Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck au vizionat o casă de 165 de milioane de dolari. Cum arată proprietatea care le-a atras atenția

Cei doi nu pierd timpul atunci când vine vorba despre cumpărarea unei case. De data aceasta Jennifer Lopez și Ben Affleck au vizionat o casă de 165 de milioane de dolari. Cuplul a vizitat recent o altă proprietate, dar se pare că nu au căzut la o înțelegere cu proprietarii.

Publicat: 14 aprilie 2022, 12:16

Noua locuință care le-a atras atenția este una dintre cele mai râvnite din California. Aceasta a fost construită de omul de televiziune Aaron Spelling și de soția sa Candy. JLo a fost recent cerută în căsătorie de Ben Affleck. Se pare că acum, cei doi își doresc să facă pasul următor în relația lor, scrie DailyMail.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez și Ben Affleck au vizionat o casă

Cuplul a fost văzut la proprietatea în valoare de 165 de milioane de dolari, care odată a fost numită „Spelling Manor”, din suburbia Holmby Hills, Los Angeles, cu rezidenți celebri, inclusiv Kylie Jenner.

Ei au vizitat mai multe proprietăți în timp ce își continuau căutarea pentru o nouă casă. Totul se întâmplă la doar câteva zile după ce artista, în vârstă de 52 de ani, a împărtășit vestea despre a doua ei logodnă cu actorul, în vârstă de 49 de ani, în buletinul ei On the JLo, adresat fanilor ei.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Casa de 165 de milioane de dolari, vizionată de Jennifer Lopez și Ben Affleck în Los Angeles
Cei doi nu pierd timpul atunci când vine vorba despre cumpărarea unei case / Profimedia Images
Reclamă

Proprietatea cu 14 dormitoare, denumită acum The Manor, este de trei ori mai scumpă față de prețul cerut pe o proprietate de 55 de milioane de dolari din Bel-Air. Pentru acesta din urmă, cei doi erau deja în tratative, dar se pare că afacerea a eșuat.

Casa a fost construită de-a lungul mai multor ani de regretatul om de televiziune Aaron Spelling și de soția sa, Candy Spelling. Ea a fost finalizată în 1990. În 2011, Candy a vândut casa moștenitoarei britanice Petra Ecclestone pentru 85 de milioane de dolari. Ulterior, modelul în vârstă de 33 de ani a cheltuit 20 de milioane de dolari cu renovări masive.

Apoi, în 2019, Ecclestone a vândut celebra proprietate pentru puțin sub 120 de milioane de dolari unui cumpărător anonim din Arabia Saudită. Proprietatea de 56.000 de metri pătrați, care se află pe o suprafață generoasă de 4,6 acri, găzduiește un garaj impresionant, 14 dormitoare, o zonă de luat masa spațioasă și 27 de băi.

Reclamă

Casa luxoasă se mândrește cu un stil arhitectural tradițional și oferă facilități de lux, inclusiv o pistă de bowling. Mai are un cinematograf luxos, teren de tenis, salon de coafură, o piscină și jacuzzi.

Cum s-a îmbrăcat Jennifer Lopez într-o zi obișnuită

În timpul vizionărilor casei, artista a purtat un pulover crem, decupat, din tricot și și-a arătat puțin din abdomenul tonifiat. Jennifer a adăugat o pereche de pantaloni largi, verde măsliniu, cu o cataramă rotundă argintie. Ea și-a arătat frumusețea naturală și a apărut fără machiaj.

Mama a doi copii și-a purtat părul blond aranjat într-o parte. Jen și-a asortat o pereche de cizme la puloverul ei și a adus fără efort un stil elegant după ce a apărut cu o geantă Hermés. Între timp, iubitul ei, Ben, era îmbrăcat într-un pulover negru cu gât, cu mânecile suflecate.

Cuplul a venit la proprietate într-un Mercedes de culoare închisă, în timp ce se plimbau prin Los Angeles. În aceeași zi, cuplul a fost văzut vizionând o altă casă din același cartier. Aceasta era deținută de fosta soție a renumitului restaurator Chow.

Proprietatea cu nouă dormitoare, care are 14 băi, a fost considerabil mai mică, la 30.000 de metri pătrați. Prețul cerut este de 65 de milioane de dolari, mult mai modest. Casa de lux este plină de artă, probabil cel mai interesant decor fiind coloanele maure de 400 de ani de la intrare.

Un martor a spus că cuplul a petrecut aproximativ două ore verificând trei case diferite alături de cei doi copii mai mici ai lui Affleck, Seraphina, 13 ani, și Samuel, zece ani. Aceștia sunt copiii pe care Affleck îi are din relația cu fosta soție, Jennifer Garner.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×