Reclamă

JLo este supărată din cauza declarațiilor lui Ben Affleck despre Jennifer Garner. Ce spun apropiații cuplului

JLo este supărată din cauza declarațiilor lui Ben Affleck despre Jennifer Garner, au spus sursele apropiate ale cuplului. Deși cei doi au fost surprinși recent la întâlnire în timp ce-și zâmbeau, se pare că vedeta latino ar fi avut parte de neînțelegeri cu iubitul său.

Publicat: 16 decembrie 2021, 11:25

Ben Affleck a oferit recent un interviu sincer despre viața sa personală. Acesta a atins mai multe aspecte, printre care și fosta căsnicie cu actrița Jennifer Garner. Ben a renunțat complet la inhibiții și a dezvăluit detalii intime din viața sa și a fostei soții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

JLo este supărată din cauza declarațiilor lui Ben Affleck

Jennifer Lopez ar avea toate motivele să fie supărată pe actualul său iubit. Ben Affleck a fost invitat să ofere un interviu despre viața sa, iar actorul și-a pus complet sufletul pe masă. Deși în general este o persoană discretă, de data aceasta a renunțat la inhibiții.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

JLo este supărată din cauza declarațiilor lui Ben Affleck pe care îl ține de mână în California
Jennifer Lopez și Ben Affleck au ieșit la întâlnire / Profimedia Images

Ben a vorbit în cadrul interviului despre fosta sa soție, Jennifer Garner. Totodată, actorul a adus în discuție cei trei copii pe care îi are alături de aceasta, dar și problemele pe care le-a avut din cauza dependenței de alcool. Ben a făcut câteva declarații importante. Acesta spune că s-a simțit ”captiv” în fosta căsnicie și din această cauză a devenit dependent de alcool.

Reclamă

”O parte din motivul pentru care am început să beau a fost pentru că mă simțeam captiv. Nu puteam pleca pentru că aveam copiii, dar nu eram fericit. Nu știam ce e de făcut. Am ajuns să beau și să adorm pe canapea, ceea ce s-a dovedit pe termen lung că nu era o soluție.”

Apropiații cuplului spun că JLo este supărată din cauza declarațiilor lui Ben Affleck despre Jennifer Garner. Conform PageSix.com, apropiații cuplului au declarat că vedeta latino nu vrea să fie implicată sau să-i fie afectată imaginea de noile declarații ale lui Ben.

Totodată, aceștia spun că JLo își dorește să aibă o relație frumoasă de prietenie cu fosta soție a actualului său iubit. În ciuda declarațiilor oferite de apropiații cuplului, cei doi au fost surprinși recent la o întâlnire unde păreau extrem de fericiți.

Reclamă

Cum a decurs interviul oferit de Ben Affleck

Apropiații actorului spun că JLo este supărată din cauza declarațiilor pe care Ben Affleck le-a făcut despre fosta sa soție, Jennifer Garner. Cu toate acestea, actuala iubită a actorului a fost mereu zâmbitoare în cadrul celei mai recente întâlniri. Deși Ben Affleck este un bărbat discret, acesta a hotărât să rupă tăcerea.

Întrebat ce anume a dus la dependența sa de alcool, Ben a declarat că mariajul a avut un impact semnificativ asupra sa. Actorul se simțea nefericit alături de soția sa și a dorit ”să evadeze din propria realitate” cu ajutorul băuturilor alcoolice. La scurt timp a realizat că aceasta nu este o soluție. Ben spune că a reușit să scape de dependența de alcool datorită copiilor săi.

Actorul spune că suferința care i-a produs-o gândul că cei tri copii îl văd într-o astfel de stare a fost cea care l-a trezit la realitate. După divorțul de Jennifer Garner, Ben spune că s-a concentrat mult mai mult asupra grijii pe care le-a acordat-o copiilor săi.

Actorul a fost de multe ori incert atunci când a reluat relația cu Jennifer Lopez. Acesta spune că a fost o decizie dificilă. În primul rând, Ben, nu a vrut să-și pună copiii într-o situație dificilă, prin urmare a fost nevoie de mult timp înainte de a se decide dacă ar trebui să reia legătura cu Jennifer Lopez.

În ciuda suișurilor și coborâșurilor, Ben pare mai fericit ca niciodată alături de JLo. La aproape 17 ani de când s-au despărțit, cei doi se înțeleg la fel de bine ca în prima zi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copac plin cu bani
Horoscop
Zodii care pot face bani mulți după Paște. Vezi dacă te numeri printre norocoși
Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale, mai ai șansa de a câștiga bani în plus în 2024. Vezi care e lista cu zodii care pot face bani mulți după Paște,...
2
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
3
Melissa McCarthy pozată la gala Premiilor Oscar 2019
Divertisment
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate. Cum arată acum grăsuța de la Hollywood
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate a fost incredibilă. Grăsuța de la Hollywood arată incredibil după ce a scăpat de kilogramele în...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Sofia Vergara și Joe Manganiello în timp ce pozează împreună la un eveniment
Divertisment
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o după cele mai recente dezvăluiri
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o în mediul online după cele mai recente dezvăluiri. Totuși, au fost și persoane care...
PARTENERI
×