Reclamă

Jennifer Lopez și-a schimbat numele după ce s-a căsătorit cu Ben Affleck în Vegas: „Cea mai bună noapte din viața noastră”

Jennifer Lopez și-a schimbat numele după ce s-a căsătorit cu Ben Affleck în Vegas. Artista a dezvăluit că și-a unit destinul cu actorul în fața „celor mai buni martori” în weekend.

Publicat: 18 iulie 2022, 11:20

Jennifer Lopez are un nume de familie nou! Cântăreața în vârstă de 52 de ani, s-a căsătorit cu Ben Affleck în weekend. Ea a semnat "Cu dragoste, doamna Jennifer Lynn Affleck" într-un buletin informativ trimis duminică, scrie People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez și-a schimbat numele

Conform licenței de căsătorie, care a fost obținută de People, Lopez plănuiește să folosească numele de familie al lui Affleck după căsătorie.

O înregistrare a licenței de căsătorie a biroului grefierului județului Clark îl numește pe Benjamin Geza Affleck drept Partea 1, iar Jennifer Lopez este numită Partea 2. Nimic nu este listat în secțiunea „nume nou” pentru Partea 1, totuși, „numele nou” al Părții 2 este „Jennifer Affleck”.

Certificatul de căsătorie, care trebuie depus în termen de 10 zile de la ceremonie, nu fusese încă depus până duminică după-amiază.

Buletinul informativ al cântăreței On The JLo a detaliat „cea mai bună noapte”. Ea a spus că copiii lor au fost „cei mai buni martori”. Ceremonia a avut loc la câteva luni după ce și-au dezvăluit logodna în aprilie 2022. Lopez și Affleck au început să se întâlnească anterior în iulie 2002 și s-au logodit în noiembrie 2003,. Ei și-au amânat nunta din septembrie 2003 cu câteva zile înainte de eveniment. În cele din urmă, cei doi și-au anulat logodna în ianuarie 2004.

Reclamă

Actrița Marry Me și regizorul Argo și-au reaprins ulterior dragostea anul trecut.

Ce spune Jennifer Lopez despre relația ei cu Ben Affleck

Lopez a vorbit în februarie 2022 cu People despre ceea ce face legătura lor diferită acum față de 18 ani în urmă, spunând: „Suntem mai bătrâni acum. Suntem mai deștepți, avem mai multă experiență. Suntem în locuri diferite ale vieții noastre, avem copii acum. Trebuie să fim foarte conștienți de aceste lucruri”.

Reclamă

Ea îi are pe gemenii de 14 ani Emme și Max cu fostul soț Marc Anthony. Affleck are trei copii cu fosta sa soție Jennifer Garner: Violet, 16 ani, Seraphina, 13 ani și Samuel, 10 ani.

„Este un rezultat frumos că acest lucru s-a întâmplat în acest fel în acest moment al vieții noastre. Acum putem aprecia și sărbători cu adevărat unii pe alții și ne respectăm”, a continuat Lopez. „Întotdeauna am făcut-o, dar avem și mai multă apreciere pentru că știm că viața te poate duce în direcții diferite”.

Ea a adăugat: „Suntem în joc în ochii publicului suficient de mult timp pentru a știi cine suntem ca oameni și ce contează cu adevărat și ce nu contează. Avem copii și ne respectăm unii pe alții. Trăim cu adevărat într-un mod cu care ne putem mândri și copiii noștri pot fi mândri de noi.”

Jennifer Lopez este una dintre cele mai apreciate artiste și până acum a avut mai multe relații. Cu toate acestea, din păcate, pe plan amoros a avut de întâmpinat mai multe obstacole. Cea mai recetă logodnă a încheiat-o în 2020. Ea a pus punct relației cu Alex Rodriguez după ce au apărut speculații cu privire la o relație extraconjugală a sportivului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×