Reclamă

Jennifer Lopez a participat la premiera documentarului Halftime. Cântăreața a strălucit într-o rochie neagră

Jennifer Lopez a participat la premiera documentarului Halftime. Artista în vârstă de 52 de ani a strălucit într-o rochie neagră. Premiera a avut loc în cadrul Festivalului de Film Tribeca 2022. Cântăreața s-a pozat singură pe covorul roșu. Ben Affleck nu a putut să o însoțească de data aceasta.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 9 iunie 2022, 13:35

Documentarul care surprinde o parte din viața artistei Jennifer Lopez urmează să fie lansat pe platformele de streaming online începând cu data de 14 iunie 2022. Artista s-a bucurat de atenția primită pe covorul roșu. Fotografii prezenți au pozat-o din toate unghiurile și au surprins-o în ipostaze sexy.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a participat la premiera documentarului Halftime

Jennifer Lopez știe cum să se facă remarcată. La 52 de ani aceasta continuă să aibă o siluetă impecabilă. Diva s-a bucurat de atenția primită și a pășit plină de încredere la premiera documentarului despre viața sa. Festivalul de Film Tribeca 2022 a reunit nume celebre de la Hollywood.

Vezi mai multe imagini cu Jennfier Lopez în Galeria Foto!

Jennifer Lopez a participat la premiera documentarului Halftime într-o rochie neagră mulată
Diva a renunța complet la lenjerie intimă pentru a putea purta ținuta aleasă /Profimedia Images

JLo a ales o ținută care să-i pună în evidență silueta de invidiat. Vedeta a ales o rochie neagră mulată. Rochia superbă a lăsat la vedere părți importante din corpul artistei. Diva a renunța complet la lenjerie intimă pentru a putea purta ținuta aleasă.

Reclamă

Posteriorul său a devenit rapid atracția principală a fotografilor prezenți. Jennifer a ținut să împărtășească imaginile și cu admiratorii săi din mediul online.

Aceasta a postat o fotografie pe contul personal de Instagram. Admiratorii au felicitat-o în secțiunea de comentarii.

Documetarul, care va avea premiera pe 14 iunie, va surprinde mai multe momente marcant din cariera artistei. Conform publicației People, cea mai mare parte a documentarului se va concentra asupra show-ului pe care JLo l-a făcut la Super Bowl LIV.

Reclamă

Ce spune Jennifer Lopez despre documentarul Halftime

Jennifer Lopez a participat la premiera documentarului Halftime și a uimit în ținuta aleasă. Vedeta în vârstă de 52 de ani a oferit mai multe informații despre ceea ce a însemna acest proiect pentru ea. Documentarul urmărește evoluția lui JLo ca mamă și artistă. De la începutul carierei sale și până la momentul în care aceasta a atins succesul, Jlo va putea fi văzută în cele mai vulnerabile momente.

Trailerul documentarului ilustrează mai multe momente cheie din viața artistei. Cele mai multe imagini arată problemele pe care acesta le-a întâmpinat de-a lungul timpului. Ce mai mare provocare pentru artistă a fost aceea de a fi luată în serios în industria pe care și-a ales-o.

Lopez și-a amintit cum la începutul carierei sale era numită ”o divă”. Aceasta spune că s-a confruntat de multe ori cu probleme de imagine și de încredere din cauza știrilor pe care le citea despre ea în presă.

”A fost nevoie să-mi dau seama cine sunt și să cred cu tărie în asta pentru a nu da crezare altor lucruri pe care le auzeam despre mine”.

Deși recunoaște că au fost multe momente grele, Jlo nu a renunțat niciodată la ceea ce și-a propus. Succesul său a putut fi aplaudat în urma spectacolului pe care l-a făcut la Super Bowl alături de Shakira. Momentul artistei va rămâne în istorie, iar JLo vorbește de fiecare dată cu mândrie despre reușitele sale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×