Reclamă

Fanii artistei Jennifer Lopez s-au împărțit în două tabere. Vedeta nu ar fi vrut să cânte cu Shakira la Super Bowl 2020

Fanii artistei Jennifer Lopez s-au împărțit în două tabere. Aceasta a declara că nu a vrut să împartă scena cu Shakira la Super Bowl 2020. Vedeta nu și-a mai putut ascunde supărarea și a povestit mai multe detalii în cel mai recent documentar pe care l-a lansat, Halftime.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 12 iunie 2022, 6:47 / Actualizat: 12 iunie 2022, 7:56

Premiera Halftime a avut loc la Festivalul de Film Tribeca 2022. Pe platformele de streaming online acesta urmează să apară începând cu data de 14 iunie 2022. Cu toate acesta, mai multe secvențe din producție au început să circule pe internet. În cele mai multe scene surprinse de camerele de filmat, Jennifer Lopez își arată frustrarea de a fi nevoită să împartă scena de la unul din cele mai mari spectacole pe care l-a ținut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii artistei Jennifer Lopez s-au împărțit în două tabere

Fanii artistei Jennifer Lopez s-au împărțit în două tabere după ce au văzut o parte din secvențele din documentarul Halftime.  Cântăreața a declarat că împărțirea scenei de la Super Bowl 2020 a fost ”cea mai groaznică idee”. Admiratorii acesteia au criticat-o dur pentru atitudinea pe care a avut-o față de colega sa de scenă, Shakira.

Fanii au numit-o pe JLo în mediul online ”arogantă”. În ciuda spectacolului care a fost un real succes, aceștia o critică acum pe vedetă. Un utilizator de pe Twitter a scris ”Shakira ar fi putut face acest spectacol singură”. Un altul a adăugat că ”numele mari au împărțit de multe ori scena și nu s-au purtat de parcă cineva le datora ceva”.

Lucrurile au degenerat rapid în mediul online. Vedeta este în continuare blamată pentru declarațiile făcute în documentarul Halftime. Unul din fani a adus la lumină mai multe detalii privind promovarea spectacolului de la Super Bowl de către JLo.

Reclamă

”Îmi amintesc când a promovat spectacolul și a postat un poster cu ea singură, în timp ce Shakira a distribuit o imagine cu amândouă. Energia a fost clară încă de la începu”.

Jennifer nu a ieșit în public pentru a face comentarii până la acest moment.  Totuși, au existat mai multe persoane care i-au luat apărarea artistei Jennifer Lopez, printre care și jurnaliști.

”Am văzut documentarul de mai multe ori. Nu țin partea nimănui. Totuși, JLo este nefericită pentru că organizatorii au ales două persoane pe scenă și au oferit doar 13 minute. Nu există niciun moment în care să spună că nu a vrut să împartă scena, ci doar că timpul nu a fost suficient”.

Reclamă

Ce au declarat reprezentanții asrtistei Jennifer Lopez

Deși fanii artistei Jennifer Lopez s-au împărțit în două tabere, au exista voci în mediul online care au încercat să aplaneze conflictul. În documentarul Halftime, managerul artistei Jennifer Lopez a încercat să explice cum a văzut decizia organizatorilor.

”În mod normal ai un singur cap de afiș la Super Bowl . Acesta decide cum anume construiește spectacolul. Tot el decide dacă vrea să aibă alți invitați pe scenă. A fost o insultă să spui că ai nevoie de două artiste care să facă treaba pe care un singur artist istoric ar i putut să o facă.”

De regulă unui artist de la Super Bowl i se oferă între 12 și 16 minute pe scenă. Artiști care au urcat în trecut pe scenă, The Weekend sau Beyonce, au reușit să se bucure de acest lucru.

Cu toate acestea, în anul 2020 organizatorii au decis să ofere 17 minute pentru reprezentațiile celor două artiste. Deși spectacolul a fost unul istoric, eforturile celor două cântărețe au fost mult mai mari pentru a putea comprima în 17 minute numerele amândurora.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×