Reclamă

Jennifer Lopez a jucat baseball alături de fiica sa, Emme. Cum se distrează artista în timpul liber alături de cei dragi

Jennifer Lopez a jucat baseball alături de fiica sa, Emme. Adolescenta în vârstă de 14 ani s-a relaxat și a demonstrat că sportul este una dintre pasiunile sale principale. Cântăreața în vârstă de 52 de ani i s-a alăturat rapid fiicei sale, în timp ce actorul în vârstă de 49 de ani i-a făcut galerie iubitei sale.

Publicat: 2 aprilie 2022, 6:34

JLo și Ben Affleck au fost surprinși în ipostaze tandre pe tot parcursul antrenamentului. Emme și-a exersat abilitățile sportive, în timp ce mama sa a fost ținută în brațe de Ben Affleck. Cei doi îndrăgostiți nu și-au putut ține departe mâinile unul de pe celălalt. Fotografii au profitat de această ocazie pentru a-i poza pe cei doi din toate unghiurile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a jucat baseball alături de fiica sa, Emme

Jennifer Lopez a decis că este momentul să-și pună în valoare talentul sportiv în fața iubitului său. Cântăreața i s-a alăturat fiicei sale și a petrecut o zi relaxantă pe terenul de baseball. Interpreta melodiei Love Don’t Cost A Thing și-a expus silueta în timpul antrenamentelor.

Vezi mai multe imagini cu Jennifer Lopez în Galeria Foto!

Jennifer Lopez în timp ce joacă baseball și poartă un trening negru
Ben Affleck și-a încurajat tot timpul iubita / Profimedia Images

Aceasta a purtat o pereche de colanți negri la care a asortat un hanorac în aceeași nuanță. Posteriorul divei a fost pus în valoare în timpul antrenamentelor. Ben Affleck a preferat să urmărească jocul iubitei sale de pe margine. În timp ce JLo își exersa loviturile, Ben o încuraja și o aplaudă din spatele gardului de protecție.

Reclamă

În ciuda faptului că nu mai sunt în perioada adolescenței, cei doi au părut că recreează o scenă desprinsă din timpul liceului. Îndrăgostiții au fost tot timpul unul lângă altul. Ben a sărutat-o pasional pe Jennifer Lopez, după care a luat-o în brațe. În timp ce vedeta își privea fiica, Ben a avut grijă să-i ofere săruturi pe frunte. Paparazii au profitat de acest moment pentru a-i poza din toate unghiurile.

Conform publicației Entertainment Tonight, Ben ar putea să o ceară foarte curând pe JLo în căsătorie.  Sursele aprpiate cuplului au declarat că actorul este pregătit ”să-și petreacă toată viața alături de Jennifer Lopez.”

Relația lor a evoluat foarte frumoas în ultima perioadă, iar în curând urmează să sărbătorească un an de când și-au reluat povestea de dragoste.

Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt mai apropiați ca niciodată

Jennifer Lopez a jucat baseball și a fost tot timpul încurajată de Ben Affleck. Actorul îi este alături artistei în orice moment, iar surse apropiate cuplului spun că acesta este pregătit să facă marele pas. O sursă a declarat faptul că ”Ben și Jen abia așteaptă să-și petreacă toată viața împreună. Amândoi știu că au fost destinați să fie împreună.”

”Logodna a fost deja adusă în discuție de mai multe ori și au existat conversații pe această temă. Amândoi vorbesc despre ceea ce nu a funcționat în trecut și cum pot face să nu retrăiască acele momente. Aceștia își doresc să aibă o relație sănătoasă și puternică atât pentru ei, cât și pentru familiile lor.”

”Ben este fanul numărul unu al iubitei sale. O încurajează tot timpul și îi spune deseori cât de minunată este. Ea este la rândul său un sprijin foarte mare pentru Ben.”

Publicațiile internaționale au scris recent faptul că cei doi și-au achiziționat o proprietate în Los Angeles pentru a-și crește copiii împreună.

JLo are doi copii, Emme și Max, din fosta căsnicie cu Marc Anthony Rivera. Ben Affleck are alături de fosta sa soție, Jennifer Garner trei copii: Violet, Seraphina și Samuel. Atunci când și-au reluat relația prioritatea lor a fost să-i facă pe cei mici să se înțeleagă cât mai bine unii cu ceilalți.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×