a întreținut prea multe relații intime sunt acum irelevante dacă acest raport din Daily Mail este adevărat.

Mulți speră ca căsătoria lui cu Jennifer Lopez să fie un motiv bun pentru a nu mai fi stresat tot timpul. Affleck pare mai fericit acum. Reamintim că actorul a trecut printr-o despărțire dură de Jennifer Garner.

Reclamă

Nunta spectaculoasă a celor doi din Georgia

Ben Affleck și Jennifer Lopez au avut o nuntă spectaculoasă în Georgia. Cei doi au decis ca evenimentul destinat unirii destinelor lor să fie unul special. A doua lor ceremonie a avut loc o proprietate a actorului. Prima loc căsătorie a avut loc în Las Vegas, într-o capelă.

Alături de ei au fost de această dată cei mai importanți oameni din viața lor. JLo a avut-o alături pe mama sa, au fost prezenți la ceremonie și gemenii ei. Toți invitații au purtat haine albe pentru a se asorta cu tematica evenimentului.

Evenimentul s-a ținut pe proprietatea în valoare de 8 milioane de dolari a actorul și a fost celebrat trei zile, conform publicației Page Six. După ceremonia religioasă, invitații s-au bucurat alături de miri de un foc spectaculos de artificii.

Mireasa a fost ajutată să meargă spre altar de către cei șase copii ai cuplului. Gemenii vedetei, Emme și Max au stat în dreapta voalului. Copiii lui Affleck, Violet, Seraphina și Samuel s-au aflat în stânga acestuia. Mirele, de asemenea, a purtat un smoking albă la care a asortat o pereche de pantaloni negri. Cei doi soți au avut o apariție spectaculoasă, iar ceremonia a fost una de neuitat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×