Reclamă

Detalii mai puțin cunoscute despre Ben Affleck. Ce nu s-a spus despre iubitul lui Jennifer Lopez

De când Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au reluat povestea de dragoste, actorul în vârstă de 49 de ani a intrat tot mai des în atenția presei. Admiratorii cântăreței au devenit tot mai interesați să afle detalii mai puțin cunoscute despre Ben Affleck și despre trecutul acestuia.

Publicat: 12 martie 2022, 7:06

Ben Affleck este un actor extrem de discret care preferă să-și țină viața departe de ochii curioșilor. De cele mai multe ori, acesta nu oferă declarații publice. Își alege cu atenție emisiunile la care participă și momentele în care decide să vorbească.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Detalii mai puțin cunoscute despre Ben Affleck

În ciuda faptului că preferă să stea departe de ochii curioșilor, Affleck nu a putut întotdeauna să ascundă anumite detalii de admiratorii săi.Au existat de-a lungul carierei sale câteva momente în care nu a avut cea mai bună imagine. În ciuda acestor incidente, actorul a încercat întotdeauna să-și recunoască ”vinovăția”. De altfel, acesta și-a cerut iertare public față de persoanele cărora le-a greșit de-a lungul timpului.

Ben Affleck a recunoscut comportamentul greșit față de actrița Hilarie Burton

Ben Affleck a fost acuzat de faptul că a avut un comportament nepotrivit față de actrița Hilarie Burton. Acesta a condamnat mai multe comportamente la începutul mișcării #MeToo Movement, însă a uitat, se pare, de propriile greșeli. Într-o declarație publică, Affleck și-a arătat dezamăgirea față de unul din colegii săi de breaslă.

Vezi mai multe imagini cu Ben Affleck în Galeria Foto!

Reclamă
Ben Affleck la costum negru și Jenifer Lopez într-o costumație maro au fost de nerecunoscut pe covorul roșu în New York la premiera filmului The Last Duel
Ben Affleck și Jennifer Lopez au atras atenția tuturor cu gesturile tandre pe care și le-au oferit unul altuia / Profimedia Images

”sunt foarte dezamăgit să aflu că un bărbat cu care am lucrat s-a folosit de puterea și poziția sa pentru a manipula femeile de-a lungul timpului.”

Cu toate acestea, fanii actorului nu au uitat un incident în care Affleck a fost el însuși implicat. Conform publicației YourTango, acesta i-a atins bustul actriței Hilarie Burton în timpul unui interviu.

Reclamă

”Affleck i-a pus mâna pe bust actriței Hilarie în timpul Total Request Live. A uitat toată lumea acest incident?” În răspuns la postarea următorului de pe Twitter, Hilarie a scris. ”Eu cu siguranță nu am uitat!” Ulterior vedeta a postat și un clip în care Affleck o întreba dacă a împlinit măcar vârsta de 19 ani.

Iubitul artistei Jennifer Lopez a încercat să repare lucrurile și și-a cerut scuze public față de acel incident. ”M-am comportat nepotrivit față de doamna Burton și aș vrea să-mi accepte scuzele sincere.”

Ben Affleck a fost implicat într-un incident cu Anna Marie Tendler

La scurt timp după ce au început să circule acuzațiile privind incidentul cu actrița Hilarie Burton alte femei s-au sesizat. Anna Marie Tendler, make-up artist și fosta soție a lui John Mulaney l-a acuzat pe Affleck de un alt incident. Aceasta a scris pe rețelele sociale că bărbatul i-ar fi atins posteriorul în timpul unei petreceri.

”Aș vrea ca Ben Affleck să-și ceară iertare și pentru faptul că mi-a pus mâna pe posterior la petrecerea ținută după Gala Globurilor de Aur din 2014. A venit în spatele meu și mi-a pus mâna pe posterior. Presupun că a vrut să-și facă loc și nu a reușit să mă prindă de mijloc așa că a ales această cale?  Ca multe femei în această situație, nu am știut ce să spun. Cu toate acestea, m-am gândit mult la cele întâmplate și la ce i-aș spune dacă l-aș mai întâlni vreodată”

Acuzațiile sale au fost ulterior întărite de Jen Statsky, scriitoare de comedie. Conform acesteia, mai multe prietene ale sale s-au plâns de un comportament nepotrivit al lui Affleck la petrecerea din 2014.

Actorul a făcut declarații ”nepotrivite” despre fosta soție, Jennifer Garner

În timpul unui interviu din luna decembrie a anului trecut, Affleck a vorbit despre fosta căsnicie cu Jennifer Garner. Fanii au spus atunci că JLo s-a supărat pe actorul care a dezvăluit detalii intime din fosta căsniceie. Acesta a dezvăluit mai multe amănunte și despre problema pe care o are din cauza consumului de băuturi alcoolice. Acesta a mărturisit că dacă ar fi continuat relația cu fosta soție, s-ar fi văzut nevoit să continue ”să evadeze” în băuturile alcoolice.

”Probabil încă aș fi băut. A fost parte din motivul pentru care am început să beau. Mă simțțeam captiv.Nu puteam să plec pentru că aveam copiii, dar nici nu eram fericit. Așa am început să beau până am adormit. În cele din urmă mi-am dat seama că nu asta e soluția.”

Mulți fani au interpretat dependența actorului ca pe o acuzație față de fosta sa soție. Affleck a încercat să se justifice ulterior în cadrul emisiunii Jimmy Kimmel Live. Acolo actorul a declarat că cei trei copii ai săi sunt cei care l-au făcut să-și schimbe alegerea privind dependența sa.

”Pentru copii am decis că este momentul să trag o linie. Nu mi-am dorit niciodată ca ei să creadă că aș putea să spun vreodată un cuvânt rău despre mama lor.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×