Reclamă

Jennifer Lopez a defilat în costume de baie. Cum s-a postat artista pe rețelele sociale

Jennifer Lopez a defilat în costume de baie în fața camerelor de filmat. Artista în vârstă de 52 de ani a făcut senzație pe rețelele sociale. Aceasta a postat un videoclip care a reușit să strângă în doar câteva minute sute de de comentarii și aprecieri.

Publicat: 8 iulie 2022, 7:02 / Actualizat: 8 iulie 2022, 10:24

În ciuda faptului că Jennifer Lopez are un trup de zeiță acesta postează rareori fotografii în costume de baie. De data aceasta diva le-a făcut o surpriză admiratorilor săi din întreaga lume. Se pare că vedeta pregătește ”o surpriză”, scrie publicația InStyle.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a defilat în costume de baie

Jennifer Lopez are un program foarte aglomerat, iar acest lucru se vede cu fiecare postare pe care o face pe rețelele sociale. Se pare că vedeta lucrează deja la un proiect surpriză pentru fanii săi. Aceasta a postat un videoclip prin care și-a dorit să le ofere fanilor mai multe indicii cu privire la ceea ce vrea să realizeze.

Vezi mai multe imagini cu Jennifer Lopez în Galeria Foto!

Diva internațională a defilat într-o serie de costume de baie care i-au pus în evidență silueta de invidiat. La 52 de ani JLo dă dovadă de multă determinare și ambiție.

Reclamă

Cântăreața face sport regulat și reușește să aibă un trup tonifiat. Pentru montarea videoclipului aceasta a folosit un cover al piesei ”Dat Sexy Body” lansată de Pitbull în anul 2014.

Vedeta apare rând pe rând purtând diferite costume de baie în timp ce defilează în fața camerei pe tocurile înalte. În descrierea imaginilor diva a lăsat și mesajul ”ceva se apropie”, semn că aceasta muncește din greu la supriza pe care a pregătit-o pentru fanii săi.

Viziunea artistei nu este clară pentru admiratorii acesteia, însă toți s-au arătat entuziaști de un nou proiect gestionat de Jennifer Lopez. Recent diva și-a lansat propriul documentar, Halftime, care a stârnit nenumărate reacții în mediul online.

Reclamă

Cum reușete Jennifer Lopez să aibe silueta perfectă

Jennifer Lopez a defilat în costume de baie și a demonstrat că are fizicul perfect. Nu este niciun secret faptul că aceasta se antrenează din greu pentru a avea imaginea aceasta. Diva are un regim alimentar de la care nu se abate și un program de sport foarte bine pus la punct.

Antrenorul său personal a făcut publice câteva secrete privind antrenamentele pe care diva le execută. David Kirsch este cel care se ocupă de antrenamentele divei. Antrenorul personal al acesteia spune că JLo este în general o persoană foarte meticuloasă și atentă cu ceea ce mănâncă.

”Jennifer are grijă la programul de somn pe care îl are, la alimentele pe care le consumă. Nu este doar ceva ce ține de fizic, în general este vorba despre a transforma fiecare aspect al vieții tale. Jennifer face foarte multe exerciții pentru picioare, iar cele mai multe antrenamente se concentrează pe exerciții care implică folosirea greutăților.”

Antrenorul vedetei spune că diva are zile separate pentru antrenamentele de cardio. Antrenamentele cu greutăți sunt în general foarte intense, iar JLo nu se dă în lături de la nicio provocare. Kirsch spune că aceasta vine întotdeauna concentrată și pregătită pentru a da tot ce are mai bun.

De-a lungul timpului Jennifer Lopez a declarat faptul că își dorește un stil de viață cât mai sănătos și mai activ. Aceasta nu face sport doar pentru a avea imaginea perfectă, ci pentru a avea o viață îndelungată și sănătoasă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×