Reclamă

De ce s-a despărțit Jennifer Lopez de Alex Rodriguez. Motivul pentru care a pus capăt relației de patru ani

Acum s-a aflat de ce s-a despărțit Jennifer Lopez de Alex Rodriguez. Cuplul a avut o relație de patru ani și s-au logodit, dar se pare că nimic din toate acestea nu au fost suficiente pentru a ajunge în fața altarului.

Publicat: 28 aprilie 2022, 7:29 / Actualizat: 28 aprilie 2022, 10:52

Jennifer Lopez arată fericită și împlinită alături de Ben Affleck. Cei doi au mai trăit o poveste de dragoste din 2002 și până în 2004, dar nu au ajuns la nivelul următor din cauza presiunii mediatice. Aceștia și-au reaprins iubirea după aproape două decenii de la prima lor relație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce s-a despărțit Jennifer Lopez de Alex Rodriguez

Pe 9 aprilie 2022 cuplul s-a logodit, ceea ce se mai întâmplase deja pe vremea când erau unul dintre cele mai cunoscute cupluri ale anilor 2000. Atunci nu au ajuns la altar, ba chiar s-au despărțit cu câteva zile înainte de nuntă. Cei doi au spus că au decis să pornească pe drumuri separate când și-au dat seama că trebuie să organizeze trei evenimente diferite ca să scape de ochii vigilenți ai presei și să creeze o diversiune.

De când s-au împăcat, cei doi sunt mereu pe primele pagini ale tabloidelor. Recent, cântăreața portoricană a dezvăluit cum a fost cerută în căsătorie de Ben Affleck. Săptămâna aceasta o informare despre contractul prenupțial a fost făcută publică. Cuplul trebuie să aibă cel puțin patru relații sexuale pe săptămână, scrie marca.com.

Chiar dacă acum totul este minunat în viața lui JLo, diva din Bronx nu a fost mereu așa împlinită. Ultimele luni cu fostul ei partener, Alex Rodriguez, nu a fost ceva care să o bucure.

Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, în timp ce fac o poză împreună, la un meci de baseball, în 2018
Alex Rodriguez este complet transformat și pare că despărțirea de artistă îi priește / Profimedia Images
Reclamă

Motivul pentru care artista a pus capăt relației de patru ani

După patru ani de relație și un inel de logodnă de un milion de dolari, pe 15 aprilie 2021 Lopez și Rodriguez au surprins pe toată lumea anunțând despărțirea lor definitivă.

Vestea a venit la o lună după ce s-a aflat că vedetele și-au anulat logodna. Atunci s-a scris că treceau printr-o criză puternică, care i-a determinat să urmeze ședințe de terapie.

Reclamă

Jennifer „nu putea avea deplină încredere în el”, a dezvăluit o prietenă a artistei pentru revista People. „Ea a încercat să rezolve, dar erau prea multe probleme de rezolvat”, a adăugat ea.

„Știa că era timpul să renunțe. Au existat probleme în abordarea planurilor de nuntă. Probleme de încredere pe care nu le-a putut trece cu vederea”, a indicat sursa.

Presupusa aventură pe care JLo nu a iertat-o

Despre presupusa infidelitate a lui ARod cu modelul Madison LeCroy, prietena lui JLo a spus: „Dacă a înșelat-o sau nu, nu contează… Ea nu suportă să trăiască mereu cu acea teamă de a fi înșelată. Jennifer a avut. A fost un moment foarte greu și, în sfârșit, am crezut că nu merită să rămână cu Alex”.

Madison LeCroy, fotografiată în timp ce se afla prin Zoom, la o emisiune tv
Madison LeCroy a declarat pentru publicația US Weekly că cei doi ar trebui să-i mulțumească ei că și-au reluat relația / Getty Images

„Uneori trebuie să schimbi direcția. Chiar dacă asta ar putea fi dureros sau chiar, nu știu, ciudat pentru alții. Este vorba doar despre cine ești. Ce ți se potrivește cel mai bine”, a spus Lopez la ceva timp după despărțirea ei de fostul jucător de baseball.

La câteva luni după ce relația ei cu Rodriguez s-a încheiat, în iulie 2021, JLo a fost revăzută cu Affleck, fostul ei partener cu care fusese logodită cu 17 ani în urmă. Acela a fost momentul în care relația ei cu Rodriguez era ceva de domeniul trecutului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii se vor simți preferați de astre în perioada următoare. Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024 vine cu previziuni neașteptate. Există o zodie care are noroc atât la bani, cât și în...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie mov și stă pe unpat de flori de liliac
Horoscop
Zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Nativul care are de luat decizii importante
Astrologii au dezvăluit care este zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Acest nativ va avea de luat multe decizii importante și va fi pus în situații dificile. Se anunță...
3
Liza Minnelli, dusă acasă în scaun cu rotile
Divertisment
Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni
Au apărut primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni. Liza a fost surprinsă într-o ieșire publică rară...
4
Hartă astrală cu toate zodiile
Horoscop
Ce spun elementele semnului zodiacal despre tine. Personalitatea în funcție de zodie
Dacă te întrebi de ce simți și te manifești într-un anumit mod, e bine să știi că elementele semnului zodiacal în care te-ai născut au o influență certă. Află ce spun elementele semnului zodiacal...
5
O femeie frumoasă care stă în fața lunii și poartă o umbrelă galbenă pe umăr pentru a ilustra zodia nefericită a lunii aprilie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024 se va confrunta cu multe probleme. Acesta nativ va avea de luat decizii importante, iar viața s-ar putea să-l surprindă în perioada ce urmează. Este o lună plină...
PARTENERI
×