Reclamă

Jennifer Lopez a purtat o pereche de pantofi cu toc înalt. Cum arată încălțările vedetei din ziua de Paște

Jennifer Lopez a purtat o pereche de pantofi cu toc înalt. Vedeta a sărbătorit Paștele în familie, alături de cei dragi, dar nu a ratat ocazia să poarte o ținută care să fie admirată din cap până în picioare.

Publicat: 19 aprilie 2022, 12:33

De ceva timp, totul este numai fericire și împlinire în jurul artistei. După ce s-a logodit și a vorbit despre cât de fericită este alături de Ben Affleck, acum cântăreața atrage toate privirile într-o ținută sexy. Rochia și încălțările pe care le-a purtat în zi de sărbătoare au fost pe placul tuturor. Nu aveau cum să treacă neobservate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a purtat o pereche de pantofi cu toc înalt

Diva în vârstă de 52 de ani a publicat imaginile cu ținuta sa pe contul de Instagram. Ținuta pe care a purtat-o în ziua de Paști a atras toate privirile. Vedeta a optat pentru o rochie albă, cu decolteu, mâneci lungi și bufante și imprimeu floral.

Lungimea rochiei a fost deasupra gleznelor, dar a pus în evidență pantofii cu toc înalt. Aceasta a optat pentru o pereche de platforme cu toc înalt, vârf rotunjit. Această alegere este de departe cea mai îndrăzneață de până acum. În ultimul timp, JLo a optat pentru încălțăminte sport sau pantofi stiletto.

Ținuta a fost accesorizată cu o geantă mică și cercei argintii cu flori. Lopez și-a purtat părul strâns într-un coc și a optat pentru un machiaj care să-i pună în evidență forma ochilor.

În prima fotografie postată de vedetă se poate vedea clar inelul de logodnă verde al lui Lopez de la logodnicul Ben Affleck. Cei doi s-au logodit din nou chiar săptămâna trecută, așa că nu este surprinzător că de acum înainte va apăra cu el peste tot. Este o bijuterie masivă, care nu are cum să nu fie observată, mai ales că are o culoare care atrage toate privirile.

Reclamă

Ce înseamnă culoarea verde pentru Jennifer Lopez

Recent, artista a apărut și într-o rochie verde, la care a purtat încălțări asortate. Verdele este culoarea specială a lui Lopez. Acest lucru a fost spus chiar de ea fanilor săi într-un buletin informativ „On the J.Lo”: „Verde a fost întotdeauna culoarea mea norocoasă.”

Reclamă

Având în vedere cele mai recente evenimente din viața ei, o logodnă, un documentar și un film care a fost lansat la începutul acestui an, se pare că culoarea norocoasă lucrează în favoarea ei anul acesta.

Culoarea diamantului are o semnificație aparte pentru marea artistă. Jennifer Lopez a vorbit recent despre inelul său de logodnă. Aceasta a dezvăluit motivul pentru care asociază culoarea verde cu etape importante din viața sa.

Conform publicațiilor internaționale, o astfel de bijuterie ar putea fi evaluată la aproximativ 5 milioane de dolari. În timp, valoarea acestui inel ar putea ajunge la pese 10 milioane de dolari.

”Am spus întotdeauna că verdele este culoarea mea norocoasă. Poate vă puteți aminti de o anumită rochie verde. Mi-am dat seama că sunt foarte multe momente din viața mea în care lucruri minunate s-au întâmplat atunci când am purtat verde.”

Vedeta a făcut referire la rochia verde Versace pe care a purtat-o în anul 2000 la Premiile Grammy.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×