Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au logodit. Cum arată bijuteria primită de artistă de la iubitul ei

Cei doi și-au reluat povestea de dragoste anul trecut, după ce și-au anulat logodna în 2004. Acum, Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au logodit. Cum arată bijuteria primită de artistă de la iubitul ei.

Publicat: 9 aprilie 2022, 12:53

Ben Affleck și Jennifer Lopez sunt gata să se căsătorească! Informația a fost confirmată un reprezentant al lui Lopez pentru People. Lopez a împărtășit vestea pe On the JLo la câteva zile după ce a fost fotografiată purtând ceea ce părea a fi un inel de logodnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au logodit

Ea a dezvăluit vestea către cercul ei de prieteni. Mesajul pentru fani a inclus un clip în care Lopez admiră un diamant uriaș, verde pe degetul ei inelar, iar imaginea a fost distribuită și de sora ei pe rețelele sociale.

Lopez a postat anunțul cu un videoclip pe Twitter în aceeași noapte. „Deci am o poveste foarte interesantă și specială de împărtășit”, le-a spus Lopez urmăritorilor ei. Ea a adăugat, de asemenea, un emoji cu inel cu diamant la postare ei de pe Twitter.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Jennifer Lopez, cu inelul de logodnă pe deget
Ben Affleck și Jennifer Lopez sunt gata să se căsătorească / Profimedia Images
Reclamă

Affleck și-a arătat mereu sprijinul pentru viitoarea sa soție, încurajând-o alături de fiul său Samuel și fiica ei Emme, în timp ce Lopez a acceptat premiul Icon la iHeartRadio Music Awards în martie.

Lopez a spus recent pentru People ce face legătura lor diferită acum față prima dată când au fost împreună, spunând: „Acum suntem mai în vârstă, suntem mai deștepți, avem mai multă experiență, suntem în locuri diferite în viața noastră, avem copii acum, și trebuie să fim foarte conștienți de aceste lucruri”.

Actrița Marry Me, în vârstă de 52 de ani, îi are pe gemenii de 14 ani Emme și Max cu fostul soț Marc Anthony, iar Affleck, în vârstă de 49 de ani, are trei copii cu fosta soție Jennifer Garner: Violet, 16 ani, Seraphina, 13 ani și Samuel, de 10 ani.

Reclamă

Cum și-au reluat cei doi povestea de iubire

„Este un rezultat frumos că acest lucru s-a întâmplat în acest fel în acest moment al vieții noastre. Ne putem aprecia și sărbători cu adevărat unii pe alții și ne respectăm”, a mai spus Lopez pentru People. „Întotdeauna am făcut-o, dar avem și mai multă apreciere pentru că știm că viața te poate duce în direcții diferite”.

Ea a adăugat: „Suntem în joc în ochii publicului suficient de mult timp pentru a știi cine suntem ca oameni. Ce contează cu adevărat și ce nu contează. Avem copii și ne respectăm unii pe alții. Trăim într-un mod cu care putem fi mândri și copiii noștri pot fi mândri de noi. Operăm doar din dragoste și respect pentru toată lumea din viața noastră și asta este foarte important pentru noi. Știm care este adevărul”.

Lopez și Affleck au început să se întâlnească anterior în iulie 2002 și s-au logodit în noiembrie 2003, înainte de a-și amâna nunta din septembrie 2003 cu câteva zile înainte de eveniment. În cele din urmă, cei doi și-au anulat logodna în ianuarie 2004.

Affleck a spus recent că s-a simțit „norocos” că i s-a oferit a doua șansă, atât în viața profesională, cât și în viața personală.

„Am avut a doua șansă în cariera mea. Am avut a doua șansă ca ființă umană. Viața este dificilă și eșuăm mereu și sperăm să învățăm din acele eșecuri. Singurul lucru de care ai nevoie cu adevărat pentru a profita de oportunitățile oferite de acea creștere este a doua șansă. Cu siguranță am încercat să profit de asta. Nu am avut întotdeauna succes. Dar în cazurile în care am avut, ei s-au dovedit a fi aspectele definitorii ale vieții mele.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×