Reclamă

Ben Affleck a vizitat-o pe Jennifer Lopez în Spania. Artista filmează pentru producția The Mother

Ben Affleck a vizitat-o pe Jennifer Lopez în Spania. Cuplul de îndrăgostiți a petrecut câteva momente de neuitat în timp ce au vizitat împrejurimile din Gran Canaria. Artista în vârstă de 52 de ani se află de mai multe luni în Europa. Aceasta filmează pentru producția the Mother care urmează să fie lansată anul acesta. Data oficială la care admiratorii o vor putea vedea pe actriță în film nu a fost încă specificată.

Publicat: 20 martie 2022, 6:03

Ben Affleck i-a făcut partenerei sale de cuplu o surpriză cu totul deosebită. Actorul a zburat din Statele Unite Ale Americii până în Spania doar pentru a petrece câteva clipe cu iubita sa. Fotografii i-au surprins pe cei doi în ipostaze tandre în timp ce se țineau de mână și se sărutau.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ben Affleck a vizitat-o pe Jennifer Lopez în Spania

Celebritatea vine de multe ori cu un cost, iar Jennifer Lopez știe cel mai bine acest lucru. Vedeta internațională are o carieră de succes, dar un program extrem de aglomerat. Relațiile la distanță pt fi dificile de întreținut, cu toate acestea JLo și Ben Affleck par dispuși să facă tot ce le stă în putință pentru a duce povestea lor de dragoste mai departe.

Vezi mai multe imagini cu Jennifer Lopez și Ben Affleck în Galeria Foto!

Ben Affleck a vizitat-o pe Jennifer Lopez în Spania acolo unde artista filmează pentru viitorul său proiect
Ben Affleck și-a surprins iubita cu o vizită rapidă în Spania / Profimedia Images

Actrița în vârstă de 52 de ani se află în Spania de mai multe săptămâni pentru a filma la producția The Mother în care a primit unul din rolurile principale. Vedeta a mai fost nevoită în trecut să aibă o relație la distanță cu Affleck.

Reclamă

Anul trecut aceasta a petrecut mai mult timp în Canda acolo unde a filmat pentru aceeași producție. De data aceasta, Ben Affleck a vizitat-o pe Jennifer Lopez în Spania și a petrecut alături de ea câteva momente de neuitat. Vedeta internațională s-a bucurat să-și revadă iubitul. Aceasta a fost extrem de tandră cu Ben.

Fotografii i-au surprins plimbându-se de mână sau stând pe o bancă și povestind. În ciuda programului extrem de încărcat, dragostea lor reușește să învingă barierele distanței. În ciuda faptului cp i-au remarcat rapid pe fotografi, cei doi îndrăgostiți nu i-au luat în seamă.

Dacă în trecut atenția presei și a fotografilor a dus la destrămarea relației lor, acum fac tot posibilul să nu repete aceeași greșeală. De altfel, jennifer Lopez a oferit în ultimele luni mai multe informații despre modul în care decurge relația sa cu Ben Affleck.

Reclamă

Ce spune Jennifer Lopez despre relația sa cu Ben Affleck

Jennifer Lopez și Ben Affleck făcut tot posibilul să păstreze relația pe care o au în prezent. Ce doi îndrăgostiți par mai fericiți ca niciodată unul alături de celălalt. Affleck își apreciază iubita și are grijă ca aceasta să nu-i simtă lipsa în ciuda programului aglomerat pe care amândoi îl au. JLo a oferit recent mai multe detalii despre modul în care decurge relația sa cu Affleck.

”Am simțit amândoi că ne-am regăsit, iar acest lucru este mai important ca orice. Încercăm să protejăm ceea ce avem împreună. Am găsit un echilibru între ceea ce păstrăm pentru noi și ceea ce împărtășim pentru public. Este o balanță pe care o menținem cu ajutorul experiențelor și înțelepciunii pe care le-am acumulat fiecare de-a lungul timpului.”

JLo și Ben Affleck au început să se întâlnească pentru prima dată în anul 2002. Din păcate cei doi s-au despărțit în anul 2004.

”Aș spune că am învățat o lecție importantă amândoi. Trebuie să faci ceea ce se simte în primul rând pentru tine și apoi pentru ceilalți. Am învățat din trecut pentru a putea face lucrurile mai bine a doua oară.”

De când s-au împăcat anul trecut cei doi au fost foarte atenți cu declarațiile oficiale pe care le-au făcut în presa internațională.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×