Reclamă

Jennifer Lopez își alege dansatorii în funcție de semnul zodiacal. Ce preferințe are artista când își formează echipa

Jennifer Lopez își alege dansatorii în funcție de semnul lor zodiacal. Dezvăluirile au fost făcute de Heather Morris, care a lucrat ca dansatoare profesionistă pentru mai mulți ani. Se pare că vedeta a făcut acest gest cu puțin înainte de un turneu de promovare.

Publicat: 26 august 2022, 12:21

Actrița și dansatoarea în vârstă de 35 de ani a dat cărțile pe față în cadrul unui podcast. Ea a oferit mai multe amănunte despre obiceiurile lui Jennifer Lopez. Vedeta și-a amintit de o zi lungă de audiții la care a luat parte pentru a face parte din echipa de dansatori a lui JLo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez își alege dansatorii în funcție de semnul zodiacal

Heather Morris s-a aflat printre dansatorii care au dorit să facă parte din echipa vedetei, scrie PageSix. Vedeta spune că o mulțime de dansatori au venit să dea o audiție, în speranța că vor reuși să urce pe scenă alături de Jennifer.

Vezi mai multe imagini cu Jennifer Lopez în Galeria Foto!

Jennifer Lopez într-o costumație neagră în timp ce cântă pe scena de la iHeart Radio Music Awards
Imediat după susținerea discursului emoționat, JLo a pus în scenă un spectacol incendiar / Profimedia Images

Vedeta are o rigoare aparte și este cunoscută pentru profesionalismul de care dă dovadă întotdeauna. Când vine vorba de audiții, pare că JLo mai ține cont și de alte aspecte.

Reclamă

”Îmi amintesc perfect acea zi. Jennifer ne-a mulțumit tuturor că am participat, iar la final ne-a pus să ridicăm o mână sus dacă suntem născuți sub semnul Fecioarei.”

”Dansatorii din acea zodie au ridicat mâna iar Jennifer le-a mulțumit că au venit. I-a șoptit ceva la ureche asistentului său. Dansatorii din zodia Fecioarei au plecat efectiv după ce au petrecut o zi întreagă la audiții”

Morris este de părere că Jennifer are un mod de alegere a dansatorilor săi foarte bizar. Aceasta spune că nu a meritat efortul, mai ales că cei prezenți au dat audiții o zi întreagă și nu au fost plătiți pentru acest lucru.

Reclamă

De ce refuză Jennifer Lopez să lucreze cu omanii născuți sub semnul Fecioarei

Jennifer Lopez este în prezent în a doua lună de miere cu Ben Affleck, dar s-a aflat că își alege dansatorii în funcție de semnul zodiacal. Reprezentații vedetei nu au făcut încă nicio declarație. Vedeta în vârstă de 53 de ani este născută sub semnul zodiacal al Leului.

Se pare că aceasta nu este o fană a persoanelor născute sub semnul Fecioarei. Fostul său soț, Marc Anthony, era născut tot sub semnul fecioarei. JLo și Marc au fost căsătoriți din anul 2004 până în 2014 și au împreună doi copii, Emme și Max.

Fanii vedetei au reacționat și ei la aflarea acestei vești. Reacțiile au fost împărțite. Pe de-o parte au fost cei care i-au înțeles decizia, pe de altă parte au fost cei care blamat-o. Mulți spun că nativii din zodia Fecioarei sunt perfecționiști, iar acesta ar fi motivul pentru care Jennifer Lopez nu s-ar înțelege cu ei.

De-a lungul timpului vedeta latino a fost văzut de fotografi în timp ce se îndrepta spre sala de dans. Jennifer repetă din greu de fiecare dată când are ocazia.

Aceasta pune în scenă unele din cele mai spectaculoase concerte și muncește din greu pentru a le oferi fanilor săi o experiență unică și de neuitat. Diva și-a construit singură cariera, iar profesionalismul o definește de fiecare dată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii se vor simți preferați de astre în perioada următoare. Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024 vine cu previziuni neașteptate. Există o zodie care are noroc atât la bani, cât și în...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie mov și stă pe unpat de flori de liliac
Horoscop
Zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Nativul care are de luat decizii importante
Astrologii au dezvăluit care este zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Acest nativ va avea de luat multe decizii importante și va fi pus în situații dificile. Se anunță...
3
Liza Minnelli, dusă acasă în scaun cu rotile
Divertisment
Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni
Au apărut primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni. Liza a fost surprinsă într-o ieșire publică rară...
4
Hartă astrală cu toate zodiile
Horoscop
Ce spun elementele semnului zodiacal despre tine. Personalitatea în funcție de zodie
Dacă te întrebi de ce simți și te manifești într-un anumit mod, e bine să știi că elementele semnului zodiacal în care te-ai născut au o influență certă. Află ce spun elementele semnului zodiacal...
5
O femeie frumoasă care stă în fața lunii și poartă o umbrelă galbenă pe umăr pentru a ilustra zodia nefericită a lunii aprilie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024 se va confrunta cu multe probleme. Acesta nativ va avea de luat decizii importante, iar viața s-ar putea să-l surprindă în perioada ce urmează. Este o lună plină...
PARTENERI
×