Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost fotografiați la un fast-food. Copiii vedetei au fost pozați într-o altă mașină

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost fotografiați la un fast-food. Se știe faptul că vedeta este foarte atentă la dieta sa și să merge frecvent la sală, dar se pare că din când în când alege să se răsfețe și cu produse fast-food. Așa s-a întâmplat acum, când nu a spus NU unei mese copioase pe scaunul mașinii sale.

Publicat: 25 martie 2022, 8:01

Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși singuri în mașină, în timp ce mâncau burgeri și cartofi prăjiți. Detaliul care le-a atras atenția fotografilor a fost faptul că copiii vedetei au mers într-o altă mașină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost fotografiați la un fast-food

Cântăreața a fost fotografiată pe scaunul din dreapta în timp ce se delecta cu mâncarea cumpărată rapid. Iubitul ei, Ben Affleck, a fost văzut la volanul mașinii. Copiii divei au fost fotografiați și ei în timp ce consumau produse fast-food, dar nimeni nu a înțeles de ce se aflau într-o altă mașină.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Jennifer Lopez îi dă să mănânce lui Ben Affleck care se află la volan
Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost fotografiați la un fast-food / Profimedia Images

Jennifer Lopez a purtat o ținută lejeră pentru această ieșire în familie. De asemenea, ea a purtat puține bijuterii și a avut părul strâns neglijent în vârful capului. JLo este mereu aranjată atunci când iese în public, dar sunt și zile când pare că vrea doar să se simtă bine în compania celor dragi.

Reclamă

Ben Affleck a purtat și el haine lejere. Acesta a fost fotografiat într-o cămașă cu carouri, cu barba nearanjată și cu ceas metalic la mână. Faptul că au fost surprinși la un lanț celebru de fast-food i-a uimit pe toți. Cei doi îndrăgostiți adoptă diete sănătoase și au grijă de corpul lor făcând antrenamente regulate în sala de sport.

JLo, sesiune de selfie-uri în mașină

Nu este prima dată când JLo a fost fotografiată nearanjată în public. Recent au apărut imagini cu vedeta în timp ce își făcea un selfie în mașină. Acesta a deschis geamul și a apelat la telefon și la lumina bună de afară pentru o sesiune de selfie-uri.

Reclamă

Jennifer Lopez a fost susprinsă de fotografi în aceste ipostaze, iar machiajul ei nu este nici pe departe ca cel cu care și-a obișnuit fanii de-a lungul timpului. Din imaginile publicate pe agențiile foto se vede că artista avea doar un strat de fond de ten pe chip, fără mascara sau tuș pe pleoape.

Cum decurge relația dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez

Toate aceste fotografii cu JLo și Ben Affleck vin la scurt timp după ce s-a zvonit că și-au achiziționat o casă nouă. Este vorba despre o proprietate în valoare de 50 de milioane de dolari, care are 10 dormitoare. Se pare că cei doi au cumpărat o proprietate de 20 000 de metri pătrați în Bel Air, Los Angeles.

DailyMail scrie că actorul de 49 de ani și artista și-au dorit o casă atât de mare pentru a-și crește împreună copiii din relații separate.

Casa, care a fost a milionarului Todd Lemkin mai are 17 băi, mai multe bucătării, teatru, sală de sport, o piscină și o priveliște încântătoare datorită copacilor care înconjoară proprietatea. Potrivit TMZ, Ben și Lopez au convenit asupra unei înțelegeri pentru suma de 50 de milioane de dolari. Există încă cereri care trebuie rezolvate înainte ca vânzarea să poată fi finalizată.

Jennifer și-a descris recent relația de dragostea cu Ben ca fiind o „relație fericită și sănătoasă”. Ea crede că sunt mult mai bine acum decât atunci când au format un cuplu între anii 2002 până în 2004. Ea a spus: „Suntem mai în vârstă acum. Suntem mai deștepți. Avem mai multă experiență, suntem în locuri diferite din viața noastră. Avem copii acum și trebuie să fim foarte conștienți de aceste lucruri. Cred că acum suntem suficient de puternici pentru a vedea ce este real și ce nu. Atunci când eram mai tineri, unele dintre acele voci din afară au fost puțin mai greu de suportat pentru noi. Nu ne-au lăsat să supraviețuim”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×