Reclamă

Jennifer Lopez a purtat o rochie cu spatele gol. Cântăreața a pozat pentru interviul cu jurnalista Nicole Sperling

JLo este o femeie împlinită. Artista în vârstă de 52 de ani are un program aglomerat în această perioadă pentru a promova noul film în care joacă, Marry Me. Comedia romantică va fi lansată pe data de 11 februarie. De această dată, cântăreața a fost invitată la un interviu pentru publicația New York Times alături de jurnalista Nicole Sperling. Jennifer Lopez a purtat o rochie neagră cu spatele gol pentru ședința foto care a urmat.

Publicat: 3 februarie 2022, 11:40

Vedeta latino strălucește în lumina reflectoarelor, iar admiratorii pot observa acest lucru cu fiecare apariție nouă pe care o are. Într-un interviu pe care l-a acordat recent pentru cei de la pople, JLo a mărturisit că este mai fericită ca niciodată. Artista este o mamă împlinită și se bucură că a reluat relația cu Ben Affleck. Vedeta spune că povestea lor de iubire este sacră și că trebuie protejată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a purtat o rochie cu spatele gol

Jennifer Lopez a fost invitată să ofere mai multe interviuri pentru publicații de renume. Vedeta care va juca rolul principal în comedia romantică Marry Me a povestit despre viața profesională, dar și cea personală. În cadrul interviului pentru New York Times JLo s-a concentrat mai mult asupra producției care urmează să fie lansată.

Vezi mai multe imagini cu Jennifer Lopez în Galeria Foto!

Imediat după finalizarea interviului, Jennifer a fost invitată la garderobă pentru a se pregăti. Vedeta a avut parte de grija și atenția unei echipe întregi care s-a ocupat de imaginea sa. Fotografiile au fost realizate de către Rob Zangardi. Tot el este cel care a postat pe contul personal de Instagram câteva imagini ”din spatele cortinei”.

Reclamă

JLo a purtat mai multe ținute pe care le-a schimbat pe rând. Ce a atras cel mai mult atenția admiratorilor a fost rochia aleasă pentru finalul ședinței. Jennifer Lopez a purtat o rochie neagră cu spatele gol. În imaginile surprise de Rob, vedeta în vârstă de 52 de ani apare pozând pe o canapea, în fața unei ferestre, dar și la cabina de machiaj.

Silueta cântăreței este fără cusur, aceasta lăsând la vedere un abdomen sculptat și un spate sexy. Cântăreața nu s-a sfiit să-și etaleze formele, iar fanii și-au arătat aprecierea față de aceasta în secțiunea de comentarii. La 52 de ani, aceasta impresionează cu un fizic bine lucrat la sală. 

Ce a declarat Jennifer Lopez în interviul cu jurnalista Nicole Sperling

Reclamă

Dacă în interviul acordat publicației People, JLo a vorbit despre relația de dragoste cu Ben Affleck și modul în care a reușit să-și echilibreze viața. Pentru New York Times artista a avut noutăți privind comedia romantică Marry Me.

Nicole Sperling, jurnalista de la New York Times, a invitat-o să le spună fanilor ce asemănări există între ea și personajul pe care îl interpretează, Kat Diaz. În comedia romantică Kat Diaz este o artistă pop faimoasă care are întreaga viață în fața camerelor de fotografiat. Un lucru similar cu ceea ce trăiește vedeta latino în viața reală.

”Tot ce mi-am dorit a fost să cânt, să dansez și să joc. Tot ceea ce vine cu faima este complet diferit de lumea reală și trebuie să înveți cum să navighezi prin această nouă viață. Trebuie să te obișnuiești cu ideea că viața ta este publică, această viață a artistului este complet diferită de cea pe care o are în timpul privat. La final ajungi să-ți dorești o viață obișnuită, dar una care nu este ca nimănui altcineva.”

”Trebuie să te obișnuiești cu anumite lucruri și să faci ce e bine pentru tine. În același timp este foarte important să înveți mere din greșelile trecutului.”

Vedeta a punctat foarte bine asemănările dintre ea și Kat, de altfel, viața sa nu este deloc foarte diferită de cea a personajului pe care îl va interpreta. Fanii așteaptă și ei cu nerăbdare să vadă comedia romantică din data de 11 februarie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×