Reclamă

Jennifer Lopez a purtat o pereche de pantaloni cu talie înaltă. Blugii care i-au scos în evidență picioarele lungi

Jennifer Lopez a purtat o pereche de pantaloni cu talie înaltă. Cântăreața în vârstă de 52 de ani a fost surprinsă alături de gemenii săi, Maximilian și Emme. Adolescenții au deja 13 ani și se bucură să-și petreacă timpul alături de mama lor.

Publicat: 29 martie 2022, 7:08

De data aceasta Jennifer Lopez nu a fost văzută în compania lui Ben Affleck. Diva a petrecut puțin timp în familie cu fiica și fiul său. Cântăreața a optat pentru un restaurant de lux din Los Angeles pentru a lua prânzul cu cei doi adolescenți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a purtat o pereche de pantaloni cu talie înaltă

Chiar și atunci când nu se află pe covorul roșu, JLo impresionează cu imaginea pe care o are. De această dată diva latino și-a făcut apariția într-o ținută casual pentru a lua prânzul cu fiica și fiul său. Paparazzi au surprins-o pe vedetă încă din momentul în care a coborât și mașină și au urmărit-o la fiecare pas.

Vezi mai multe imagini cu Jennifer Lopez în Galeria Foto!

Jennifer Lopez într-o pereche de pantaloni gri și un tricou alb în Los Angeles
Diva a petrecut puțin timp în familie cu fiica și fiul său / Profimedia Images

Pentru prânzul din Los Angeles JLo a ales să poarte un tricou alb și o pereche de pantaloni cu talie înaltă. Blugii mulați pe talie i-au scos în evidență silueta de invidiat și formele perfect. Diva a asortat la întreaga ținută o pereche de sandale cu toc, o poșetă și o pereche de ochelari de soare.

Reclamă

Jennifer a pășit plină de întrecere alături de copiii săi, în timp ce bărbații o priveau admirativ. Posteriorul cântăreței a reușit să facă senzație în blugii pe care puține femei i-ar putea purta.

Sigură pe sine și gata să se bucure de timpul petrecut alături de adolescenți, JLo și-a văzut de drum fără să țină seama de prezența fotografiilor sau de privirile curioșilor.

Diva a reușit în doar câteva minute să întoarcă toate capetele asupra sa.

Reclamă

Ce spune Jennifer Lopez despre viața sa din prezent

JLo pare mai fericită ca niciodată cu viața sa din prezent. Recent, aceasta a fost surprinsă în lipsa lui Ben Affleck. Cu toate acestea, relația lor este tot mai puternică, iar cei doi par dispuși să facă totul pentru a avea un viitor împreună. S-a zvonit recent că JLo și-a cumpărat o casă alături de Ben Affleck. Se spune că proprietatea a fost evaluată la 50 de milioane de dolari.

Casa ar avea 10 dormitoare și 17 băi. Proprietatea situată în Los Angeles urmează să-i găzduiască atât pe copiii lui JLo cât și pe cei ai lui Affleck. Cei doi vor să-și crească adolescenții ca o familie unită. Casa i-ar fi aparținut milionarului Todd Lemkin.

Jennifer a vorbit recent public despre relația pe care o are cu Ben Affleck. Diva spune că relația sa cu actorul de 49 de ani este ”sacră” și trebuie protejată. Totodată, Jennifer admite că experiența i-a făcut pe ea și Affleck să fie mult mai cmpătați și să ia lucrurile pe rând.

Cei doi nu-și mai expun relația public la fel ca în anul 2002. Cei doi s-au despărțit în 2004 din partea presiunii venite din exterior.

De această dată sunt deciși să nu mai lase nimic să intervină între ei. Affleck a povestit și el la rândul său despre modul în care decurge viața sa alături de vedeta latino. Actorul a avut doar cuvinte de laudă la adresa femeii de lângă el.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×