Reclamă

Jennifer Lopez a negat că este supărată pe Ben Affleck, după ce actorul a dat vina pe Jennifer Garner: „Pur și simplu nu este adevărat”

Jennifer Lopez a negat că este supărată pe Ben Affleck. Afirmația vine după ce actorul a dat vina pe fosta soție pentru perioada în care a consumat băuturi alcoolice în exces. Vedeta a dat un interviu pentru People. Ea a spus: „Nu aș putea să am mai mult respect pentru Ben ca tată, părinte și persoană”.

Publicat: 20 decembrie 2021, 12:34

Jennifer Lopez este cea mai mare apărătoare a lui Ben Affleck. În ciuda informațiilor din presă conform cărora Lopez s-a supărat pe actor după comentariile lui legate de fosta sa soție, Jennifer Garner, în timpul unui interviu recent cu Howard Stern, cântăreața spune că zvonurile sunt complet nefondate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a negat că este supărată pe Ben

„Această poveste pur și simplu nu este adevărată. Nu este vorba despre sentimentele mele”, a spus Jennifer Lopez în exclusivitate pentru People.

Ea a mai spus despre Affleck, cu care a reluat povestea de dragoste la începutul acestui an: „Nu aș putea să am mai mult respect pentru Ben ca tată, părinte și persoană”. Affleck, care are cu Garner pe fiicele Violet, de 16 ani, și Seraphina, de 12 ani, și pe fiul Samuel, de 9 ani, a contestat, de asemenea, comentariile sale la Howard Stern Show.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

JLo este supărată din cauza declarațiilor lui Ben Affleck pe care îl ține de mână în California
Jennifer Lopez și Ben Affleck au ieșit la întâlnire / Profimedia Images
Reclamă

În timpul interviului, în timpul unei discuții ample și sincere despre faimă, dragoste, calitatea de părinte și luptele sale din trecut cu alcoolismul, actorul a vorbit și despre perioada din viața sa în care căsătoria lui cu Garner se clătina. Acesta a spus: „De ce am început să beau? Pentru că eram captiv”.

Ben Affleck a spus clar într-un interviu ulterior la Jimmy Kimmel Live! că „nu mi-aș dori niciodată ca copiii mei să creadă că voi spune vreodată un cuvânt rău despre mama lor”. Starul Tender Bar i-a spus lui Kimmel că a încercat în conversația sa cu Stern să exprime „cât de mult ne respectăm unii pe alții și ne pasă unul de celălalt și ne pasă de copiii noștri și îi punem pe primul loc”. În schimb, el spune că a apărut în mass-media drept „cel mai rău, cel mai insensibil, prost îngrozitor”.

Cum i-au integrat cei doi pe copii în relația lor

Reclamă

Jennifer Lopez îl susține pe deplin pe Affleck. Ea consideră că orice caracterizare negativă a lui, dar și zvonurile că ea ar fi supărată pe el pentru interviul cu Stern nu sunt lucruri reale.

O sursă apropiată cuplului este de acord. Spune că cei doi sunt împreună și sunt foarte fericiți unul cu celălalt. Affleck a mai spus că și-a pus pe primul loc copiii înainte de a relua relația de iubire cu Lopez. Și-au reluat relația după 17 ani de când cuplul și-a anulat logodna în 2004.

„Responsabilitatea mea față de copiii mei este cea mai înaltă responsabilitate. Nu vreau să fac nimic dureros sau distructiv pentru ei.”

În cele din urmă, bineînțeles, Affleck și Lopez au făcut tot ce au putut. Au muncit din greu pentru a-și introduce copiii în dinamica relației lor. În aceste zile, cuplul se concentrează pe festivitățile de Crăciun și Anul Nou. Sursa People a spus: „De sărbători, ei așteaptă cu nerăbdare să petreacă timp cu copiii lor”.

Pentru Lopez, care îi are pe gemenii Max și Emme, ambii în vârstă de 13 ani, cu fostul soț Marc Anthony, aceasta este întotdeauna o perioadă interesantă a anului: „Pentru Jennifer, Crăciunul este doar despre copii. Iubește Crăciunul și îl face foarte special pentru ei!”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×