Reclamă

Ben Affleck este dragostea adevărată a lui Jennifer Lopez. Ce a declarat Guadalupe Rodriguez despre ginerele său

Ben Affleck este dragostea adevărată a lui Jennifer Lopez. Jurnalista Sunny Hostin a reușit să obțină mai multe detalii despre părerea pe care o are Guadalupe Rodriguez despre ginerele său.

Publicat: 21 iulie 2022, 7:08

Ben Affleck a reușit să obțină votul de încredere al mamei lui Jennifer Lopez. Actorul se bucură de toată susținerea din partea familiei artistei. Cele mai recente informații au scos la iveală relația pe care Ben o are cu Guadalupe Rodriguez.

Ben Affleck este dragostea adevărată a lui Jennifer Lopez

Ben Affleck și Jennifer Lopez au început un nou capitol împreună după ce s-au căsătorit în mare secret. Nunta lor a confirmat dragostea puternică pe care și-o poată unul celuilalt. Jurnalista Sunny Hostin vine în ajutorul fanilor cu mai multe informații privind viața privată a acestora.

Vezi mai multe imagini cu Ben Affleck și Jennifer Lopez în Galeria Foto!

Ben Affleck în timp ce o privește pe Jennifer Lopez în ochi pe covorul roșu la premiera filmului The Last Duel din New York
Se pare că dragostea plutește în aer pentru cei doi îndrăgostiți / Profimedia Images

Conform declarațiilor sale ”JLo și Ben Affleck au știut întotdeauna că se vor împăca” Jurnalista este convinsă de faptul că cei doi ”au rămas mereu îndrăgostiți unul de celălalt”. Sunny a mai declarat că a reușit să vorbească de-a lungul timpului cu mama cântăreței în vârstă de 52 de ani.

Reclamă

”Am vorbit cu mama ei, Lupe, despre o posibilă împăcare. Lupe a spus întotdeauna că Ben Affleck este dragostea adevărată a lui Jennifer Lopez.”

”Dragostea dintre Ben și Jlo va continua pentru totdeauna. Ei vor trăi fericiți până la adânci bătrâneți, acesta este și motivul pentru care ea a ales să-i poarte numele, pentru că îl iubește. Ar fi trebuit să se căsătorească de prima dată cu el”.

Se pare că Affleck se bucură de sprijinul familiei lui Jennifer Lopez. Acesta are o relație foarte bună și cu gemenii artistei. De-a lungul timpului fotografii l-au surprins pe Affleck petrecând timp alături de iubita sa și de copii acesteia.

Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Aflleck s-au căsătorit în Las Vegas

JLo și Ben Affleck s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii secrete care a avut loc în Las Vegas. Cei doi îndrăgostiți nu au vrut să repete greșeala din anul 2004. Aceștia nu și-au dorit să anunțe căsătoria pentru a nu fi deranjați de jurnaliști sau de media.

Conform publicației PageSix, cei doi au semnat actul de căsătorie pe data de 16 iulie 2022. La doar o zi distanță, Jennifer a anunțat că a făcut marele pas pe rețelele sociale. Acesta și-a îndemnat admiratori să intre pe buletinul său, On The JLo, pentru mai multe detalii din spatele evenimentului. Ben Affleck este dragostea adevărată a lui Jennifer Lopez, după cum spun chiar apropiații vedetei.

Artista își iubește soțul atât de mult încât a decis să-și schimbe numele. Aceasta a semnat actele cu numele de Jennifer Lynn Affleck. Cântăreața a postat și câteva mesaje pentru admiratorii săi din întreaga lume.

”Am reușit! Dragostea este frumoasă, dragostea este bunătate, dar se pare că dragostea este și răbdare. 20 de ani de răbdare. Am reușit să ajungem la White Wedding Chapel din Las Vegas cu puțin după miezul nopții”.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au cunoscut în anul 2001 pe platourile de filmare ale peliculei Gigli, în timp ce artista încă era căsătorită cu cel de-al doilea său soț, Cris Juss. Affleck și Lopez au început o relație mult mai târziu, iar în 2004 și-au anunțat logodna.

Dragostea lor a fost pusă la îndoială, iar cuplul nu a rezistat presiunii venite din exterior așa că au decis să rupă logodna cu puțin înainte de căsătorie. Admiratorii celor doi au fost plăcut surprinși atunci când au aflat că JLo și Ben Affleck s-au împăcat în luna aprilie a anului 2021.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care are creierul în analiză cu o hologramă
Sănătate
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au fost făcute publice destul de multe lucruri pe care oamenii le pot face pentru a-și îmbunătăți și susține...
2
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
3
Kate Middleton cu prințesa Charlotte în brațe, alături de Prințul William și Prințul George, în timp ce coboară din avion
Divertisment
Kate Middleton a încălcat o tradiție regală veche de 100 de ani. Prințesa de Wales a făcut acest lucru pentru copiii săi
Kate Middleton a încălcat o tradiție regală veche de 100 de ani. Prințesa de Wales a făcut acest lucru de dragul copiilor săi. Experții regali au explicat cum anume a ajuns Kate în această...
4
Bărbat cu flori în mână și cadou se îndreaptă spre partenera care stă pe canapea
Horoscop
Horoscopul bărbatului ideal. Nativul care are cele mai bune calități în iubire și relații
Dacă vrem să afăm despre horoscopul bărbatului ideal, trebuie să știm de la început micile detalii care fac diferența. Specialiștii sunt de părere că orice femeie este atrasă de cei care știu să se...
5
Tre fete îmbrăcate în rochii albe cu coronițe de flori pe cap privesc spre soare
Horoscop
Zodii care formează cele mai frumoase relații de prietenie. Ce spun specialiștii
Compatibilitatea nu se aplică doar în cazul cuplurilor, astfel că putem afla care sunt acele zodii care formează cele mai frumoase relații de prietenie. Există nativi care, conform personalității lor, reușesc să se înțeleagă...
PARTENERI
×