Reclamă

Primele imagini cu Ben Affleck după nunta din Las Vegas. Actorul pare epuizat la volanul mașinii sale

Primele imagini cu Ben Affleck după nunta din Las Vegas. Actorul părea pregătit pentru un pui de somn când a fost văzut pentru prima dată de când s-a căsătorit cu Jennifer Lopez într-o ceremonie surpriză din Las Vegas.

Publicat: 19 iulie 2022, 9:26

Ben, în vârstă de 49 de ani, a fost văzut întorcându-se în Los Angeles. Fotografii l-au pozat cu verigheta pe mână în timp ce se ducea cu mașina la casa fostei sale soții, Jennifer Garner, în vârstă de 50 de ani, scrie DailyMail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primele imagini cu Ben Affleck după nunta cu Jennifer Lopez

Affleck a părut obosit și căscă în timp ce aștepta la semafor, după nunta de weekend care a avut loc la faimoasa capela A Little White. Actorul a îmbrăcat un tricou violet pentru a conduce și a fost văzut sprijinindu-și capul de scaunul mașinii.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Ben Affleck, fotografiat în timp ce cască, la volanul mașinii
Primele imagini cu Ben Affleck după nunta din Las Vegas / Profimedia Images

Între timp, mireasa lui Ben, în vârstă de 52 de ani, părea să fie într-o dispoziție fantastică. Ea a intrat luni pe Instagram cu un videoclip cu ea însăși dând un spectacol energic în fața unei mulțimi încântate. „Dispoziție de luni”, a subtitrat superstarul pop clipul plin de viață, care a arătat-o dansând într-o ținută albă alături de mai mulți dansatori.

Reclamă

Fanii ei au fost încântați de videoclip. Ieșirea lui Ben vine în urma știrilor că, în ciuda ceremoniei lor de sâmbătă, cuplul plănuiește să aibă o nuntă mare cu prietenii și familia în viitorul apropiat, potrivit People și TMZ.

Actorii, care s-au întâlnit pentru prima dată în urmă cu 20 de ani și și-au reaprins povestea de dragoste abia anul trecut cu o logodnă în aprilie, nu au încă în plan o lună de miere, s-a mai spus.

People a scris că acesta este doar începutul sezonului de nunți al lui Jennifer și Ben. Domnul și doamna Affleck „planifică să organizeze o petrecere mai mare, astfel încât să poată sărbători cu familia și prietenii”.

Reclamă

Ce se spune despre nunta cea mare a celor doi îndrăgostiți

Cei mai apropiați membri ai familiei lui Jennifer sunt gemenii ei Max și Emme. Artista are o legătură specială și cu mama ei Guadalupe și tatăl David, și surorile Lynda și Leslie. Cele mai bune prietene ale ei sunt Leah Remini, Jane Fonda și Renee Zellweger.

Familia lui Ben include cei trei copii ai săi, Violet, Seraphina și Samuel. De asemenea, este aproape de fratele său Casey și de mama lui Chris. Printre prietenii săi celebri se numără Matt Damon și George Clooney.

People nu a scris încă despre când și unde va avea loc a doua nuntă a lui Bennifer.

Dar TMZ a publicat informația potrivit căreia marea petrecere va avea loc la casa lui Ben din orașul de coastă Riceboro, Georgia. Conacul cu două etaje are patru dormitoare și patru băi și jumătate. Există și alte două proprietăți mai mici pe teren cu dormitoare suplimentare.

Site-ul a adăugat că evenimentul va avea loc în următoarele „săptămâni”. De asemenea, s-a susținut că Jennifer a zburat recent la casa din Georgia pentru a o examina. Ea a discuta despre planuri cu managerul ei, Benny Medina. De asemenea, se crede că și Ben se află la fața locului.

„Nu au încă o lună de miere planificată. Jennifer spune că fiecare zi cu Ben este o lună de miere”, a declarat sursa site-ului.

„De când au început să se întâlnească din nou, Jennifer a crezut cu adevărat că asta este. Așteaptă cu nerăbdare să îmbătrânească alături de Ben”, a adăugat persoana din interior.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×