Reclamă

JLo a dezvăluit de ce s-a despărțit de Ben Affleck în anul 2004. Cei doi și-au reluat povestea de iubire după 17 ani

JLo a dezvăluit de ce s-a despărțit de Ben Affleck în anul 2004. Artista este extrem de discretă cu viața personală și rareori dă detalii despre ce se întâmplă cu ea. JLo a vrut mereu să se vorbească mai mult despre realizările ei.

Publicat: 10 februarie 2022, 8:15

Cu toate acestea, presa tabloidă a fost mereu atrasă de aceste detalii picante din viața sa. De-a lungul timpului, atât Jennifer Lopez, dar și Ben Affleck s-au confruntat în mod constant cu un control imens din partea mass-media. Chiar dacă este o artistă desăvârșită, JLo a fost adesea pusă la zid pentru alegerile din viața de familie, scrie JustJared.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

JLo a dezvăluit de ce s-a despărțit de Ben Affleck

„A fost brutal”, a spus JLo pentru Rolling Stone despre controlul cu care s-a confruntat. „A fost brutal. Este unul dintre acele lucruri pe care le îngropi foarte adânc. Trebuie să poți merge mai departe și să te ocupi de cariera ta”.

Despre despărțirea din 2004 de Ben Affleck, ea a spus: „Este amuzant pentru că Ben și cu mine eram împreună și eram atât de îndrăgostiți. A fost una dintre cele mai fericite momente din viața mea. Dar, de asemenea, s-a întâmplat și un alt lucru. Am fost criticați. Ne-a distrus relația din interior spre exterior. Eram prea tineri pentru a înțelege în acel moment care erau cu adevărat cele mai importante lucruri din viață”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Jennifer Lopez, de mână cu Ben Affleck, în Beverly Hills, la un restaurant luxos
Ben Affleck a fost mai discret la capitolul haine și a optat pentru culori închise de sus până jos / Profimedia Images
Reclamă

Unele dintre comentariile dezgustătoare cu care s-a confruntat au fost un episod din South Park care o eticheta drept „cățea răutăcioasă” și o reprezentație a lui Conan O’Brien care folosea dubluri pentru a-i portretiza pe ea și pe Ben. Conan a spus că „stagiarul lui de scenariu” îl înfățișa pe Ben, iar „doamna de curățenie” o înfățișa pe Jennifer.

Pentru că erau unul dintre cele mai admirate cupluri de atunci, s-a scris mult despre despărțirea lor. S-a spus că Ben Affleck a înșelat-o, că era abuziv. Se pare că nimic din toate acestea nu a fost adevărat. Ulterior, cei doi au spus că influența mass-media a fost cea care a dus la ruptura dintre ei.

Cei doi au decis să pună capăt relației ei din cauza faptului că nu au fost lăsați în pace nici măcar să-și organizeze nunta.

Reclamă

Ben și JLo s-au despărțit cu câteva zile înainte de nuntă

Cei doi au decis să pună punct poveștii lor de iubire atunci când și-au dat seama că trebuie să folosească dubluri pentru a pune presa pe drumuri greșite astfel încât să aibă parte de intimitate la nunta lor.

Pe 22 ianuarie 2004, Jennifer Lopez și Ben Affleck au pus capăt logodnei lor. JLo a confirmat vestea tristă prin purtătorul său de cuvânt, care a făcut apel al respectarea intimității artistei. Cuplul era adorat de întreaga lume, ba chiar avea propriul nume: Bennifer. Ei s-au întâlnit pentru prima oară pe platourile de filmare ale filmului Gigli, o comedie romantică, lansată în 2003, ce nu a avut succesul dorit. Pe vremea aceea, J.Lo era încă căsătorită cu cei de-al doilea soț, dansatorul Chris Judd. La scurt timp după divorțul ei, relația ei cu Ben Affleck a devenit oficială.

Din cauza atenției excesive a presei din jurul nunții noastre, am decis să amânăm data. Când ne-am trezit gândindu-ne serios să angajăm trei actrițe care să se îmbrace în mirese și să îi momească pe ziariști în alte trei locații diferite, ne-am dat seama că ceva nu este în regulă. Am început să simțim că spiritul a ceea ce ar fi trebuit să fie cea mai fericită zi din viața noastră este compromis. Am simțit că ceea ce ar fi trebuit să fie o zi veselă și sacră ar putea fi ruinată pentru noi, familiile și prietenii noștri.

– Jennifer Lopez&Ben Affleck

Potrivit DailyMail, despărțirea ar fi avut loc de fapt din cauza unei presupuse infidelități din partea lui Ben Affleck. Acesta și-ar fi înselat iubita într-un club de striptease din Vancouver, unde lucra la un proiect de film. Revista Esquire ar fi anunțat că are filmări cu „purtarea nepotrivită a acestuia”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×