Reclamă

Jennifer Lopez și-a schimbat numele după ce s-a căsătorit cu Ben Affleck în Vegas: „Cea mai bună noapte din viața noastră”

Jennifer Lopez și-a schimbat numele după ce s-a căsătorit cu Ben Affleck în Vegas. Artista a dezvăluit că și-a unit destinul cu actorul în fața „celor mai buni martori” în weekend.

Publicat: 18 iulie 2022, 11:20

Jennifer Lopez are un nume de familie nou! Cântăreața în vârstă de 52 de ani, s-a căsătorit cu Ben Affleck în weekend. Ea a semnat "Cu dragoste, doamna Jennifer Lynn Affleck" într-un buletin informativ trimis duminică, scrie People.

Jennifer Lopez și-a schimbat numele

Conform licenței de căsătorie, care a fost obținută de People, Lopez plănuiește să folosească numele de familie al lui Affleck după căsătorie.

O înregistrare a licenței de căsătorie a biroului grefierului județului Clark îl numește pe Benjamin Geza Affleck drept Partea 1, iar Jennifer Lopez este numită Partea 2. Nimic nu este listat în secțiunea „nume nou” pentru Partea 1, totuși, „numele nou” al Părții 2 este „Jennifer Affleck”.

Certificatul de căsătorie, care trebuie depus în termen de 10 zile de la ceremonie, nu fusese încă depus până duminică după-amiază.

Buletinul informativ al cântăreței On The JLo a detaliat „cea mai bună noapte”. Ea a spus că copiii lor au fost „cei mai buni martori”. Ceremonia a avut loc la câteva luni după ce și-au dezvăluit logodna în aprilie 2022. Lopez și Affleck au început să se întâlnească anterior în iulie 2002 și s-au logodit în noiembrie 2003,. Ei și-au amânat nunta din septembrie 2003 cu câteva zile înainte de eveniment. În cele din urmă, cei doi și-au anulat logodna în ianuarie 2004.

Reclamă

Actrița Marry Me și regizorul Argo și-au reaprins ulterior dragostea anul trecut.

Ce spune Jennifer Lopez despre relația ei cu Ben Affleck

Lopez a vorbit în februarie 2022 cu People despre ceea ce face legătura lor diferită acum față de 18 ani în urmă, spunând: „Suntem mai bătrâni acum. Suntem mai deștepți, avem mai multă experiență. Suntem în locuri diferite ale vieții noastre, avem copii acum. Trebuie să fim foarte conștienți de aceste lucruri”.

Reclamă

Ea îi are pe gemenii de 14 ani Emme și Max cu fostul soț Marc Anthony. Affleck are trei copii cu fosta sa soție Jennifer Garner: Violet, 16 ani, Seraphina, 13 ani și Samuel, 10 ani.

„Este un rezultat frumos că acest lucru s-a întâmplat în acest fel în acest moment al vieții noastre. Acum putem aprecia și sărbători cu adevărat unii pe alții și ne respectăm”, a continuat Lopez. „Întotdeauna am făcut-o, dar avem și mai multă apreciere pentru că știm că viața te poate duce în direcții diferite”.

Ea a adăugat: „Suntem în joc în ochii publicului suficient de mult timp pentru a știi cine suntem ca oameni și ce contează cu adevărat și ce nu contează. Avem copii și ne respectăm unii pe alții. Trăim cu adevărat într-un mod cu care ne putem mândri și copiii noștri pot fi mândri de noi.”

Jennifer Lopez este una dintre cele mai apreciate artiste și până acum a avut mai multe relații. Cu toate acestea, din păcate, pe plan amoros a avut de întâmpinat mai multe obstacole. Cea mai recetă logodnă a încheiat-o în 2020. Ea a pus punct relației cu Alex Rodriguez după ce au apărut speculații cu privire la o relație extraconjugală a sportivului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul blond care este tunsă la salon de către o altă femeie, în timp ce evită una din principalele coafuri care te îmbătrânesc
Frumusețe
Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești
Procesul de îmbătrânire este ceva normal și natural prin care orice persoană trece. Deși acesta este inevitabil, există anumite trucuri prin care poți ascunde semnele înaintării în vârstă. Când vine vorba de alegerea coafurii...
2
Un cuplu de iubiți care se îmbrățișează pentru a ilustra una din cele trei zodii care se îndrăgostesc pe data de 3 octombrie 2022
Horoscop
Zodii norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Astrele spun că există trei zodii cu adevărat norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie 2022. Acești nativi au șansa să-și găsească sufletul pereche și să înceapă o frumoasă poveste de iubire. Întreaga...
3
Mercur retrograd pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Ce înseamna acest aspect pentru zodii
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Pe final de lună septembrie și început de lună octombrie, nativii zodiacului vor avea parte de trăiri intense, spun astrele. Anul acesta au fost anunțate patru...
4
Fată frumoasă îmbrăcată în negru înconjurată de fum roz
Horoscop
Lecții karmice pentru fiecare zodie. Ce semne îți transmit astrele
Experiențele anilor anteriori vin ca lecții karmice pentru fiecare zodie. Acestea trebuie rezolvate, rescrise și regândite pentru ca viitorul să sune cu adevărat bine. Există nativi cu mai multe învățături primite decât alții? Acest...
5
Bella Hadid a purtat o rochie unică la săptămâna modei de la Paris
Divertisment
Bella Hadid a purtat o rochie unică la Săptămâna Modei de la Paris. Ținuta a fost concepută cu doar câteva momente înainte de a defila pe podium
Bella Hadid a purtat o rochie unică la Săptămâna Modei de la Paris. Modelul a asistat la o premieră în istoria modei. Ținuta ei a fost concepută cu doar câteva momente înainte de a...
PARTENERI
×