Reclamă

Jennifer Lopez a dat detalii despre cererea în căsătorie: „Lacrimile curgeau pe fața mea”. Artista a fost surprinsă cu o baie romantică

Jennifer Lopez a dat detalii despre cererea în căsătorie. Artista a spus că momentul în care Ben Affleck i-a dat inelul de logodnă nu a fost nimic spectaculos. Cu toat acestea, pentru ea a fost cel mai romantic lucru pe care l-a văzut vreodată.

Publicat: 13 aprilie 2022, 11:48

JLo a dat detalii fanilor despre ce s-a întâmplat cu adevărat între ea și Ben Affleck atunci când a fost cerută în căsătorie, scrie People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, cântăreața și artista în vârstă de 52 de ani, a dezvăluit că ea și Affleck, în vârstă de 49 de ani, sunt logodiți, la 18 ani după ce și-au anulat logodna anterioară în ianuarie 2004.

Într-o nouă ediție a „On the JLo”, Lopez a detaliat modul în care propunerea a fost acceptată. Ea a vorbit despre „a doua șansă a lor la dragostea adevărată”.

Jennifer Lopez a dat detalii despre cererea în căsătorie

„Ți-ai imaginat vreodată că cel mai mare vis al tău s-ar putea îndeplini?” a început ea buletinul informativ.

„Sâmbătă seara, pe când eram în locul meu preferat de pe pământ în baia mea cu spumă, frumoasa mea iubire s-a pus pe un genunchi și m-a cerut în căsătorie. Am fost luată prin surprindere. M-am uitat în ochii lui zâmbind și plângând în același timp, încercând din greu să respir. Mi-am dat seama că, după 20 de ani, asta s-a întâmplat din nou. Am rămas cu adevărat fără cuvinte și am spus Da, desigur că este un DA.”

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Jennifer Lopez, inel cu diamant verde pe deget
Lopez a spus recent pentru People ce face legătura lor diferită acum față prima dată când au fost împreună / Profimedia Images

Ea a continuat: „Zâmbeam atât de mult și lacrimile îmi curgeau pe față, simțindu-mă atât de fericită și de împlinită. Nu a fost deloc elegant, dar a fost cel mai romantic lucru pe care mi l-am putut imagina vreodată. A fost doar o liniște. Sâmbătă seara acasă, doi oameni promițând să fie mereu acolo unul pentru celălalt”.

Reclamă

„Doi oameni foarte norocoși. Care au avut o a doua șansă la dragostea adevărată”, a conchis Lopez.

Vedeta a făcut referire și la inelul ei de logodnă cu diamante verzi, scriind: „Verde a fost întotdeauna culoarea mea norocoasă. Acum, cu siguranță, va fi mereu”. Lopez a inclus fotografii, inclusiv un prim-plan al bijuteriei.

Ce se întâmplă între cei doi după ce s-au împăcat

Lopez a spus recent pentru People ce face relația lor diferită față de ceea ce s-a întâmplat în urmă cu 18 ani, spunând: „Acum suntem mai în vârstă. Suntem mai deștepți, avem mai multă experiență, suntem în locuri diferite în viața noastră. Avem copii acum, și trebuie să fim foarte conștienți de aceste lucruri”.

JLo îi are pe gemenii de 14 ani Emme și Max cu fostul soț Marc Anthony. Affleck are trei copii cu fosta sa soție, Jennifer Garner: Violet, 16 ani, Seraphina, 13 ani și Samuel, 10 ani.

„Este un rezultat frumos că acest lucru s-a întâmplat în acest fel în acest moment al vieții noastre în care ne putem aprecia și sărbători cu adevărat unii pe alții. Ne respectăm”, a spus ea pentru People. „Întotdeauna am făcut-o, dar avem și mai multă apreciere pentru că știm că viața ne poate duce în direcții diferite”.

„Suntem în joc în ochii publicului suficient de mult timp pentru a știi cine suntem ca oameni și ce contează cu adevărat și ce nu contează. Avem copii și ne respectăm unii pe alții. Ne trăim cu adevărat viața într-un fel în care putem fi mândri de tine și copiii noștri pot fi mândri de noi”, a adăugat ea. „Acționăm doar din iubire și respect pentru toată lumea din viața noastră și asta este foarte important pentru noi. Știm care este adevărul și îl considerăm sacru.”

Ce crede Jennifer Garner despre relația celor doi

Jennifer Garner este „fericită” pentru fostul ei soț, Ben Affleck, după ce acesta a cerut-o din nou în căsătorie pe Jennifer Lopez.

O sursă a spus pentur E! News că Jennifer Garner „știe că JLo a avut o influență pozitivă în anumite privințe”. Jennifer Garner a postat recent un videoclip pe Instagram care demonstrează că și ea este extrem de talentată, mai ales când vine vorba despre dans, scrie DailyMail.com.

Ea și prietena ei, Tiler Peck, dansatoare principală la New York City Ballet, s-au mișcat împreună într-o curte luminată de soare pentru a învăța anumite coregrafii. Amândouă au apărut plini de energie în timp ce dansau pe melodia Meghan Trainor „Better When I’m Dancin”.

Chiar dacă a trecut prin trei divorțuri, JLo a avut și două logodne pe care le-a anulat. Mai întâi cu Ben la începutul anilor 2000 și cel mai recent cu Alex Rodriguez.

Ben Affleck și Jennifer Garner s-au căsătorit în 2005. Apoi au făcut trei copii înainte de a se despărți în 2015 și a finaliza divorțul în 2018.

Deși despărțirea Garner-Affleck a avut loc după presupusa lui aventură cu dădaca familiei, Christine Ouzounian, Jennifer a insistat că dragostea nu este de vină. Când Ben a recidivat cu alcoolul în 2018, ea a fost văzută pe bancheta din spate a unei mașini. Garner i-a fost alături în timp ce îl conducea într-un centru specializat care să-l ajute.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×