Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost surprinși în ipostaze tandre într-o mașină neagră. Fotografii i-au pozat în Los Angeles

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost surprinși în ipostaze tandre într-o mașină neagră. Cei doi s-au iubit zeci de minute în șir în fața casei actorului. Paparazzi au profitat de această ocazie și i-au pozat din toate unghiurile. Actorul a încercat cu greu să-și controleze sentimentele puternice pentru iubita sa.

Publicat: 18 aprilie 2022, 13:08

Artista în vârstă de 52 de ani s-a urcat la volanul unui Range Rover și a lăsat la vedere inelul cu diamant pe care l-a primit recent de la iubitul său. Vedeta nu a putut să plece fără să-și ia rămas bun de la logodnicul său cu un simplu sărut. Cei doi s-au îmbrățișat și s-au sărutat pe scaunul din dreptul șoferului. În jurul mașinii s-au strâns rapid câțiva fotografi care nu au vrut să rateze un astfel de moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost surprinși în ipostaze tandre într-o mașină neagră

Jennifer Lopez și Ben Affleck nu s-au ferit niciodată să-și arate iubirea unul față de celălalt în public. De când și-au oficializat relația, cei doi au fost pozați deseori în timpul vacanțelor și a ieșirilor în oraș cu cei mici.

Vezi mai multe imagini cu Jennifer Lopez și Ben Affleck în Galeria Foto!

Ben Affleck în timp ce o sărută pe Jennifer Lopez
Ben Affleck nu a ținut cont de prezența fotografilor și a sărutar-o pe Jennifer Lopez în timp ce se afla pe scaunul șoferului / Profimedia Images

Deși nu au oferit foarte multe informații privind modul în care s-au împăcat, aceștia au fost foarte generoși cu exprimarea sentimentelor de afecțiune. De data aceasta, Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost surprinși în ipostaze tandre într-o mașină neagră.

Reclamă

Vedeta în vârstă de 52 de ani s-a aflat la volanul mașinii. Affleck s-a aplecat mai întâi pentru a-i oferi un sărut rapid. Acela a fost și momentul în care paparazzii au reușit să surprindă un tatuaj de dimensiuni impresionante pe spatele actorului.

Deși a încercat să-l ascundă cu tricoul, Affleck a uitat de cei din jur și s-a lăsat pradă sentimentelor puternice pentru iubita sa. Actorul s-a urcat în mașină unde s-a bucurat de îmbrățișările și sărutările logodnicei sale.

Cei doi au oferit un adevărat spectacol, iar cei prezenți nu au rata acest moment desprins din filmele de dragoste. În ultima perioadă cei doi au fost foarte ocupați pentru a-și căuta o locuință împreună. Affleck și JLo sunt pregătiți să facă acest pas și să fie alături unul de celălalt. 

Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck au vizitat o casă împrenă

Jennifer Lopez și Affleck sunt deciși să-și achiziționeze o proprietate împreună. În ultima vreme fotografii i-au surprins în timpul vizitelor pe care le-au făcut. Sursele spun că aceștia ar fi interesați de o casă în valoare de 165 de milioane de dolari.

Locuința care le-a atras atenția este una dintre cele mai râvnite din cAlifornia. Aceasta i-a aparținut omului de televiziune Aaron Spelling și a soției sale Candy. Casa superbă a avut de-a lungul timpului o mulțime de rezidenți celebri, printre care și vedeta Kylie Jenner.

Proprietatea se bucură de 14 dormitoare și este mult mai scumpă față de o altă proprietate pe care o vizitaseră anterior, în valoare de 55 de milioane de dolari.

Casa a fost finalizată în 1990, iar aceasta a fost vândută în 2011 de Candy moștenitoarei britanice Petra Ecclestone cu 85 de milioane de dolari. Proprietatea are o suprafață de 56.000 de metri pătrați și găzduiește un garaj impresionant, o zonă de luat masa și 27 de băi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×