Reclamă

Rochiile de mireasă purtate de Jennifer Lopez de-a lungul timpului. Ce ținute au atras atenția prin eleganța lor

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au unit destinele într-o ceremonie din Las Vegas. Cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii pe care au păstrat-o secretă. Vedeta a schimbat mai multe ținute și a părut mai fericită ca niciodată în imaginile pe care le-a distribuit pe rețelele sociale. JLo a avut de-a lungul timpului mai multe relații, iar cu unii parteneri a reușit să ajungă în fața altarului. Uite cum arată rochiile de mireasă purtate de Jennifer Lopez de-a lungul timpului.

Publicat: 23 iulie 2022, 6:00

Actrița în vârstă de 52 de ani a fost căsătorită de patru ori. Prima căsnicie, între 1997 – 1998, a fost cu Ojani Noa. Cea de-a doua căsătorie cu Cris Judd a avut loc între 2001 – 2003. Cea mai lungă căsnicie a fost cea cu Marc Anthony, cei doi au împreună doi copii, Max și Emme, și au fost căsătoriți între 2004 -2014.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultimul bărbat care a reușit să o conducă la altar a fost chiar Ben Affleck. După 20 de ani, cei doi au reușit în cele din urmă să facă marele pas.

Rochiile de mireasă purtate de Jennifer Lopez de-a lungul timpului

Rochiile de mireasă purtate de Jennifer Lopez au impresionat întotdeauna prin eleganța lor. Cu toate acestea, vedeta a fost mereu grijulie cu organizarea nunții sale. Paparazzi au obținut cu greu fotografii cu JLo îmbrăcată în rochie de mireasă de la evenimentele pe care le-a avut în viața reală. Totuși, fanii o pot admira pe JLo în rochii de mireasă prin intermediul filmelor în care a jucat.

De-a lungul timpului JLo a interpretat nenumărate roluri în care a fost condusă la altar. Unul dintre cele mai recente filme ale sale, Marry Me, a reușit să stârnească valuri de reacții în mediul online. După ce fanii au văzut-o pe vedetă în rochia albă pe marile ecrane, aceștia au așteptat cu nerăbdare ca JLo și Ben Affleck să facă marele pas.

Uite o listă cu rochiile de mireasă purtate de Jennifer Lopez de-a lungul timpului în filmele în care a jucat.

Reclamă

Nunata cu Ben Aflleck

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii secrete din Las Vegas. Cei doi îndrăgostiți au purtat ținute simple. Jennifer a ales o rochie albă pe care o avea în dulap de câțiva ani. Vedeta a declarat că i-a găsit în cele din urmă o întrebuințare ținutei sale.

Ceremonia a avut loc pe data de 16 iulie 2022.

Reclamă

Vezi mai multe imagini cu rochiile de miereasă purtate de Jennifer Lopez de-a lungul timpului în Galeria Foto!

Pe rețelele sociale Jennifer și-a arătat entuziasmul și bucuria pe care a simțit-o imediat după ceremonia de căsătorie cu alesul inimii sale. Lopez a schimbat două rochii în cadrul evenimentului. Cea de-a doua rochie în care s-a schimbat a fost semnată de Zuhair Murad. 

Shotgun Wedding

Programul artistei este foarte încărcat în anul 2022. Vedeta a avut un an plin de evenimente importante. Cântăreața a acceptat un nou proiect în cadrul căruia va purta o nouă rochie de mireasă. Conform IMDb, JLo joacă alături de Josh Duhamel în filmul Shotgun Wedding Imaginile cu diva în rochie de mireasă au început deja să circule pe internet.

Povestea filmului surprinde nunta extravagantă a unui cuplu care este întreruptă de apariția unor criminali. Rochia purtată de Jlo în imagini este una cu umerii goi. Fanii așteaptă cu nerăbdare să o vadă pe vedetă în producția ale cărei filmări se află în plină desfășurare.

Marry Me

Un alt film de succes în care Jennifer Lopez a putut fi admirată în rochie de mireasă este producția Marry Me. Filmul spune povestea artistei Kat Valdez, interpretată de JLo, care află că este înșelată cu puțin timp înainte să se căsătorească.

Jennifer Lopez îmbrăcată în rochie de mirească pe scenă în filmul Marry Me lansat în anul 2022
Filmul spune povestea artistei Kat Valdez, interpretată de JLo, care află că este înșelată cu puțin timp înainte să se căsătorească / Profimedia Images

În cadrul filmului, Jennifer a purtat o rochie semnată de Zuhair Murad Couture. Conform publicației PageSix, rochia superbă a cântărit aproximativ 44 de kilograme și a avut nevoie de cinci oameni pentru a fi transportată până în cabina artistei.

El Cantante

Filmul El Cantante din 2006 a fost produs cu doar câțiva ani înainte ca Jennifer Lopez și colegul său de platou, Marc Anthony, să se căsătorească în viața reală. JLo și Anthony și-au unit destinele în anul 2004.

Jennifer Lopez într-o rochie de miereasă albă alături de soțul său Marc Anthony în filmul El Cantante din anul 2004
Filmul El Cantante din 2006 a fost produs cu doar câțiva ani înainte ca Jennifer Lopez și colegul său de platou, Marc Anthony, să se căsătorească în viața reală /Profimedia Images

Producția are la bază biografia cântărețului Hector Lavoe, interpretat de Marc Anthony. Jennifer Lopez a interpretat-o pe Puchi, soția cântărețului. Vedeta a purtat o rochie elegantă cu un voal impresionant.

Monster-in-Law

Un alt film în care Jennifer Lopez a apărut în rochie de mireasă este Monser in Law din anul 2005. Jennifer Lopez a jucat în această producție alături de Jane Fonda, care a avut un rol central.

Una din rochiile de miereasă purtate de Jennifer Lopez de-a lungul timpului surprinsă în filmul Monster in Law din anul 2005
Un alt film în care Jennifer Lopez a apărut în rochie de mireasă este Monser in Law din anul 2005 / Profimedia Images

În imagini JLo poate fi văzută în rochia sa de mireasă în timp ce poartă mănuși și un voal lung. Ținuta a fost semnată de SaeYoung Vu Vouture.

Enough

Rochiile de mireasă purtate de Jennifer Lopez de-a lungul timpului au impresionat prin eleganța lor. O altă ținută care a rămas în amintirea admiratorilor vedetei este cea purtată în filmul Enough din anul 2002.

Jennifer Lopez în rochie de mireasă în timp ce dansează alături de actorul Bill Campbell în gilmul Enough din anul 2002
JLo a jucat în filmul Enough alături de actorul Billy Campbell / Profimedia Images

JLo a jucat în film alături de actorul Billy Campbell. Filmul a fost un real succes și i-a deschis multe oportunități divei în această industrie. Deși mulți o apreciază pe JLo datorită vocii sale extraordinare, vedeta este și o actriță desăvârșită.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×