Reclamă

Jennifer Lopez a fost surprinsă dansând alături de Ben Affleck. Cântăreața s-a distrat la Super Bowl 2022

JLo este mai fericită ca niciodată în relația pe care o are în prezent. Vedeta internațională s-a bucurat de meciul dintre Los Angeles Rams și Cincinnati Bengals la super Bowl 2022. Jennifer Lopez a fost surprinsă de fotografi dansând alături de Ben Affleck. Cei doi îndrăgostiți au privit meciul alături de alte personalități celebre. Evenimentul a avut loc la Crypto.com Arena din Los Angeles.

Publicat: 14 februarie 2022, 17:58 / Actualizat: 14 februarie 2022, 19:24

Anul acesta la Super Bowl 2022 s-au aflat în public o mulțime de vedete din lumea întreagă. De atlfel, spectatorii i-au surprins chiar și pe Prințul Harry și Prințesa Eugenie bucurându-se de meci. JLo nu putea să rateze o astfel de oportunitate de a se afișa alături de iubitul său. Mai ales că vedeta latino a făcut un adevărat spectacol în anul 2020 alături de cântăreața Shakira la Super Bowl LIV.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a fost surprinsă dansând alături de Ben Affleck

Jennifer Lopez și Ben Affleck par mai fericiți ca niciodată. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire și se bucură împreună de evenimentele la care iau parte. Ben este foarte protector cu iubita sa și are grijă să o sprijine la fiecare pas. Actorul în vârstă de 49 de ani a fost văzut la premiera filmului Marry Me în care vedeta latino a interpretat rolul principal.

Vezi mai multe imagini cu Jennifer Lopez și Ben Affleck în Galeria Foto!

De data aceasta, cuplul a decis să se ascundă de lumina reflectoarelor și să se bucure de o zi relaxantă privind meciul din cadrul evenimentului Super Bowl 2022. Cei doi îndrăgostiți au optat pentru ținute casual și au încercat să nu atragă foarte mult atenția asupra lor.

Reclamă

Jennifer a ales să poarte o pereche de blugi ș o cămașă elegantă la care a asortat mai multe accesorii, printre care și o pereche de ochelari de soare. Aceștia au fost zăriți în public și au apărut pe ecranul cel mare în timpul unei pauze din cadrul meciului de fotbal.

Aceștia au oferit un adevărat spectacol atunci când și-au dat seama că sunt priviți de sutele de spectatori și au început să danseze pentru fanii lor.

Alături de ei s-au aflat și alte vedete printre care Cardi B, Olivia Rodrigo, Becky G, Kate Palmer și Demi Lovato, scrie publicația People.

Reclamă

Ce cadou a primit JLo de Valentine’s Day

Jennifer Lopez a fost surprinsă recent dansând alături de Ben Affleck. Cei doi aleg să-și petreacă tot mai mult timp împreună. Vedeta latino le-a dezvăluit admiratorilor săi ce cadou a primit de Valentine’s Day. Se pare că Ben Affleck și-a surprins iubita cu un videoclip create chiar de el.

Actorul a personalizat un clip pentru noua melodie a vedetei, On My Way. În clipul de aproape patru minute apar mai multe imagini cu Ben Affleck și Jennifer Lopez de la începutul relației lor. Imaginile au fost făcute între aniii 2002 și 2004.

”Privind acest videoclip m-am gândit la călătoria pe care am făcut-o pentru a găsi dragostea adevărată. O călătorie cu multe răsturnări de situații complet neașteptate. În momentul în care dragostea trece prin astfel de situații, poți să-ți dai seama că este reală și că trebuie păstrată pentru totdeauna.”

”Gestul său mi-a topit complet inima. Videoclipul este foarte special pentru mine și are o notă personală. În mod normal l-aș fi împărtășit doar cu cercul nostru de apropiați.”

Cu toate acesta, JLo nu a putut să-și ascundă fericirea și a ales să le arate și fanilor săi cum a fost surprinsă de Ben Affleck. Cei doi îndrăgostiți se bucură în prezent de susținerea unui public larg.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×