Reclamă

Jennifer Lopez a spus că anxietatea și atacurile de panică au făcut-o să-i ceară divorțul lui Marc Anthony. Declarațiile vedetei privind căsnicia cu fostul soț

Jennifer Lopez a oferit recent un interviu în cadrul căruia a spus că anxietatea și atacurile de panică au făcut-o să-i ceară divorțul lui Marc Anthony. Vedeta latino și cântărețul au fost căsătoriți din anul 2004 până la finalizarea divorțului din anul 2014. Conform publicației Insider, JLo și Anthony s-au căsătorit într-o ceremonie restrânsă și secretă la acel moment.

Publicat: 25 ianuarie 2022, 12:25

Dacă în prezent Jennifer Lopez trăiește cea mai frumoasă poveste de iubire alături de Ben Affleck, admiratorii vedetei știu că lucrurile nu au stat atât de bine pentru ea de la început. Recent, vedeta le-a povestit fanilor într-un interviu pentru W Magazine cum în timpul căsniciei cu artistul Anthony a fost doborâtă de anxietate și teamă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a spus că anxietatea și atacurile de panică au făcut-o să-i ceară divorțul lui Marc Anthony

După ce a rupt logodna de Ben Affleck, la doar cinci luni aceasta și-a găsit fericirea în brațele lui Anthony. Cei doi s-au iubit profund până în anul 2011 când au decis să pună capăt căsniciei. Divorțul cuplului s-a finalizat abia în anul 2014, însă cei doi au rămas tot timpul în relații bune. În urma căsniciei pe care au avut-o JLo și Anthony au avut împreună doi copii.

Vezi mai multe imagini cu Jennifer Lopez în Galeria Foto!

Jennifer Lopez într-o haină de blană la brațul fostului său soț, Marc Anthony în 2005 la un eveniment din New York
Anthony și-a făcut apariția într-unul din albumele de debut ale artistei / Getty Images

Gemenii Max și Emme se bucură în prezent de toată atenția celor doi părinți. Aceștia își petrec cea mai mare parte a timpului cu mama lor. Recent, artista Jennifer Lopez a oferit un interviu sincer și a spus că anxietatea și atacurile de panică au împiedicat-o să mai fie fericită și-au făcut-o să-i ceară divorțul lui Marc Anthony.

Reclamă

JLo a declarat că primele atacuri de panică a început să le aibă după apariția filmului Selena din anul 1997. Vedeta a interpretat-o pe cântăreața Selena Quintanilla-Perez, iar în urma lansării, cariera sa a luat avânt. Oamenii au început să o recunoască mult mai des pe stradă, iar Jennifer nu a știut cum să se descurce cu faima și atenția pe care o primea.

”Nu m-am gândit niciodată la faimă până nu am apărut în Selena. După acel film am avut constant atacuri de panică. Îmi amintesc că mă plimbam pe stradă și un străin a țipat la mine și m-a strigat. Nu știam cine e, am fugit cât am putut de repede spre casă. Din acel moment mi-am dat seama că nu mai pot ieși singură în public. Nu cred că m-am mai plimbat singură pe stradă de mai bine de 20 de ani.”

Totodată, Lopez a afirmat că toată această anxietate a făcut-o să realizeze că nu ar trebui să rupă căsnicia cu Marc Anthony. 

Reclamă

Cum a început povestea dintre JLo și Marc Anthony

Jennifer Lopez și Marc Anthony au fost căsătoriți timp de șapte ani. Sursele externe spun că JLo l-a întâlnit pe Anthony în culisele unui concert susținut de Paul Simon. Anthony a colaborat alături de vedeta latino pentru lansarea piesei No Me Ames din anul 1999. Cu toate acestea, ei nu au avut o relație amoroasă la acel moment.

Jennifer a declarat într-un interviu din anul 2019 că la acel moment era doar o mare admiratoare a lui Anthony. Aceasta spune că îndrăgea muzica pe care acesta o crea. Anthony s-a căsătorit în anul 2000 cu Dayanara Torres și a divorțat de ea abia în anul 2004.

Între timp, JLo se căsătorise cu dansatorul și coregraful său, Cris Judd în anul 2001. Însă căsnicia lor nu a durat mai mult de un an. În 2002, JLo și-a întâlnit marea iubire, actorul Ben Affleck. Căsătoria cu Affleck ar fi urmat să aibă loc în anul 2004, însă cei doi nu au făcut față presiunii venite din partea mediei. În toată această perioadă de după despărțirea de Affleck, JLo și-a găsit alinarea în brațele lui Anthony.

Prima apariție în public după căsătorie a fost în luna februarie în cadrul ceremoniei Premiilor Grammy acolo unde au și cântat împreună. Cei doi au început să aibă tot mai multe proiecte împreună, iar în 2007, vedeta latino a anunțat că este însărcinată cu gemeni.

Deși la acel moment păreau unul dintre cele mai îndrăgite cupluri, JLo a simțit că lucrurile nu mai merg în direcția potrivită pentru ea. În 2011, vedeta latino a anunțat că a cerut divorțul de Anthony, proces care s-a concretizat abia în anul 2014.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×