Reclamă

Secretul cântăreței Jennifer Lopez a ieșit la iveală. Cum arată în realitate trupul vedetei

Soția actorului Ben Affleck și-a obișnuit fanii cu apariții senzaționale. Chiar dacă are un trup de invidiat, JLo pozează rareori în costume de baie. De data aceasta secretul cântăreței Jennifer Lopez a ieșit la iveală. Diva a pozat nud la scurt timp după ce a împlinit vârsta de 53 de ani.

Publicat: 14 august 2022, 6:01

Imaginile cu Jennifer Lopez în costumul evei au devenit virale în mediul online. Fanii nu s-au așteptat că o vadă pe vedetă într-o asemenea ipostază. Jennifer și-a lansat cea mai recentă linie de cosmetice, JLo Body by JLo Beauty și a ținut să facă acest lucru într-un mare fel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Secretul cântăreței Jennifer Lopez a ieșit la iveală

Jennifer Lopez dovedește că vârsta este doar un număr. Artista este mai încrezătoare ca niciodată în imaginea sa și nu se teme să împărtășească acest lucru și cu fanii săi din lumea întreagă.

Vezi mai multe imagini cu silueta artistei Jennifer Lopez în Galeria Foto!

Jennifer Lopez într-un costum de baie negru în timp ce pozează pentru campania sa de cosmetice
Jennifer și-a lansat cea mai recentă linie de cosmetice, JLo Body by JLo Beauty / Profimedia Images

În cele mai recente imagini care au apărut cu ea pe internet, Jennifer poate fi admirată într-un costum de baie minuscul sau chiar în ipostaze nud. Vedeta a lăsat și un mesaj pentru fanii săi care o apreciază.

Reclamă

”Am vârsta pe care  am, dar eu mă simt uimitor și sunt mai fericită ca oricând. Mă simt de parcă sunt într-o pauză și abia acum încep să mă redescopăr. Toată această îngrijire și atenție pe care o acordăm pielii de pe față, dar uneori neglijăm complet corpul. Am vrut să creez o rutină de îngrijire a pieli. Organismul trebuie să răspundă nevoilor sale specifice și unice”.

Jennifer a vorbit despre noua sa gamă de îngrijire a corpului, dar a lăsat la iveală și trupul perfect. Fanii au fost contrariați atunci când în mediul online au început să circul fotografii cu diva de la plajă dintr-o vacanță de anul trecut.

Se pare că silueta vedetei nu este la fel de perfectă pe cât lasă de înțeles. În ciuda micilor imperfecțiuni surprinse de fotografi, Jennifer dovedește că este foarte încrezătoare în trupul său.

Reclamă

Cum reușește Jennifer Lopez să aibă silueta perfectă

Secretul cântăreței Jennifer Lopez a ieșit la iveală după ce aceasta s-a pozat lipsită de inhibiții. Cântăreața muncește din greu pentru a-și păstra fizicul de invidiat la 53 de ani. Aceasta se antrenează din greu pentru imaginea sa, motiv pentru care arată impecabil în costume de baie.

Sportul a fost întotdeauna o parte importantă a vieții sale. În plus, aceasta este foarte atentă la alimentația pe care o are. Pe lângă sport aceasta participă deseori la ore de dans, dar și la repetițiile pentru spectacolele pe care le ține. JLo are un regim alimentar de la care nu se apate și pe care îl respectă cu strictețe.

Antrenorul său personal a publicat de-a lungul timpului mai multe antrenamente pe care le-a executat cu diva internațională. David Kirsch este cel care o antrenează pe Jennifer Lopez. Antrenorul personal al acesteia spune că JLo este o persoană meticuloasă și atentă cu stilul său de viață.

”Jennifer este atentă cu programul său de somn, dar și cu alimentele pe care le consumă. Nu este doar ceva ce ține de fizic, în general este vorba despre a transforma fiecare aspect al vieții tale. Jennifer face foarte multe exerciții și se concentrează asupra antrenamentelor cu greutăți”.

Antrenorul personal al vedetei a pus accentul pe necesitatea atenției în momentul execuției antrenamentelor. Acesta spune că vedeta trebuie să fie concentrată asupra exercițiilor pe care le face, motiv pentru care odihna joacă un rol esențial în rutina sa de sport. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×