Reclamă

Ben Affleck și Jennifer Lopez au ieșit la plimbare cu Samuel. Cum arată fiul în vârstă de 10 ani al actorului

Ben Affleck și Jennifer Lopez au ieșit la o plimbare relaxantă cu Samuel. Fiul actorului are deja 10 ani și adoră să-și petreacă timpul în compania celor doi. Fotografii l-au surprins de mână cu artista în vârstă de 52 de ani.

Publicat: 27 iunie 2022, 12:07

Samuel Garner Affleck este fiul actorului Ben Affleck din fosta căsnicie cu actrița Jennifer Garner. Tânărul a fost surprins de paparazzi în timp ce a coborât dintr-un Lamborghini SUV galben. Imediat ce a coborât din mașină acesta a fugit în brațele tatălui său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ben Affleck și Jennifer Lopez au ieșit la plimbare cu Samuel

Ben Affleck a fost întotdeauna un tată implicat și devotat. Acesta este surprins deseori în compania copiilor săi sau alături de gemenii lui Jennifer Lopez. Logodnica actorului a postat recent un videoclip emoționant în care îi mulțumea acestuia că este un tată extraordinar pentru copiii, dar și un partener alături de care poate construi un viitor fericit.

Vezi mai multe imagini cu familia lui Ben Affleck în Galeria Foto!

Ben Affleck și Jennifer Lopez ua ieșit la plimbare cu Samuel, fiul în vârstă de 10 ani al actorului
Ben Affleck și Jennifer Lopez au ieșit mai apoi la o plimbare cu tânărul în vârstă de 10 ani / Profimedia Images

De data aceasta Affleck și-a scos fiul la o plimbare. Actorul nu a mers singur, alături de el s-a aflat și logodnica lui. Samuel s-a aflat inițial într-un Lamborghini galben. Se pare că mașina nu a fost asigurată corespunzător, iar fiul actorului a băgat autoturismul în marșarier.

Reclamă

A fost suficient pentru ca autovehiculul să lovească o altă mașină care se afla parcată chiar în spatele acestuia. Distanța mică dintre mașini a făcut ca incidentul să fie imposibil de evitat. Affleck a verificat mașinile pentru a se asigura că niciuna din ele nu a fost afectată.

Din fericire incidentul a fost unul minor și nu au existat pagume nicio de-o parte, nici de cealaltă. Ben Affleck și Jennifer Lopez au ieșit mai apoi la o plimbare cu Samuel pentru a-l liniști pe tânăr.

Întreaga familie și-a petrecut timpul împreună și s-a bucurat de vremea frumoasă de afară.

Reclamă

Ce spune Jennifer Lopez despre Ben Affleck în rolul de tată

Jennifer Lopez a postat recent un videoclip de mulțumire pentru logodnicul său. Vedeta a sărbătorit ”Ziua Tatălui” într-un mod unic. Pe contul personal de Instagram a pus un filmuleț cu imagini din viața personală.  Pe lângă filmuleț, JLo a ținut să ofere fanilor și un mesaj public.

”La mulți ani de Ziua Tatălui. Ești cel mai grijuliu, afectuos și iubitor tată. La mulți ani, dragostea mea! Trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața mea.”

”Îmi iubesc cariera, dar nimic nu mă umple mai mult de bucurie decât posibilitatea de a construi o familie cu persoana pe care o iubesc atât de profund. Ben este la fel de dedicat familiei pe cât ne dedicăm noi unul celuilalt. Mă simt incredibil de binecuvântată.”

Nu este prima dată când Jennifer vorbește doar cu cuvinte de laudă față de logodnicul său. Artista în vârstă de 52 de ani are o părere foarte bună despre calitățile de părinte ale actorului.

În trecut acesta a fost surprins în timp ce o ducea pe fiica vedetei la o librărie. Affleck și-a intrat rapid în rolul de tată vitreg și a protejat-o pe adolescentă de prezența fotografilor curioși.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×