Reclamă

Jennifer Lopez a dat curs speculațiilor despre logodna cu Ben Affleck. Cântăreața a fost fotografiată cu un inel

Jennifer Lopez a dat curs speculațiilor despre logodna cu Ben Affleck. Cântăreața a fost surprinsă la cumpărături alături de fiica sa, Emme. Fotografii au remarcat imediat că aceasta a purtat un inel cu un diamant masiv pe degetul inelar. Cu toate acestea, artista nu a făcut nicio declarație oficială privind o posibilă cerere în căsătorie.

Publicat: 8 aprilie 2022, 13:12

Publicația Page Six spune că vedeta internațională a purtat plină de mândrie bijuteria cu diamant. Artista în vârstă de 52 de ani a remarcat rapid prezența fotografilor și nu s-a ferit să-și ascundă mâinile. Conform HollywoodLife, o sursă a declarat la jumătatea anului 2021 că JLo este pregătită să spună ”Da!” dacă va fi cerută de Affleck.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a dat curs speculațiilor despre logodna cu Ben Affleck

JLo s-a relaxat de această dată la o sesiune de cumpărături alături de fiica sa, Emme. Cântăreața în vârstă de 52 de ani a ales o ținută lejeră în timp ce a intrat într-un magazin cu decorațiuni pentru casă. Sursele spun că vedete este în căutarea obiectelor de decor pentru noua sa locuință pe care a achiziționat-o împreună cu Ben Affleck.

Vezi mai multe imagini cu Jennifer Lopez în Galeria Foto!

Jennifer Lopez într-o rochie cu iprimeu floral în timp ce se află la cumpărături și poartă un inel cu diamant
Jennifer a ieșit la cumpărături alături de fiica sa, Emme / Profimedia Images

Proprietatea superbă ar fi estimată la valoarea de 50 de milioane de Dolari. În timp ce făcea cumpărăturile, fotografii au remarcat un detaliu important. Se pare că Jennifer Lopez a dat curs speculațiilor despre logodna cu Ben Affleck.

Reclamă

Artista a purtat pe degetul inelar o bijuterie cu un diamant masiv. În ciuda fotografiilor care au început să circule pe internet, JLo nu a făcut nicio declarație oficială. Apropiații cuplului nu s-au grăbit nici ei să sară la concluzii.

Deși în trecut s-a spus faptul că Jennifer și Ben sunt pregătiți să facă acest pas, cei doi nu au anunțat când se va întâmpla. Rămâne de văzut dacă artista va mai fi văzută purtând inelul cu diamant și dacă cei doi au ales sau nu să facă o logodnă în secret.

Până atunci, vedeta continuă să-și păstreze viața personală departe de ochii curioșilor. JLo este de părere că povestea sa de dragoste este ”sacră” și ”trebuie protejată”.

Reclamă

Cât valorează în prezent inelul de logodnă pe care JLo l-a primit în urmă cu 19 ani de la Ben Affleck

Jennifer Lopez a dat curs speculațiilor despre logodna cu Ben după ce a fost surprinsă purtând un inel cu diamant. Cu toate acestea, bijuteria pe care fanii au remarcat-o seamănă izbitor cu inelul de logodnă pe care JLo l-a primit în urmă cu 19 ani de la iubitul său, Ben.

Ben Affleck a cerut-o în căsătorie pe Jennifer în anul 2002. Cei doi se cunoșteau deja de doi ani după ce au lucrat împreună la producția Gigli. Inelul oferit de Affleck iubitei sale era un inel de 6.1 carate cu diamant roz.

În urmă cu 19 ani, valoarea acestuia era estimate la 2.5 milioane de dolari. Între timp, valoarea diamantului a crescut mult mai mult, iar prețul bijuteriei pe care JLo a primit-o este unul cu mult mai mare. Conform publicațiilor externe, inelul primit în urmă cu 19 ani ar valora în prezent circa 11 milioane de dolari.

Diamantul roz este tot mai rar în zilele noastre, motiv pentru care valoare bijuteriei continuă să crească . Mai mult, publicația Access Daily spune că Jennifer Lopez nu a returnat niciodată inelul de logodnă după ce s-a despărțit de Ben Affleck la începutul anului 2004.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×