Reclamă

Ben Affleck s-a întors în Santa Monica. Imaginile cu actorul după ce a vizitat-o pe Jennifer Lopez în Spania

Ben Affleck a fost surprins de fotografi după ce s-a întors în Santa Monica. Actorul în vârstă de 49 de ani s-a aflat recent într-o vizită scurtă în Spania. Acesta a mers să-și vadă iubita care se află în prezent la filmările pentru producția The Mother. Întors în Santa Monica acesta și-a reluat îndatoririle de tată.

Publicat: 21 martie 2022, 7:56

Paparazzi au fost tot timpul cu ochii pe Ben Affleck. Acesta a fost surprins în Santa Monica alături de fiul său în vârstă de 10 ani, Samuel. Cei doi au petrecut puțin timp tată-fiu împreună. Affleck a declarat în mai multe interviuri că încearcă să fie un tată exemplar pentru copiii săi și că relația cu JLo a fost atent cântărită astfel încât micuții săi să se adapteze ușor cu ideea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ben Affleck s-a întors în Santa Monica

Actorul din The Last Duel a fost pozat din toate unghiurile alături de fiul său, Samuel. Bărbatul nu a scăpat de privirea atentă a fotografilor prezenți. Affleck a purtat tot timpul o masă de protecție, la fel și fiul său. Conform publicației Daily Mail, actorul a mers să-și ia fiul de la școală.

Vezi mai multe imagini cu Ben Affleck în Galeria Foto!

Ben Affleck într-o cămașă în carorui alături de fiul său în vârstă de 10 ani, Sam
Acesta a fost surprins în Santa Monica alături de fiul său în vârstă de 10 ani, Samuel / Profimedia Images

Admiratorii săi au sesizat rapid ținuta în care era îmbrăcat. Affleck a ales să poarte o cămașă în carouri și o pereche de blugi negri. Detaliul care a atras atenția a fost cureaua pe care Ben a decis să o lase desfăcută. Nu este prima dată când Affleck are parte de un accident vestimentar.

Reclamă

Atunci când și-a dus iubita la film fanii au remarcat faptul că acesta a uitat să-și închidă nasturi de la pantaloni. În timp ce Jennifer Lopez este un simbol al eleganței și apare deseori în ținute sexy, iubitul său mai are multe lucruri de pus la punct atunci când își alege ținutele de zi cu zi.

Imaginile cu pantalonii actorului au făcut rapid înconjurul internetului și au devenit virale. Mai mult, admiratorii au remarcat o schimbare în atitudinea lui Affleck atunci când este singur față de momentele în care se află în prezența lui JLo. În timp ce alături de iubita sa este un domn galant, atunci când este singur lucrurile lasă de dorit.

Cum a fost surprins Ben Affleck alături de Jennifer Lopez în Spania

Reclamă

Povestea de dragoste dintre Jennifer Lopez și actorul din The Last Duel evoluează din ce în ce mai frumos. Recent, Ben Affleck s-a întors în Santa Monica după ce a făcut o vizită rapidă în Spania. Bărbatul și-a dorit să-și surprindă iubita care se află de mai multe luni în Gran Canaria. JLo și Ben sunt nevoiți să aibă în prezent o relație la distanță.

Jennifer va petrece următoarele săptămâni în continuare în Spania pentru a filma la producția The Mother. Cei doi îndrăgostiți au fost urmăriți tot timpul de fotografi. Acești i-au surprins în timp ce se plimbau pe străzile liniștite și își ofereau sărutări pe o bancă. Affleck a zburat din Statele Unite ale Americii doar pentru a petrece câteva ore alături de Jennifer.

Cei doi sunt foarte serioși cu privire la relația pe care o au. Într-un interviu recent, Jennifer a povestit mai multe amănunte despre relația pe care o are cu Affleck. Aceasta spune că povestea lor este ”sacră” ,motiv pentru care aleg să fie foarte discreți în declarațiile pe care le fac. Dacă în trecut presiunea venită din exterior i-a făcut să se despartă, acum sunt deciși să nu mai lase nimic să intervină între ei.

”Aș spune că am învățat o lecție foarte importantă amândoi. Trebuie să faci ceea ce se simte în primul rând bine pentru tine, apoi pentru cei din jurul tău. Am învățat din trecut pentru a face lucrurile mai bine a doua oară.”

Affleck a fost la fel de discret ca JLo atunci când a fost invitat să povestească despre modul în care s-au împăcat. Rămâne de văzut dacă cei doi vor alege să dezvăluie publicului felul în care și-au reluat povestea de dragoste.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×